Merhaba, magic mush sihirli mantar yiyen var mı :) varsa deneyimlerini yazsın, bilgi sahibi olalım..
Ayahısca da olabilir :)
Ayahısca da olabilir :)
Yakın zamanda 2.5gr tükettim ormanda ve yanımda güvendiğim bir arkadaşım vardı ilk deneyimimizdi baya iyi hissettirdi halisler olsun hisler olsun baya düşünceli oluyorsun ağaçlara falan bakarken erime dediğimiz şey oluyordu baya telefonu elime alınca eriyordu falan renkler çok netti ve güzeldi bulutlar falan tamamen halisti yere falan bakınca geometrik şekiller görüyordum ağaçlara falan bakış açım tamamen değişti diyebilirim etkisi geçtikten sonra uyandım ve dedimki yıllarca nasıl bu güzelliklerden mahrum kalmışım nasıl ağaçların çiçeklerin bu kadar güzel olduğunu görmemişim dedim daha detaylı anlatmak isterdim ama kimsenin Türkçesi ona yetmez diyebilirim.
Cevap
2Cevap
nerde bulunur bu melet türkiyede
yiyince ucabiliyosun
Yedin mi?
yemesem sonucunu nasıl biliyim. bulutlara kadar yukseldim
Ustam bilinçaltı temizliği oldumu peki yedikden sonra, yaşamında bir değişiklik var mı, algılarında falan.
artık heryeri simli görüyorum , bide nedense duvarların arkasını görebiliyorum. önce cok korktum ama sonra bir baktım duvarın içindende gecebiliyorum. artık hergun sihirli mantar yiyorum. cok etkisi oluyo tavsiye ederim
Memleket neresi:) bir yardımcı ol be bizde nasiplenelim.
antalyalıyım ben :) tabiki. ama önce inanman gerek sonra yiyince doğal gucun ortaya cıkıyor. ne bilim mesela bir arkadasım vardı mantarı yerken acı biber dusunmus artık ates topları falan yapıyor yani. cok guzel
:) çok yabancı değilim, şifacıyım ben, BioEnerji yapıyorum ama kasmiyor, şimdi saf dmt için uğraşıyorum elimde bir formül var, karga kamışından, Aksaray ilinde yaşıyorum ben.
kafamı bulcaksın saf dmtyle :D
Yok ben temizlik için, bilinçaltı , ve yüksek bilinç için, biraz arınma iyi gelir.
harika :)
:) kozmik şifa isminde sayfam var facede, profil resminde adam kafası var düğmeli, ekleyebilirsin istersen.
facem yokki tek sosyal hesabım ks :)
:) şaşırdım,
neden ki :)
Ne bileyim face kullanmayan varmıymış,
tabiki var :)
Öğrendim şimdi:)
Mantar için yardımcı olabilir misin,
tabiki :) sihirli mantar bizim arka bahcede yetişiyor
Ahaha
Az biraz topla yaff
Pşştt
gayet uygun :) 1 mantar basına 4.999 tlcik
:) senin bahçe iyiymiş maşallah, ben biraz gezeyim bari, ormanda falan...
Peru'da ayahısca daha hesaplı gibi:)
ama onlar gdo lu :) ucurmuyor , simli görmeni sağlamıyor ve ates topu yapamıyorsun. bide duvardan gecmek var tabi. sen bilirsin
😇🚒 nasip
ivit :)
at mantari olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?