Şimdi rüya sırasında oluyor ama o an geldiğinde sanki uykuda olduğumu anlıyorum.
Bildiğiniz ruhum bedenimden çıkmaya çalışıyor. Bunu somut olarak resmen hissediyorum.
Sanki tüm vücuduma yayılmış bir his oluyor.
Şöyle betimlemeye çalışayım; önce yüzüm ve yüz bölgemiz gerilmeye başlıyor, sonra her yerimi kaplıyor o his. Nasıl anlatayım yüzümün içinden böyle hani PlayStation kolu titrer ya aynı o his kaplıyor her tarafımı.
Sonra bedenden çıkmaya çalışıyor. Ama o an o kadar keyifli ki insan hareket etmek istemiyor.
Birkaç mikro saniye sonra ben ruhumun bedenden çıkmaya çalıştığını anlıyorum.
Ve o an daha ölmek istemediğimi düşünüyorum.
Ve birde o anlatılamaz, yaşanır his kayboluyor.
Ve kalbim küt küt atar bir biçimde sırılsıklam uyanıyorum ama halen yarı uykuda oluyorum. Yine de o an uykuda olduğumu ve o durumun geçtiğini anlıyorum. Size de oluyor mu nedir bu?
Bildiğiniz ruhum bedenimden çıkmaya çalışıyor. Bunu somut olarak resmen hissediyorum.
Sanki tüm vücuduma yayılmış bir his oluyor.
Şöyle betimlemeye çalışayım; önce yüzüm ve yüz bölgemiz gerilmeye başlıyor, sonra her yerimi kaplıyor o his. Nasıl anlatayım yüzümün içinden böyle hani PlayStation kolu titrer ya aynı o his kaplıyor her tarafımı.
Sonra bedenden çıkmaya çalışıyor. Ama o an o kadar keyifli ki insan hareket etmek istemiyor.
Birkaç mikro saniye sonra ben ruhumun bedenden çıkmaya çalıştığını anlıyorum.
Ve o an daha ölmek istemediğimi düşünüyorum.
Ve birde o anlatılamaz, yaşanır his kayboluyor.
Ve kalbim küt küt atar bir biçimde sırılsıklam uyanıyorum ama halen yarı uykuda oluyorum. Yine de o an uykuda olduğumu ve o durumun geçtiğini anlıyorum. Size de oluyor mu nedir bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer