TROLL
TROLL
DİKKAT TROLL İÇERİR
TROLL
kardeşim aynı sorun benim kayınçoda vardı bak troll değil. lütfen ciddi dinle ve uygula.
Böyle cinlerle felan konusuyodu. Bizde her modern aile gibi cinci hocaya götürdük. Adam cocuga bir üfledi görmen lazım. Keşke banada öyle üflese biri. neyse. Balık haline gittik kırmızı doblomuzla. Kalkan balığı aldık. O üstündeki sert pulları çıkartıyorsun 1 gün bekletiyorsun dolabının içinde. Naftalin misali. Dolaba koyduktan 3 saat 43 saniye sonra onları alıp bir güzel g. ötüne sokuyorsun. Hastalık geçmiyor ama çok güzel oluyor.
Sen Kaç Kere Soktun Kanka
Destur
Bismillahirrahmanirrahim
Ayet-el Kursi
Allâhu lâ ilâhe illâ huve-lhayyu-l kayyûm (u) lâ te/ḣużuhu sinetun velâ nevm (un) lehu mâ fî-ssemâvâti vemâ fi-l-ard (i) men że-lleżî yeşfe’u ‘indehu illâ bi-iżnih (i) ya’lemu mâ beyne eydîhim vemâ ḣalfehum velâ yuhîtûne bişey-in min ‘ilmihi illâ bimâ şâ (e) vesi’a kursiyyuhu-ssemâvâti vel-ard (a) velâ yeûduhu hifzuhumâ vehuve-l’aliyyu-l’azîm (u)
Yapma Yapmaaa
kardeşim trol müsün bilmem ama yani cinlerinde iyisi kötüsü müslamanı vardır yani müslüman olan bir iyi bir cin korkmaz diye düşünüyorum bundan
Sonucta Allah hepimizden hesap sorucak onlardanda sorucak
Müslümanım Ama Yakıyor ben
La havle vela kuvvete illa billahi’l-aliyyi’l-azim
anlamı bu
Allah’ın güç ve kuvvetinden başka hiçbir şeyin güç ve kuvveti yoktur
Soğukluk Geldi Teşekkür Ederim
yani bu tür şeyler var yok değil ama iyiler bunlardan etkileneceğini sanmıyorum ama kötüler illaki duyduğunda mesela ateistler Allah yok diyor ya tövbe haşa sinirleniyolar ya onlar gibi sinirlenir ama delirtiyorda işte
Özel den Yazarmısın 2 dk
kardeşim burdan konusalım ne istiyon söle bak trolsen dalga geçeecek başka konu bul emin ol bu tür şeyler yaşamak istemezsin dalga geçersin başına gelir ben bak burda adam gibi konusuyorum yaşın kaç bilmem ama bu tür şeyler gün yüzüne pek çıkmaz emin ol gelipte anlatmazlar yani benim böleyim die trolsün gibi geliyor
Olabilir Belki Gerçek Geliyodur 😂
güldüne göre trolsün de dalga geçecek başka konu bul gerçekten inançlı mısın değil misin bilemem ama bu tür şeylerle uğraşıp deşme emin ol bilinmedik o kadar çok olay varki anlatılmayan şeyler bunlardan biride sen olma bu tür şeyler anlatılmaz yaşansa bile iyi şeyler değil ben burda bir polis olsam senı ip adresinden bulurum ya da bilgisayardan anlayan biri olsam gelir evini basarım bişi yaparım yani uyarırım
Müslümanım Elhamdülillah Inançlıyım
bbunların sana zarar verceni düşünmüyorum
Neden
bir cin müslüman ve iyiyse ztn Allaha kulluk ediyordur ki yani kuran bile okur namaz bile kılar sen ne sanıyosun bunları Allah nediyor ben cinleri ve insanları bana kulluk etsin diye yarattım sen şimdi bu konuyla dalga geçerek sadece başına çekiyosun abicim bak 21 yaşına gircem bende korkardım ederdim ama hiç bir zaman dalga geçmdm bu konular öyle boş konular değil emin ol böyle yaşanmış şeyler vardır ama gün yüzüne cıkmaz ya devlet gizler ya da onlar gizler cinler yani ben sana bunu diyorum dalga geçeceksen başka konu bul
Anladım Teşekkür Ederim
Allaha şükür şu an korkmuyorum destur çekiyorum besmele ayetel kursi nas felak
Bende Nas Okuyunca Kendimi Iyi Hissediyorum
