I think its better we stopped talking to each other and unfollow each other on instagram and live in different worlds 🙂😃
arkadaşlar burda ne demek istiyor?
tam olarak anlayamadım da
arkadaşlar burda ne demek istiyor?
tam olarak anlayamadım da
Hadi sana eyvallah mutlu ol gülüm inşallah demiş.
Kısacası birbirimizi takip etmeyelim ve farklı dünyalarda yasayalım demiş arkadaş
Birbirimizi takip etmeyi bırakırsak ve birbirimizle konuşmayı bitirirsek bence iyi olur. Farklı dünyalarda yaşıyoruz demiş.
Evet bitti tamamen Sağol 😊👍 yardımın için
Yabancılarla da mı chat yapmaya başladın
Onlar buluyor beni
Birbiriimizle muhabbeti kesip instagramda takiplesmeyi biraksak farkli dunyaalrda yasasak ikimiz icinde daha iyi olur
Cevap
16Cevap
Birbirimizle konuşmayalım, İnstagraamda takipleşmeyelim, farklı dünyalarda yaşayalım. (Kısacası sktr git diyor)
Bence birbirimizle irtibati keselim, biribirimiz insta da takipi de keselim ve baska dunyalarda yasayalim
Diyor
bence konuşmayı kesip birbirimizi takibi bırakırsak bizim için bu daha iyi biz ayrı dünyaların insanıyız demiş
Arkadaslar cevabi vermis zaten
Birbirimizle konusmayi birakalim , instagramdan takipten cikalim baska dunyalarda yasayalim , en iyisi boyle
demeyelim üzülürsün simdi
Yok üzülmem daha kötü ne olabilir ki
Bu kesin türk ingilizcesi. Değilse kendimi s.. kerim.
Bence birbirimizle konuşmayı bıraktık ve instagram üzerinde birbirinden ayrıldık ve farklı dünyalarda yaşadık.
Birbirimizle konuşmayı kesmenin daha iyi olacağını düşünüyorum ve insta da takipten çık, başka dünyalardayız
Instagram'da başkalarıyla konuşmayı ve takiplesmeyi ve farklı sözlerle yaşamayı bıraktık yani kestik diyor. Bence bu daha iyi diyor.
S. ktir çekmiş sana bacım
Kusura bakma sektir git hayatımdan diyor.
What dedin gülüm 😝😝
. iktiri yemişsin özet olarak
aç çeviriyi oku oğlum halla hallaa
Ben anladım ama söylemem 😏
sen telefon kapatma biz seni areyeceğiz
oha one lannnn
yürüyor
omg.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar