Kemik gözlük
Çerçevesiz gözlük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oynak_Beyi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sağlığını ve yüz anatomisini düşünen hiç kimse kemik çerçeve kullanmamalı. Ağırdır, taşıması zordur. Burna tam oturur ve sürekli kullanımda burnu deforme eder. Kalın çerçeve aslında görüşü daraltır ve okumayı zorlaştırır.
20 yıldır her türlü gözlüğü kullanan biri olarak söylüyorum. Zaten güzel de görünmüyor, bir de haybeye eziyet etmemeli kimse kendine.
Ama şimdi o kadar ağır değil. Kemik gözlüğün ağır olduğu zamanlar eskidenmis. Ama görüşü daralttığı doğrudur.
Ağır değilmiş gibi duran o sıkıştırılmış silikon çerçeve bile bir süre sonra ağırlaşıyor. Yedek gözlüğüm kemik çerçeveli, annemin ısrarıyla aldım bir tane. Bir - iki saatten daha uzun kullanmak nasip olmadı şimdiye kadar. 12 yıldır çerçevesiz kullanıyorum ve gözlük kullanan bir insanın kendine yapabileceği en büyük iyilik bu bence.
Eğer kırk yılın başı kullanacaksan ve modaya uygun bir şeyler olsun diyorsan al tabii. Ancak benim gibi sürekli kullanması gerekenlerdensen, çok seksi çerçevesiz gözlükler var derim sana.
Sağ 2 sol 1 olmuş. Artık devamlı kullanmak şart oldu ve 2 adet atasun optikten gözlük siparişi verdim ikisi de kemik. Bu arada atasun optikten gözlük siparisi vermeyin. Ben verdim aradan 1 hafta gecti daha gelecek...
Teşekkür ederim :) arastırdım baktım bazıları dikkat cekmeyen yani çerçevesiz gözlük daha iyi demis. Bende sormak istedim. Şimdilik kemiklerle idare edeyim. Olmazsa çerçevesiz olarak devam ederim :)
Ve evet atasun optik berbat çalışıyor. Koordine sıfır
çerçevesiz yaşlı gösteriyor bence
Bence de.
çerçevesiz gözlük hiç olmaz
Hiç olmaması üzücü :/
çerçevesiz gözlük hala var mı ya
Kullananlar var :)
Kemik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar