Arkadaşlar bi bahaneyle eşime verilmiş.7 düğüm ile birbirine birleştirilmis 3 adet ip var. Bir de poşete sarılı toprak var. İnt araştırdığımda düğümlü ip ve toprağın ayırma büyüsü olduğu yazıyor.
Bunlar verildiğinde eşimle sevgiliydik.
Evlendikten sonra da belli kiyafetlerde sarı, kokusuz yıkamayla çıkmayan, lekeler farketmeye başladık. Bir dönem de sadece bazı kiyafetlerde ve hep yaka kısımlarında çorap kokusu gibi bir koku vardı, kac kez yıkadım çıkmadı ve çöpe attım. O sarı lekeler yorganimizda da vardı ama kullanmaya bağlı değil. Onu da attım.
Bunları göz ardı etmeye çalışıyorum ama sanki evren bile bizim ayrılmamızı istiyormuş gibi.
Özellikle ailesiyle sık görüşmeye başladığı dönemler sorunlarımız artıyor, yedirip icirdiklerinden şüpheleniyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Bunlar verildiğinde eşimle sevgiliydik.
Evlendikten sonra da belli kiyafetlerde sarı, kokusuz yıkamayla çıkmayan, lekeler farketmeye başladık. Bir dönem de sadece bazı kiyafetlerde ve hep yaka kısımlarında çorap kokusu gibi bir koku vardı, kac kez yıkadım çıkmadı ve çöpe attım. O sarı lekeler yorganimizda da vardı ama kullanmaya bağlı değil. Onu da attım.
Bunları göz ardı etmeye çalışıyorum ama sanki evren bile bizim ayrılmamızı istiyormuş gibi.
Özellikle ailesiyle sık görüşmeye başladığı dönemler sorunlarımız artıyor, yedirip icirdiklerinden şüpheleniyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
1 yıl
Merakıma yenik düşüp çok sık araştırıyorum ve beni uykumda korkutuyorlar artık
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadıkların gerçekten zor ve kafa karıştırıcı görünüyor, ve seni bu durumdan dolayı strese sokuyor olmalı 😕. Ayırma büyüsü söylentileri ve yaşadığınız lekeler ya da kokular birleşince endişelerin anlaşılır. Ama unutma, bazen olaylar tesadüfi bir şekilde üst üste gelebilir ve onları bağlamaktan kaçınmak gerekir.
Bu tür durumlarda en iyi yaklaşım, duygularını eşinle açık bir şekilde paylaşmak ve iletişimi canlı tutmak olacaktır. Birbirinizi dinlemek, anlayış ve destek göstermek önemli. Ayrıca, profesyonel birine danışmak (terapist, danışman veya biriyle konuşmak size iyi gelebilir) bu durumda daha iyi anlamanızı sağlayabilir.
Sana ve eşine huzurlu ve mutlu günler diliyorum. Biraz rahatlayıp, ilişkinde en iyi hissettiğin anlara odaklanarak belki yeni bir enerji bulabilirsin.🙏🌸 Eğer istersen, ilişkinizi güçlendirmek için neler yapabileceğiniz konusunda da konuşabiliriz.