hayatın anlama sevdiklerimizle mutlu bir zaman geçirip rabbimize olan sevgimizi namaz kılarak gösterdiğimiz zamanlardır cevap bulabileceğim başka bir soruysa bir insani bilerek uzer misin sorusu olurdu
Hayatın anlamı:Hayatı yaşamaya değer kılabilmek. Hayatı nasıl yaşamaya değer kılarsın? 1) Sorgulayarak (Sokrates, sorgulanmamış hayatın yaşamaya değer olmadığını söyler. 2) İyi işler yapıp iyi bir insan olup iyi iz bırakarak. Hayatın ne kadarını yaşarsın? Göze alabildiğin kadarını.(Bunu bir hayat felsefesi haline getirdim ama direk benim ağzımdan çıkan bir şey olmadığı için tamamen kendi ürettiğim bir soru ve cevabını daha yazacağım.) Hayata karşı tutum nasıl olmalı? Hayallerin gerçekleşebileceğine inanacak kadar gerçekçi. -Gecen bol olsun.-
Hayatın anlamını aramaktan bile yoruldum artık her şeyden yorulduğumu hissediyordum sanki yürüyen merdivende aynı ritmi takip ediyorum sanki her şey ilüzyon ve bir kaseti izliyormuşum her şeyde uyarlanmış hissi tatsızlık bir şeyler eksikmiş gibi..
Hayatın anlamı kendinde yaşama gücünü bulmak kalıcı şeyler yapmaktır ve doğru soru olacaksada Ben kendime ne yapıyorum pişman olacagım şeyleri mi yapıyorum?
Suanda satrune bilet almış neptünlu gibi hissediyrm. anlmsiz her SEY
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Canlılara zarar vermek günahsa, biz karnımızı doyurmak için neden canlı varlıkları öldürüyoruz? 😏 çiçekleri koparma günah denir, ama yenen çiçeklerde var. Hayat çok garip. 😏