Ben okudum hala da okuyorum gerçekten çok ilginç mantığa dayalı bir kitap bilgi edinmek için herkese öneririm siz okudunuz mu okuyanlar nasıl buldunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılOkudum ve asagidakileri buldum. Istersen ingilizcesinide koyabilirim.
" isa dediki, kim bana ve kiralligims inanmazssa onlari yakalayin getirin onumde oldurun"(luke 19:27)
"isa dedik, i sanmaki nen dunyaya baris ve huzur getiredim. Ben dunysya kilic ssvas getirdim" (matta 10:34)
"Çünkü ben adamla babasının, ve kızla anasının, ve gelinle kaynanasının arasına ayrılık koymağa geldim"(matta10:35)01 Yorumla- +1 yıl
Not:sevgili hiristiyan kardesim incil okuyan varmi? dedin ben okudum ve bu ayetlerden cok gordum bir kac tanesini koyuyum. Beni susturmak icin engelleme.
En İyi Cevaplar
+1 yılOkudum. Kuran da okudum. Kuran bambaşka, mükemmel. Kuran'ı okuyunca ilahi bir kitap olduğunu hissettiriyor ve huzur veriyor. Ancak İncil'in de çok güzel kısımları olmasına rağmen çok fazla ilahi bir his vermiyor.
19 Yorumla- +1 yıl
O his meye inandığına bağlı sen inanmadan önce hepsini oku sonra neye inanacagina karar ver
- +1 yıl
Neye inanmadan önce neyin hepsini okuyayım?
- +1 yıl
Kutsal kitapların
- +1 yıl
Kuran'ı, İncil'i, Zebur'u okudum. Tevrat'ı ara ara okuyorum. Kararım da belli. Sen önyargılı olma ve Kuran'ı mutlaka oku, okuduysan tekrar tekrar oku.
- +1 yıl
Ben de okudum tekrar tekrar okumanin anlamı yok karılarınızı dövün diyen 4 es alabilirsiniz diyen bir kitap asla huzur veremez
- +1 yıl
Tekrar tekrar oku demekten kastım iyice anlayabilmen içindir. Ben de aynılarını okudum ama bana huzur veriyor ve ben orada ille de eşinizi dövün ya da eşinizi dövmek zorundasınız, 4 eş almalısınız vs. gibi şeyler algılamadım. Aksine hepsinin bir sebebi var. Bu sebepler oluşursa bu sebeplerin de sonuçları var. Ayrıca 1 tane eşin bizim için daha hayırlı olduğu da yazıyor. Müslüman da kendisi için hayırlı olanı yapmalıdır...
- +1 yıl
Eşini dövmenin asla bir sebebi olamaz bir sebep uydurarak kurtulamazsınız eşiniz size köpeklik yapmak zorunda değildir sadece köpekler sahibine itaat eder asil sen karına itaat et o niye sana etsin
- +1 yıl
Dövmek için sebep aranmıyor ki. Sen Kuran'ı hiç anlamamışsın. Şeytanın sana verdiği vesveseleri bana söylüyorsun. Ayrıca kendinle çelişiyorsun. Eğer itaat etmeyi köpeklik olarak görüyorsan ve bunun yanlış olduğunu düşünüyorsan neden erkeğin itaat etmesini istiyorsun? İtaat yanlışsa ik taraf için de yanlış. Doğruysa iki taraf için de doğru. Sonuçta İslam'da eşitlik vardır.
- +1 yıl
Ben itaat etmeni istemedim itaat etmenin ne kadar kötü bisey olduğunu vurguladm yani kötü bisey olmasaydı sen de yapardın sadece karindan beklemezdin
+1 yılokuyanları dinledim tevrat veya kurandan farklı bişey yazmıyor hem iyilik ve saygıdan söz eder kutsal kitaplar hemde kitabın geri kalanı cezalandırmalardan ve işkencelerden bahseder ve tüm kutsal kitapları insanlar uydurmuştur
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de öyle düşünüyorum
+1 yılokumadım hiç ama yorumlarını merak ettim, biraz daha bahseder misin?
01 Yorumla- +1 yıl
Anlatırsam okumak anlamsız olur çünkü ben yazdığı gibi anlatamam
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
14Cevap
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsanal misyoner mı kesıldın mılletın basına? bızım kıtabımız bıze yeter.
60 Yorumla Diğer konusunda 484 cevap paylaştı. Bir kitabın mukemmelyetini ancak kendisiyle kiyaslanan birşeyle karşılaştırınca anlasilir... ıncili de okudum doğru ve güzel ayetleri var ancak icille amel etmem hristiyanlık inancına da saygim sonsuz
03 Yorumla- +1 yıl
Kurana göre mükemmel olan Hic bisey yoktur sen mükemmel dersen allaha şirk koşarsın
- +1 yıl
Hayır öyle bisey yazmiyor
kardeşim oku oku ama okuman mantıklı bişey neye karşı olduğunu öğrenirsin ama tek bir yaratıcı olduğunu ve bizimde onun kulu ona ibadet için yaşadığımızı aklından çıkarma
03 Yorumla- +1 yıl
Bir yaratıcı yok bir sürü yaratıcı var herkes bişeyleri yaratır bu sonsuza gider biraz mantıklı düşünün ıslah edilecek bisey yok papağan gibi tekrarlayıp durma
+1 yılİncil ilk indirildiği gibi orjinal değil dört İncil matta, markos, luka, yuhanna tahribata uğramıştır ve dördünde de tutarsızlık vardır.
Birbirini desteklemez00 YorumlaDiğer konusunda 351 cevap paylaştı. İncilin ne kadar değiştirildiğinden bahsetmiyim istersen.
318 Yorumla- +1 yıl
En çok degisitirilen kitap kurandır biraz araştır bilirsin anlarsın
- +1 yıl
Ben arap kökenliyim benden iyi bilemezsin arapçayı Türkçeye çevirmek imkansızdır ve islamda olan kargaşalar hıristiyan aleminde olmamıştır hic kendi içlerinde savaşıp mezhep kavgası edip kitabi degistirmemislerdir ama kuranda bunların hepsi olmuştur
- +1 yıl
Mezhep yoktur diyen olmadı mezhep kavgasi yoktur dedim müslümanlarda her mezhep kuranı kendine göre uyarlamıştır ama hristiyanlarda her mezhep tek inanca ortaktır hepsi aynı incili kabul eder
- +1 yıl
Uydurma mezhep kavgası galan olmamış her zaman ayni inançla yaşamışlar ve asla birbirlerini öldürmemişler
- +1 yıl
Hic bir ortodoksun katolige saldırdığını duymadım ama ya alevi sunniye ya da sunni alevi ye saldırır
- +1 yıl
4. haçlı seferine bakar mısın kardeşim.
- +1 yıl
@psychomaniac anlamak istemeyene anlatamazsın kardeş boşver..
- +1 yıl
İncil başlı başına bir saçmalıktır.
- +1 yıl
@ThomasPaine asıl saçmalık kur-an ve allahtır
- +1 yıl
Herkesin fikri ve düşüncesi kendine aittir saygı duymalıyız. Hakaret vb. şeyler düşünce özgürlüğüne girmediğini herkes bilir.
- +1 yıl
@bilenlerdenmisiniz haddini aşma yoksa susmam bilesin.
- +1 yıl
Zaten susmuyosun ki
- +1 yıl
Rabbi de severim seni de
+1 yılal dinlede feyiz alırsın
https://www.youtube.com/watch?v=cB3GjJ3uWgs20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKitapta adem 7 bin yıl önce var olmuş ama 200 bin yıllık insan kalıntıları var baya mantıklı tebrik ediyorum
27 Yorumla- +1 yıl
Öyle bisey yazmiyor gotunden uydurma
Cevap sahibi+1 yılAdemden isaya kadar peygamberlerin çocukları yazıyor kardeş, ekle yaşlarını üst üste, adem 6-7 bin yıl önce yaşamış kimin uydurduğu belli.
- +1 yıl
Yaşları galan yazmıyor her çocuğunda kitaba ekleme mi yapılacak saçma sapan konuşma
Cevap sahibi+1 yılHer çocuğu var kitapta adam gibi oku.
www.aacfralwake.org/.../...ily-tree-wall-chart.jpg
çoğunun yaşı da yazıyor zaten en çok yaşamış nuh 950 yıl (iyi sallamış). Hadi oldu diyelim toplasan en fazla 10 bin yıl yane. Şimdi sen evrim yalan diye başlamadan ben gidiyorum. by hristiyan çomar, bu teistlerin müslümanı da aynı hristiyanıda- +1 yıl
Ee en alttakilerde bitiyo mu daha sonrasi tok mu en alttakiler günümüzde yaşıyor mu
- +1 yıl
Ya da en üsttekilerde
Cevap sahibi+1 yılkardeş adem ilk insan işte en sonra ise isa var, isa 2000 bin yıl önce yaşadı kardeş neyin kafasını yaşıyorsun
kur an i okumadan incil okumak mantıksız geliyor bu yuzden once kurani bitirmeliyiz. sonra bakariz
02 Yorumla- +1 yıl
Onu da oku o zaman ayrıca bir önceliği yok her hangi birini önce okuyabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuran varken napcam onu hem gerçek degilki o değiştirilmiş
415 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKuran dayak atmi diyormus 😂 belliki hristiyansin ama senin kitabın sana benim kitabım bana hakarete gerek yok
Cevap sahibi+1 yılRabbimin son sözlerini bilirim ben efendimize öğrettiği bize ilettiği son mesajları okurum. nokya
Cevap sahibi+1 yılNokya
Cevap sahibi+1 yılNokta
- +1 yıl
Nisa suresi 34. Ayet neyi emrediyor bir oku bakalım bu sadece denizden bir damla
Cevap sahibi+1 yılSen sadece orda kadinlari dövün yerini okumussun. Düşünme yetenegin yok senin. İslam'da eşler kocalarına boyun eğer. siz genisseniz anlamssiniz tabi normal benim eşim olsa ben serbest olsam ki olmam öyle olsa dayağı hak ederim. Ondan önceki öğüt verin yerini okumamissin efendimizin kadınlara iyi davranin Allah'ın emanetidir sözünü falan niye görmedin
- +1 yıl
Peki sen niye kocana öğüt vermiyorsun da o sana veriyor onun senden me üstünlüğü var sen onun köpeği misin de ona itaat edeceksin o sana etsin
Cevap sahibi+1 yılKopeklikle ne alakası var bana nikah kıydığı zaman sahibim o benim😍bizimki ustunlukten ziyade sadık olmak. Tabi kadınlarda öğüt verir ama erkekler farklıdır kadınlar duyguları ile hareket ederler bize göre erkekler daha mantıklıdır.
Cevap sahibi+1 yılHem düşün karisinin her öğüdünü lafını dinleyen erkeği kadınlar bile sevmez erkek dediğin burçak masaya maco olcak kıskanç olcak 😍😂
- +1 yıl
Tabi senin sac telinin bile görünmesine izin vermiycek ama kendisi açık saçık giyinip karı kızla takılacak
Cevap sahibi+1 yılİstemeyen o degilki rabbim sadece eşine göster diyor. Bence çok güzel elalemin herifi niye baksın kocam varken. Ne yani kocamdami başını kapatsın kapatırsa zaten bosarim😂karı kizla takılacak derken genel konuşma. Erkek daha neresini ortsun acaba 😂😂
- +1 yıl
Niye kapatması sana ilginç geliyor senin kapatman da bana ilginç geliyor sonuçta ikiniz de aynısınız onun açık olması sa kadınları tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman sen ilerde eşini iç camasirsiz cikarrsin sokağa laf söz atarlar taciz falan ederler oturup seyredersin ozaman sen !! Hayır tahrik etmiyor. Açıklıktan ifaden önemli. Ki benim eşime kimse bakamaz çünkü ben onun o benim 😍😂
- +1 yıl
Açık kelimesi niye iç çamaşırsız algiliyosun ki başı açık çıkabilir me var bunda
Cevap sahibi+1 yılBaşı açık dye görüyoruz. Mini etek. Göğüs dekoltesi bunlar hep açığa giriyor. bikinileryle sahilde ki bazen onlarida çıkarıyorlar. erkek milletinin senin mahremine ağzı beş karış açık salyasi bakarak bakmak hiçbir erkek kabullenmez. Bende eşime o şeyi yakistrmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek varmi? incil cok degisime ugradigi icin 4 kitabin dördüde hak, en son dogru olan Kitap Kurani Kerimdir... Dogru olsaydi, Kurani Kerime gerek kalmazdi..
06 Yorumla- +1 yıl
Asıl defalarca değişime uğrayan kitap kurandır ben arap kökenliyim benden daha iyi bilemezsin arapçayı Türkçeye tam çevirmek imkansızdır ama incil ingilizceden rahat çevrilebiliyor ve hristiyan dünyasında islamdaki gibi kargaşalar yaşanmamıştır ve hicbir kitap doğru yol değildir sadece her kitapta doğru bikac parça vardır
Cevap sahibi+1 yılInanmadigin kitaplari neden okuyorsun? Islamdaki kargasa Kurani Kerimden degil insalardan kaynaklaniyor.. Kaldiki tarihe en büyük vahsetleri hiristiyanlar, incile inananlar yapmistir..
Bugünkü müslüman ülkelerdeki kargasanin ana sebebide SÖMÜRÜCÜ HIRISTIYAN BIRLIGINiN eseridir..
Cevap sahibi+1 yılYani Incili okumuslarin eseri, en azindan 7 Milyona yakin YAHUDIYI Müslümanlar, Kurani Kerime Inanlar katletmedi..
- +1 yıl
Islama inananlar hep mezhepler kurup kendilerine göre uyarladılar şu an 57 farklı meali var kuranın ama incil tektir öyle mezhep çatışmaları olmamıştır kimseyi katlettikleri de yoktur oruç tutmadığı için katledilen insanlar sadece müslümanlarda vardır müslümanlar sadece birbirini vurur
Cevap sahibi+1 yılBilgin oldugu icinmi yaziyorsun, yoksa Hristiyan oldugun icinIncilin reklamini yapip Incile inanlarimi savunuyorsun?
16. yüzyılda başlayan ve 17. yüzyılda da devam eden Hıristiyanlığın Avrupa kıtasındaki mezhep kavgalarının 1618-1648 yılları arasındaki safhasına 30 yıl savaşları dendi.
Avrupa devletlerinin neredeyse tamamı bu savaşlara iştirak etti.
Avrupa’da 13 devletin karşı karşıya geldiği ve 30 yıl süren bu savaş, aslında Katolik ve Protestan savaşı olarak algılanmasına rağmen siyasi ve politik güçlerin çıkar savaşıyla birlikte daha da şiddetli bir hal almıştı.
Almanlar, nüfuslarının yüzde 60’ını kaybederken 200 yıl kendisini toparlayamadı.
Savaşla beraber gelen kıtlık ve salgın hastalıklarda ise milyonlarca insan öldü.
Savaş öncesi nüfusu 16 milyon olan Bohemya, Bredenburg, Pomeranya ve Rheinland bölgelerinin nüfusu 6 milyona düştü.
400 yıl önce Batı’da Hıristiyanların yaşadığı mezhep savaşı adeta bugün Irak, Yemen, Suriye, Lübnan ve Bahreyn’de tekerrür ediyor.
Cevap sahibi+1 yılAyrica kendi aralarinda mezhep kavgalarindan daha kötü, giitikleri heryeri kolonileri yaptilar, talan ettiler, yerlilerini katlettiler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuran ı kerim varken, incil i doğru ve mantıklı bulmak... Allah akılı fikir versin :D şaşkın çocuk :)
30 YorumlaOkudum, saçmalığın dibi yani, nasıl inanıyorlar anlamıyorum
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumadim okumamda
Kurani kerim geldikten sonra önceki kitaplarin hükmü kalkmıştır. Ayette yazıyor56 Yorumla- +1 yıl
Me yani şu an yeni bir kitap gelse kurana inanmayacak mısın
Cevap sahibi+1 yılKurani kerimde ayette yazıyor ki
Kur'an'dan sonra baska bir kitap gelmeyecek. Kuran son kitaptir- +1 yıl
Ama öncekilerin hükmü kalkmıştır yazmıyor
Cevap sahibi+1 yılVar var
- +1 yıl
Hayır yazmıyor öyle bisey
Cevap sahibi+1 yılNeye inanirsan inan
Öldükten sonra neyin ne olduğunu gorcez
+1 yılOrtodoks hristiyanım. 👍
Yuhanna kutsal ayin metni kitabı okurum.00 YorumlaDiğer konusunda 383 cevap paylaştı. İncil'i okudum ve mantiğıma yatan şeyler vardı ama yinede hiçbir dine inanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Deist misiniz?
Burası yeri değil misyonerlik ten götürürler dikkat et sonu iyi değil hukuken
20 Yorumla
+1 yılOkumadım ama okumayı düşünüyorum kesinlikle öğrenilecek şeyler vardır
01 Yorumla- +1 yıl
İncilin değiştirilmiş olmadığına inanmıyorum zaten bu maddeler şaşırtmıyor
+1 yılYalan yanlış busiyi okuma
44 Yorumla- +1 yıl
Kuranı ne hakla yargılıyosun İncil en fszla degistirilmis kitap incilin neyine guveniyon kuranı okudum mu da incili okuyon ovuyon
- +1 yıl
Okudum ayet ayet senden daha iyi bilirim asil sen incilin değiştiğini neye dayanarak savunuyosun
- +1 yıl
uf seninle. muahttap olamicam
- +1 yıl
Kalk git o zaman
+1 yılMantığa mı dayalı saçmalama istersen 😄
38 Yorumla- +1 yıl
Sen önce bir oku o zaman anlarsın
- +1 yıl
Okumadığımı nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Mantıksız bulmandan anlıyorum
- +1 yıl
Gerçekten tam bir inanç örneğisin ön yargılısın ve mantık anlayışında baya bir dar olsa gerek. Okudum ve mantıkla alakası yok hristiyan olmanı veya kutsal kitaba inanmanı falan anlarım ama mantıklı dediğin an soru tuhaflaştı bir kere zaten dinde mantık aramak oldukça saçma üstelik sen bunu değiştirilip hikaye gibi anlatılan bir dinin kitabı için söylüyorsun sonra da gelmiş yok önce oku bıdı bıdı sen önce bir bakış açını değiştir farklı görüşleri de kabul etmeyeceksen nasıl buldunuz diye sorma..
- +1 yıl
Incil, Tevrat, Zebur (Mezmur) okudum.
- +1 yıl
Değiştirildiği falan yok sadece içeriğini nasıl bulduğunu sordum hakaretler et demedim
- +1 yıl
Birincisi ne kitaba ne sana hakaret etmedim ikincisi bilip bilmeden karşındakini yargılıyorsun bu söylediklerim sana az bile.
- +1 yıl
Apaçık mantıksız dedin daha ne hakaret edeceksin
+1 yıltevrati dene bir de masal kitabi gibi:):):)
13 Yorumla- +1 yıl
Onu da okudum sen bunu okumayı dene
- +1 yıl
incili okudum zebur bulamiyorum
- +1 yıl
Zeburu ben de bulamadm
Kuran'ı bitirdikten sonra bakarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumadım asla da okumam
519 Yorumla- +1 yıl
Niye
Cevap sahibi+1 yılO dinden iğreniyorum çünkü
- +1 yıl
Olabilir ben de islamdan
Cevap sahibi+1 yıl@bilenlerdenmisiniz: dinin ne?
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmiştim islam hakkında nasıl böyle konuşursun yorumlarını okudum
Sana tavsiyem tövbe et ve Müslüman ol
Seni dinimize davet ediyorum- +1 yıl
Herhangi bir dine inanmiyorum görüşüm agnostizm ama inanacak olursam en yakın oldugum hıristiyanlık
Cevap sahibi+1 yılBende saygı duyuyorum
ama lütfen islam hakkında böyle konuşma lütfen
Cevap sahibi+1 yılbana da saygı duymak düşer
ama lütfen islam hakkında böyle konuşma- +1 yıl
O zaman sen de hıristiyanlık hakkında böyle düşünme saygılı ol ki sonra saygı bekle igrenmek saygılı olmak değildir saygısızlıktır
Cevap sahibi+1 yılama elimde değil Hıristiyanların müslümanlara yaptıklarını öğrendikce bu dinden daha da nefret ediyorum
Hristiyan dini islami lekeleyen yok etmek isteyen bir din
ama herkes kendi tercihini yapar sende kendi tercihini yapmışsın
bize de saygı duymaktan başka birşey düşmez
ama kuran hakkında söylediklerin hepsi yalan
hepsi iftira
- +1 yıl
Asil senin hristiyanlar hakkında söylediklerin iftira herkes hıristiyanları kötülü yor sen de inanıyorsun biraz kendin araştır öğren mesela bir haberde diyo ki hristiyanlar bir müslümani dövdü ama öncesinde müslümanın kiliseye girip hepiniz kafirsiniz sizin dininiz yanlış tek doğru din bizimki diyo bunu bir hıristiyan camide yapsa siz ne yapardınız öldürmez misiniz sadece müslümanlar hristiyanlara işkence yapmıştır hıristiyanlar yapmaz çünkü kuranda müslüman olmayanlarla savaşın yazıyor incilde ise hangi dinden olursa olsun insanlar sizin kardeşiniz herkese iyi davranın yazıyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman neden Hristiyanlar Müslümanları terörist olarak görüyor neden yabancı ülkeler de camilere zarar veriliyor neden müslümanlara saldırıliyor