anladın mı abicim bu konuyu kapattır bişey yap bak mesaj atcaktım sana Şu an atamıyorum gönderemezsiniz diyor
Anladım 24 Saat İçinde Sildiriyor Zaten Silerim Merak Etme
böyle dini şeylerle dalga geçilmez sen Şu an saygısızlık yapıyorsun onlarla dalga geçiyorsun sen bir insana saygısızlık ya da dalga geçtinde ya döver ya söver onlarda yapar anladın mı
Anladım Zaten Birdaha Yaptığımda Hesabımı Siler Giderim Birdahada Olmaz Böyle Şeyler,
yani abiicm ben senı dussundumden konusuıyorum bak anan baban sana tuvalette banyoda fazla durma diyolar bulundukları yerler orası pis olanların kötü olanların cöpplerde ben destur çekerek geçerim mesela lagamın üstünden cöpün arkasından cöp atarken nie biliyon mu desturun anlamı ben geliyorum burda bişiler yapabilirim haberini verir ve onun uzaklasmasını sağlar git araştır
Tam Okuyamadım Az Düzgün Yazarsan
yani abicim ben senı dusundumden konusuyorum bak anan baban sana tuvalette banyoda fazla durma diyolar bulundukları yerler orası pis olanların kötü olanların cöplerde ben destur çekerek geçerim mesela lağamın üstünden cöpün arkasından cöp atarken nie biliyon mu desturun anlamı ben geliyorum burda bişiler yapabilirim haberini verir ve onun cinin uzaklasmasını sağlar git araştır
Desturun anlamı ne peki
diyorum ya abicim haber verir girdine girecene orda bişiler yapacağına orayı terk etmesi gerektiğini bildiren bir sözcük
Ha Anladım Teşekkür Ederim
var mı sorcan başka bişi abicim bu konuyu kapat millet böyle hani sevk etme
Soruyu Güncellicem Troll Soru Die
senle konsan bir arkadaşım varmış senin amacın farklıymıs ztn trollük yapıyonda o konusma işini geç iyi bişey olsaydı herkes yapardı bak sana diyorm bu cinlerle ugrasan insanlar kötülük için kullanırsa cennete giremez diye biliyorum ben ama iyilik yolunda kullananlar için öyle bişi yok ama kötü işler için yapanlar cennete giremicek diye biliyrrum bir araştır istersen ama konuşmak istiyormussun bak yapma deneme öyle bişi başına ne gelceni bilemezsin cinlerde bizim gibidirler iyi kötü müslüman yahudi şimdi bilmiyorsun böyle şeyleri başına musallat etme anladın mı abicim
Kim Bu Arkadaşın
boşver :)
Maskemi
aynnen
Çok Iyi Kalpli Bir Insan Kendisi
sen anladın mı beni napmıcakmısın abicim
bak bir film vardı filmde 5 6 genç işte böyle dalga geçiyolar çağırıyolar ve hepsi ölüyor ya da deliriyor
1 tanesimi yaşıyodu 2 rtanesimi bilmemde deliriyolar yani
Dalga Gecmeyecem 😂 Abi Sende 9 Yaşındaki Çocuğa Öğretir Gibi 😂
oğlum ya döve döve anlatsaydım :D hı anladnı mı spectral die bir film var onu izle sonrada tanrının kitabı adlı bir film var onuda izle
bazı işlere burnumuzu sokmamak gerekir iman et imanlı öl
Izlerim Abi. Seni Takip Etmek Isterim :)
bu dedim filmleri izle anlarsın daha iyi anlarsın spectralda bu cinlerle alakalı bir film değil ama öyle gibi bişi tanrının kitabıda güzel bir film inanc üzerine mrk etme 2side yabancı ama cok güzeller soluksuz izlersin
ben seni takip ettim genco
Bende Ettim Abi :)
Phabtomrex telefon numaranı verir misin?
Böyle bisey var. Sen onlardan misin orasi tabi mechul yalanda olabilir 🤔
Tüm Aile Toplandık Babam Simsiyah Giyinmişti Ve Bana Bunları Söylediler Ve Ben Bayılmışım.
