Erkek arkadaşımın daha önce adam öldürdüğünü öğrendim kafam çok karışık napmalıyım?

Lisedeyken adam öldürmüş ondan önce adam bıçaklamış falan. Geçmişinin kötü olduğunu hep söylüyordu ama katil olduğunu bilmiyordum. Yaklaşık 3 aydır çıkıyoruz. Ya sinirlenince çok fevri davranıyor öfke sorunu var. Şimdi çoğunuz dikkatli ol ya da ayrıl diyecek ama ben daha şoku atlatamadım. Ben daha yeni öğreniyorum bir de bu olayı. Hep saklamış benden şimdiye kadar. Ve çok hassasbir nokta onun için. Sözünü ettiğim an krize giriyor böyle ağlamalar titremeler ağzından köpük çıkması falan çok ciddi şeylere yani. Ne yapıcam ben ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya şu an farkediyorum kıyısından dönmüşüm. Her kavgamızda deli gibi sinirlenir kendine hakim olamazdı el kol kaldırmadı kendini tuttu ama içinden kafamı kırmak geçtiğine eminim o anlarda. Bir kere ondan ayrılmaya kalktığımda bak yemin ediyorum cinnet geçirdi ne tehtitler ne tehtitlerr... Anneni babanı öldürücem de evine gelip seni rezil edicem de daha neler... Ya inan kıyısından dönmüşüm diyorum sinirlenip cinnet geçirip beni öldürebilirdi.
Erkek arkadaşımın daha önce adam öldürdüğünü öğrendim kafam çok karışık napmalıyım?