Diğer Parıl parıl parlayan yıldızlar mı, uçsuz bucaksız masmavi deniz mi? mmathildaa Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Parıl parıl parlayan yıldızlar mı, uçsuz bucaksız masmavi deniz mi?Bana sorarsanız sahilde gelen dalga seslerine ve tatlı tatlı esen rüzgara karşı şezlongda uzanırken pür dikkat izlediğim gökyüzünden kayan yıldızların iyiliği için dilek tutmak..Peki sizce parıl parıl parlayan yıldızlar mı, uçsuz bucaksız masmavi deniz mi? Parıl parıl parlayan yıldızlar mı, uçsuz bucaksız masmavi deniz mi? Cevapla Deniz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pembe-Gökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Pırıl pırıl parlayan yıldızlar çocukluğumu hatırlattığı için. Saatlerce bakıp her yıldızı farklı farklı şeylere benzetmek çok keyifliydi. 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yıldızlar bir de Zühre yıldızı olsa süper yani sen olsan 😍 1 2 Yorumla mmathildaa +1 yıl Hiiii o zaman lets sail to the stars!! ❤️ Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Teşekkürler ask 😍 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. keramet köyü ılıcasında suyunüstünde sırtüstü uzanıp parıl parıl parlayan yıldızları izlemek oradada hiç eksik olmuyo mübarek :) 0 0 Yorumla
AdilBahadir Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 654 cevap paylaştı. Cevap veriyorum :D https://www.youtube.com/watch?v=vYX4vJAltGw 0 0 Yorumla
evrenmutluerdogan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl hiçbiri insanların az olduğu ıssız bir ada. sessızlık huzur.. 0 0 Yorumla
mavi_ds Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 861 cevap paylaştı. Ama gökyüzü ve denizin ikili haline aşığım ben. Birbirlerinden kopuk istemem 0 0 Yorumla
ErtuğrulDinc Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiğim kişinin ismini taşıyor :) Uçsuz bucaksız masmavi deniz. 0 0 Yorumla
Eyupal Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/VPj6NZ.jpg 0 0 Yorumla
Blaank Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. parıl parıl parlayan uçsuz bucaksız masmavi deniz hakkımı kullandım 0 0 Yorumla
baranserdar Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl ikisi birden Denize bakarkende yildizlar 0 0 Yorumla
Sunshine59 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uçsuz bucaksız masmavi deniz 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar