Babam surekli bizi küçümsüyor?

Uzaktayken iyi. Arayip soruyor meyve alin sunu alin usutmeyin ac kalmayin.. ama yanina gelince bide insanlar gelince beni annemi ablami surekli kucumsuyor." Kizlar okumamali aslinda" "kizlar yemek yemesin." "Kızları okutuyorum ama pisman olucam" kizlar okuyunca saygisiz oluyor." Ya da "sunu getir yoksa da bul getir." Mesela ben universitede dereceye giriyorum insanlarin icinde " ben 500 lira harc veriyorum tabi dereceye girecek!" ya da kendim 1300 lira para biriktirip ( burslardan.) Biyere bilet aldim bide babama oncedrn bin lira vermistim milletin icinde diyorki gitmek zorundw sanki 1300 lira bilete verdik falan diyor halbuki ben biriktirdim. Benim senin diye laf etmem saygısızlık da etmem ama bizi kucumseyince sanki mutlu oluyor beni kizdiriyor üzüyor hakaret ediyor. Cok konusuyosunuz diyor bisey diyicede... ben ne yapmaliyim? boyle kabul edip susmaya devam mi etmeliyim Allah korusun basina bisey gelse pisman olurum ama boyle de devam etmiyor hep agliyorum zoruma gidiyor artik 21 yasindayim..
Babam surekli bizi küçümsüyor?