Patronum ve ben?

Geçen sene liseden mezun oldum direk iş hayatına atılmak istedim şu an 19 yaşındayım. Babamın önceden çalıştığı şirkette patronlar onu çok severdi işte bu sayede benide işe aldılar. Iki ortağın şirketi bu ve maaşımda iyi. Patronların biri yaklaşık 50 yaşında evli iki çocuğu var hatta çocuklarıyla aramda bir kaç yaş var sadece. Bu adam benimle çok ilgileniyor ilk başlarda sadece hani babamı sevdigi için benide kızı olarak görüyordur o yüzden yakın davranıyordur dedim ama sürekli kaçamak bakışlarını yakalamaya başladım bazende gözümün içine dikiyor gözlerini öylece bakıyor. Şirketin 25. yılını kutluyorduk içeri girdi eşiyle kadıni oturttu kimseyle konuşmadan direk benim yanima geldi konuşmak için gece boyuncada karısı yanındayken bakmaya devam etti. Sosyal hesaplardanda istek göndermiş hep baktım şirketten hic bir bayanıda eklememis sadece ben yani. Garipsedim acaba bana mı göz koydu ben mi kuruntu yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar isten cikamam maddi durum pek iyi degil hem lise mezunu olarak nereye girebilirim ki baska benim bu kart zamparayi kendimden uzak tutmam lazim işte niyeti bozdu moruk
Patronum ve ben?