Kadın bana yürüyor?

Askerden yeni geldim. Askere gitmeden önce eğitim görürken ailemden ayrı kalıyordum. 2 aydır ailemle kalıyorum daha uğraşıp ev tutmadım. Mühendisim daha proje başlamadı genelde evdeyim. Annem üzerime çok düşer. Çalışıyor kendiside. Yan komşumuz var benden 4 yaş büyük. Kendisi bir evlilik yapmış ve boşanmış çocuğun velayetide babasına kalmış, eski eşide evlenmiş. Ailesiyle birlikte yaşıyor. Annem dışardan yemek yememi istemediği için anahtarı vermiş kadına kahvaltı hazırlaması icin filan rica etmiş. (Annemle araları çok iyidir) Sağolsun annemin olmadığı sabah gelip kahvaltı hazırlıyor öğlen yemek getiriyorlar filan. Ama ilginç bir durum var. Genelde ev haliyle geliyor ya da bana mı özel hazırlanıyor bilmiyorum. Kadın her seferinde çok çekici oluyor. Zaten uzun süredir spor yapıyormuş vücudu çok iyi. Şimdi askerden geldim diye cinsel açlığım var filan zannetmeyin sevgilim vardı yeni ayrıldık yok öyle bişey yani 😂 En son bugün odama getirmiş kahvaltıyı beni uyandırdı. Şaşırdım bir an zaten uyku haliyle ne söylediğimi bile bilmiyorum. Doğruldum sonra sabah ereksiyonunu farkedince yorgana sarıldım o da farketti arkasını döndü güldüğünü belli etmemeye filan çalıştı. Ben kahvaltı yaparken odamı geziyordu kütüphaneme çalışma masama filan baktı o arada muhabbet ediyoruz üzerinde gecelik kıyafetleri var benim çadır inmediği gibi dahada ısrar ediyor. Yanıma oturdu bende o ara teşekkür ettim kahvaltı için annesi çağırdı onuda. Tepsiyi alırken muhabbetine doyum olmuyor dedi. Fazla konuştum galiba dedim. Yanımdan kalktı kapıya doğru giderken tatlı dilli insanları severim ben diyip gülümseyerek göz kırptı çıktı. Yarın gene annem yok ve gelecek. Bu sefer ben dayanamıycam artık. Sizce kötü sonuçları olabilir mi? Bana bağlanır mı mesela acaba bundan korkuyorum. Çok çekici geliyor bana ve sonuçta o tahrik ediyor. Düşünceleriniz benim için önemli okuduğunuz için teşekkürler.
Kadın bana yürüyor?