Arkadaşlar anneme babama ve anlama asiri duskunum?

Babam sinirli ve söz hakki tanımayan çok kaba biri. Ama o benim meleğim. kurban olurum ona ben. canimin parçası ona ne zaman Baksan içim parçalanıyor. hemen koşup masaj yapiyorum. ayaklarına ellerine bazen bir bebeğim gibi seviyorum. annem ve ablami da. para biriktirip onlarin istediği şeyleri aliyorum kendimi unutup. babam ne zaman para verse zorlaniyorum. cunku o benim babam ne zorlujlarla kazaniyor onu. bazen verdigi parayi gizlice gidip cebine birakiyorum. gozlerom doluyor sonra. kimse anlayamaz bunu. ama beni çok incitiyorlar çoğu zaman. fakat her gece agliyorum. bir gün evlenip gidicem. bu bana koyuyor. kalbim öyle inceki. keşke içine girip görebilseniz. annemin çocukluğuna babamin ablamin çocukluğuna inip yasadifi zorluklari kendince yasayip derin bir hüzne girip onlari çok daha iyi anlamaya calisiyorum. ve agliyorum. ornek vereyim. annem 13 yasinda evlendi. bir kiz çocuğu zorla ailesinden alinip evlendiriliyor ve zor zamanlar yasiyor esi anlamiyor itine köpeğine dittiriyor kakiyor. yas olmuş 62. ona öyle merhamet ediyorum. ki ben yasamis gibi oluyorum. sizce ben tuhaf biri miyim. ama lütfen kardeşlerim. yorumlarimiza ciddi karsilik verelim. ne kadar dürüst olursak o kadar iyi olur
Arkadaşlar anneme babama ve anlama asiri duskunum?