bu arada araştırırım merak etme sana tavsiyem sende araştır hadi kal sağlıcakla
Cevap sahibi+1 yılayrıca benim söylediklerimin hiç biri iftira değil
- +1 yıl
Çünkü müslümanlar hep birbirine saldırıp suçu hıristiyanların üstüne atıyor pkk ışid deaş el kaide esad güçleri bütün terör örgütleri müslümanlardan oluşmuyor mu hoc hıristiyan bir terör örgütü duydun mu
Cevap sahibi+1 yılDuymadım ama o onların sorunu onlar terör örgütü diye islamı terör dini diyemezsiniz
Şimdi Hristiyanlar dan neden nefret ettiğimi çok iyi anlıyorum
Yüce Allah'ım a çok şükür ki Müslümanım ya
Hristiyan olarak doğsaydım düşünmek bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılayrıca Müslümanlar kimseye iftira atmadi atmiyor
- +1 yıl
Yok pek duymadik. ama yahudilerle bir olup dunyadaki butun teror orgutlerini orgutleyip desteklediginizi cok iyi biliyoruz.
Cevap sahibi+1 yıl@Sagduyudan asıl terör örgütlerini besleyen büyüten siz Hristiyanlarsiniz pyd ve pkk ve Fetö ypg gibi terör örgütlerini biz mi besliyoruz
Boşu boşuna Hristiyanlar dan nefret etmiyor muşum
Cevap sahibi+1 yıl@Sagduyudan diğerine cevap vereceğime sana cevap vermişim Özür dilerim kusura bakma
okumadım ama merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılOkumadım düşünmüyorum da.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılHenüz okumadım ama okumayı düşünüyorum
20 Yorumla- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılben daha meal okumadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim sen kuranı okudun mu da incili okuyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Evet okudum ayet ayet iyi bilirim ki önce kuranı okumam da gerekmiyor
+1 yılokudum kanka
02 Yorumla- +1 yıl
Ee nasıl buldun diye sormuşum?
- +1 yıl
çok beğendim kuranla hiç bir farkı yok, hatta kurandan daha dürüst davrandığını söyleyebilirim. hz. isanın kendi ifadesiyle hep iman vurgusu yapıyor ve hikaye şeklinde gitmesi sürükleyici oluyor.
hayatımdan 2 tane incil okudum.
1. okuduğum incil haşet kitabevinindi pek iyi değildi.
2. okuduğum incil ise yan komşumuzun damadının verdiği incildi. adam papazdı işte o incil çok iyiydi.
okumadım ama isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılokumadım
10 Yorumlakesinlikle oku
08 Yorumla- +1 yıl
Ben okudum zaten sizin fikirlerinizi merak ediyorum
- +1 yıl
Benim de çünkü bunlarsa savaşmayı emretmiyor ve kadınlara değer veriliyor
- +1 yıl
etmiyormu savaşan ulkeler hep hristiyanlar haçlı ordusu altında
- +1 yıl
Şu an hristiyanlarin %90 dinsiz olarak yasiyor ateist yani.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç okumadım
07 Yorumla- +1 yıl
Denemelisin
Cevap sahibi+1 yılSanmiyorum
- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez ben de kurani okuyacağımı sanmiyodum okudum önceden de inanmiyodum hala da inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKitapçilarda var mı
- +1 yıl
Seçkin kitapçılarda var arkadaşım bana hediye almıştı
- +1 yıl
uyma buna hep değiştirilmiş ben çok araştırdım
- +1 yıl
@Sagduyudan bunlar incil okumaz bile cogunun haberi yok bile ayetlerden.
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası