Kısır olduğumu öğrendim?

Geçen gün bir soru sormuştum rahim filmi çekildi tüplerim tamamen tıkalıymış yani hamile kalmam imkansız dedi doktor 5 aylık evliyim ve eşime çok aşığım sizce bunu nasıl söylemeliyim eşime.
Doktor tamamen imkansız mı dedi yoksa normal yollarla mi imkansız dedi
Eşine söylemen lazım yalnız söylemekten korkuyorsan psikolojik destek alabilir ya da doktor eşliğinde söyleyebilirsin eşine
Tamamen imkansız dedi …
Gecmis olsun, Allah sabır versin ve yardımcın olsun.
Belki doğumla anne olamazsın ama bu hiç anne olamazsın demek değil evlat edinme gibi seçeneğin hala var. Bu durumun dünyanın sonu değil anlayacağın. Evet kabul etmesi zor böyle büyük seçeneğin senden alınmış olması kötü ama hayat devam ediyor. Ayrica psikolojik destek almanı şiddetle tavsiye ederim
Görüş
8Görüş
geçmiş olsun, geçenki soruna da yazmıştım. üzüldüm. adetin düzenli miydi?
Tıp artık ileri noktalarda. Mutlaka vardır bir tedavi yöntemi
Açılabilecek bir tıkanıklık değilmiş maalesef.
Eşinle birbirinizi çok seviyorsanız isterseniz tüp bebek yaptırabilirsiniz
İlişki sonrası bebek beklerken yeniden doktora git ve orada öğrensin. Yoksa dünyası başına yikilir
Evet ben eşime çok aşığım ve öğrendiğimden beri uyuyamıyorum 😕
Neyine sevineyim eşime bir evlat veremeyeceğim ben anne olmayacağım
tedavi için ne dedi doktor
Doktorun sana dediğini
İyi işte ya korunmasız seks yaparsınız
Zaten 2 yıldır yapıyoruz evlenmeden önce de beraber yaşadık ben hamile kalmadım
Hemen söyleme biraz çare aramalısın
İmkansız dedi doktor ne çaresi
Doktorun sözüne mi itimat etsin merdiven altındaki bi sitenin dingil adamlarına mı
@ahusiderinn00 tamam kardeşim sen bilirsin herkes tecrübesini açıklıyor
Kardeş gidecekler limon, sarımsak, okunmuş su bilmem ne önerecekler bu ülkedeki hiç kimse bir şey hakkında ben bilgisizim demez zaten bu yüzden tıpta ne diyorsa o
@ahusiderinn00 kardeşim bilmeden konuşuyorsun dediğim sitede insanlar doktor tecrübelerini sıkıntılarını aktararak tavsiye alıyor hangi yolları izlediğini söylüyor. Sütten ağzı yananların o çukura düşüp çokmuş olanların yeriydi ama asla söylemem şu noktadan sonra
En İyi Görüş