Gelin gelin şerefsizi bulicizzz
Okullarda tatil hali hazırda
Ergenlerde dolusmusken eglenin lan azcık.
Okullarda tatil hali hazırda
Ergenlerde dolusmusken eglenin lan azcık.
Birinde gerçek bir gelecek kaygısı ama kendisi için kötü sığ hayaller birindeyse hayvani isteklerine boyun eğip hayatını o yönde yaşama eğlenme kaygısı var. Doğrusu en azından zorlayarak öpmek vb tacizler yerine bunu yapabilecek başka birilerine yönlenip bunu yapamayacak kişiyi de rahat bırakmak daha doğru karar gibi ama strateji olarak yanlış tabi belki değerli şeyleri de kaçırıyor olabilir aceleyle. Hayatını o anki paraya endekslemiş ve paraya teslim olacak hatun için ise zaten yorum yapmaya gerek yok belki mantığı onu hep kendince haklı çıkaracak ama önemli şeyleri hep ıskalayacak belli ki.
İkisi de aynı b*k. Bu modellerin ikisinden de hayır gelmez. Bu modellerde şeref olsa , şu sorunun sorulmasına, parmaklarınızın yorulmasına sebep olmazlardı. Kınadım.!🤒
Bende kınadım. hıh!
Soru fenaymış yalnız :D :D
Bencee öpüşmedi diye ayrılan erkek daha şerefsiz, çünkü kız ileride evlenince ne yapacağını düşünüyor olabilir ve bu bir tercihtir (doğru demiyorum asla, ama onun yönünden bakınca öpüşmedi diye ayrılan erkekten daha masum geldi). Erkek ise kızı tamamen kullanma izlenimi veriyor. Kadını objeleştirme var yani.
hiç biri doğru değil aslında fakirlik mutluluğu ne kadar etkileki eğer sevgi varsa güveniyorsan o fakirliği aşarsın el birliğiyle. öpüşmedi diye ayrılırsan senin niyetin zaten belli sevgisiz bir ilişki. seviyorsan öpersin sevdiğin hazır hissettiği zaman kendini. ah be gençlik sevgiyle seks çooook farklı şeyler
Cevap
55Cevap
Öpüşmek sadece dudaktan olmaz. Yanaktan da öpülür onu da hor görecek bir kıza terk etmek mantıklı diye geliyor çünkü öptürmedi hani yarın bir gün kız erkeği terk edecek kızdan önce erken davranmış erkek bu durumda şerefsiz sayılmaz :D
Fakir diye terk eden kız daha olumsuzdur. Şerefi var mı yok mu bunu siz düşünün :D
opusmedi çünkü kullanamadı fakir çünkü ben Zenginim bu ego varsa sen olmamalisin
Tamam
Fakir diye ayrılan kız daha kötü zengin fakir olmak genelde aileden gelen bişey bunu seçemeyizki fakirsin diye terkedilmek aşırı şekilde onur kırıcıdır. Ama öpüşmemek kişinin kendi kararı öpüşmedim die benden ayrıldı diyen bir kızın onuru kırılmaz.
bir nebzede olsa fakir diye terk eden kız diye düşünüyorum. diğeri psikolojik sorunlar yaratmaz belki ama maddi sebeplerle terk edilmek ciddi bir bunalıma sokar insanı.
Valla ikisi de birbirinden şerefsiz. Co kzor karar vermek ama. Erkek daha şerefsiz. Çünkü namus meselesi var işin içinde
Ben ona şöyle diyorum opusmedi diye ayrılan erkek adam değil fakir diye ayrılan kız da o... Pu para için herşeyi yapar o kiz
ya vicdanen cevaplıcam mantıken değil bence ikiside eşit iki tarafında bencil istekleri var ve malesefki nefes alıyolar
bu da sorumu tabiki kız şerefsiz dir ya bak ben sevdiğimi asla bu sebepten bırakmam hatta yardım ederim bir kere kız onu GERÇEKTEN seviyosa ona aşıksa onu hayatta bırakmaz ben olsam bırakmam çünkü o nu deli gibi seviyorum
İkisi de şerefsiz.
İkisi de çıkarcı gerçekten seven insan çıkar üzerine ilişki kurmaz. Her kim çıkar üzerine ilişki kuruyorsa o insan şerefsizin önde gidenidir.
Bu kafa nereden geliyor ya 😃 İkiside işe yaramaz next question
Sutlu köpüklü kafasi
ikiside ayni karakterde ama birini sececeksek kiz daha serefsizmis
Fakir diye terkeden kızı , onunla öpüşmedi diyen erkek terketsin sonra o erkeği de öyle biri öpsün ki uçuklar çıksın dudaklarında böylece sorun çözülsün :) :)
ikiside şerefsiz ama hangisi daha ağır basar dersen fakir diye teekeden kız... insanların psikolojisiyle oynamayın ya
Memleketimin bütün insanları delirdi nişlesek nireye gitsek hangi taşa vurdak bir yerlerimizi bilemedim:))
Fakir diye terkeden kiz.
digerinde belki erkek kendisinden tiksindigini dusunup ayrilmistir binde bir ihtimal de olsa
HER İKİSİ. SENDE BURDA YORUMLAR COK OLSUN İNSANLAR DOLUŞSUN DİYE BOYLE BİŞEY YAPMİŞSIN COK İTİCİSİN
aynen kotu kiz
aynen :D gel konuşalm seninle
Ne cicisin sen öyle
ustume alinmadim😂
biraz öleyim işte :D
iki ucuda b*klu değnek nerden bakarsan bak ikiside aynı b*k biri siyah diğeri lacivert :)
ikisini topla karesini al 2 ye böl iki ayri serfsiz ortaya cikar
Erkek şerefsiz. Kız haklı, erkeğin cebinde biraz olacak, yoksa hiç girmesin sevgili olaylarına. :)
öpüşmedi diye ayrılan erkek daha ağır basar şerefsizlikte
Ikiside serefsizdir opusmedi diye ayrilanda prasi yok diye ayrilanda
İkiside aynı bok ama arasında bir seçim yapmak gerekirse fakir diye ayrılan kız 😒
anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? sorusu gibi olmuş bu
Her gün aynı soruyu sorma sıkıcı değil mi
Tövbebismil
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus. :)
Gelin gelin serefisizi buluciaz nedir abi : D : D
her ikiside şeref yoksunu
İkiside aynı şerefsiz (:
ikisi de birbirinden şerefsiz
Fakir diye terk eden kız diyorum
Tabi ki fakir diye terk eden kız :)) :))
İlginç ama güzel bir soru...
Ben bir fark göremiyorum..
Haha ha :D al birini vur ötekine
Erkek. Kız geleceğini düşünmüş en azından.
İkiside ayni b*k sadce renkleri farklı
Sevişmeyen kadin.. öyle böyle de değil hani..
Seviselim diyeydi serefsiz olmazdi belkim.
Fakir diye ayrılan kız
Iyice trolsunuz
Canim sıkılıyo napim ya
Ikiside serefsiz
@real01 hahahaha
ikiside aynı renk bok :D
al birini vur ötekinee...
Erkek :D
ölümüne kapışsınlar..
Al birisini vur ötekisine.
İkiside birbirinden şerefsiz.
Al birini vur ötekine.