Resim atsana bir ben anlarim 😄
Facebook Ekle : Koray Gül
Astronot Resmi Var
Eklemem zaten facem donuk. Atsana güncelle sorunu link at hizliresim den
Babamdan Izin Almalıyım Cinlere Ihanet Edemem
Töbe töbe benden bahsetme sakın 😂
Sorun Olurmu
Olur tabi .. şşak gecme bak en sonunda sazan avi bilmm ne dersen yumruu vururum 👊
Ciddiyim
https://i.capsspot.com/s/1/6/247147.jpg
Ziiiiiyaaaaaaaa
Ciddiyim
Hı hı ;-)
Cevap
13Cevap
şşşşş saygı duy
o ha lann olaya bak. keşke bende öyle bir şey olsam cok değişik yaa
kızz slk slk konuşma döverim seni bak şaka yapıyosun dimi bide keşke diyosun yaa
yoo
ciddimisin sen
Istersen Çocuğunuz Yarı Insan Yarı Cin Olabilir. 😂
senin yasadigin kafa yasanmaz hayal gucune bak bizde uzaylıyız
Ben Yardım istemek İçin Sordum Değilmi
psikologa git
Kardeşim Cin Ve Insanim Diyorum Ne Diyosub
Kardeşim bence psikoloğa git
Kardeşim Deli Değilim Ailem Söyledi Diyorum Rüyalarımda Onların Alemine Gitmiştim 3 - 4 Kez
Ne diyosun sen ya😱🙊🙈
Çok Korkuyorum
Eğer doğru ise korkmakta haklısın ama Allah'a sığın ondan yardım iste
Bir şey yapamazlar sana
Cin Kabilesi Ve Insanlar Beni Seviyor Zarar Vermiyorlar
nediyosun yaa. anan nasil cin olcak tobee
Babam Yarı Insan Yarı Cin Ve Bende Yarı Insan Yarı Cin'im
Ciddiyim Inanmak Mümkün değil
Uzun Hikaye
Bak 18 Yaşından Küçük sen Psikolojik Olarak Delirirsin
Özel den Konuşalım
Jsjsjsj
Aiden mi var yanıbaşında?
Evet
gercekten iyi sacmalamissin...
Oyle bsy yok. insansin
Afferim
Kendini aciga çıkartma yoksa cinler seni çarpar aman bak
hem ϜϓſϞ hem troll cü seni gibi seniii
ben diyom ama
Seni Takip Etmek Isterim Sırf Doğru Bildiğin İçin 😂😂
alıyorum takibe 😂
Çok sigara içerseniz çocuğunuz böyle olur.
S. kimde Değilsin 😂
Toplanıp okuyup, üfkeyelim şu çocuğa
bende yarı vampir yarı kurt adam ım ya
Tanıştığıma Memnun Oldum Ama 2 Sn. Seni Öldürebilcej Gucteyim
Sie lan velet
Baban gelsin😂
Olum Yakarım Lan Dünyanı 😂
Yansın geceler sabahlar olmasın bize her yer cehennem ya sen nediyorsun😂
Bizde inandık
Nasıl Kanitlarim Bilmiyorum.
Oldukça Ciddiyim Babannem Bir Cinle Evliken Babamı Yapmışlar
Özel Güçlerin Olduğumu Söylediler Ama Nasıl Kullanıcağımı Kendin Öğreniceksin Dediler
Anlamadım
Çok Korkuyorum
Yardım Edebilirmisin
😂😂😂
Az Inandın Değilmi 😂😂
Nasıl ya
Bilmiyorum
Peki ne olacakmış
Bilmiyorum Bilmiyorum Bilmiyorum Ve Çok Korkuyorum Lütfen Yardım Et :(
Yat, uyu.
At yalanı * İnananı akıl hastasımisin
Obaaa
Yardım Edermisin
Neyse Teşekür Ederim
Şşş sakin ol 🤙
tam anlat
Özelde Yaz Konuşalım
*gul euzu Rabbena.
Bu Nedir
"De ki; Rabbime sığınırım." Yıllar önce karanlıkta yatarken duymuştum bu cümleyi, anlamını sonradan öğrendim ve çok şaşırdım ama yıllardır ne zaman korksam, üzülsem, hayattan kopsam, "euzu Rabbena" derim. Eğer böyle bişey varsa bile, korkma.
Teşekkür Ederim Ama Okuyunca Acı çekiyorum
oldu o zaman
Hacı sen uçmuşsun
psikologa git
İstemsizce güldüm.
yav he
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar