Merhaba arkadaşlar şu an size yazdıklarımda kesinlikle bir oynama kesinlikle başkada bişe yoktur. gözümü kapatınca kendimi görüyorum etrafımı görüyorum sokakları görüyorum garip varlıklar görüyorum. 2 3 hafta önce müslüman cinlerle konuşmuştum bana beni sevdiklerini 8 yaşından beri yanımda olduklarını söylemişlerdi istersem şekil değiştirebileceğimi falan söylemişlerdi. gözümü kapatınca griye benzeyen cokk büyük bir parıltı görüyorum sonra mavi oluyor bazen kırmızı parıltı mavi veya gri görünce bişe olmuyor fakat kırmızı görünce kalbim sızlamaya başlıyor korkuyorum ben 5 4 yaşındayken ise garip kıpkırmızı robota benzeyen bişey karşımda durup bana bakıyordu sanki ne olduğumu anlamaya çalışır gibi. sonra 2 3 hafta önceki rüyamda o kırmızı robota benzeyen şeyin insana benziyen ama yine robota benzeyen büyümüş olgunlaşmış hali insana benzeyen hali başımı okşuyordu "Sen kurbansın." "Sen seçilmişsin." tarzı şeyler diyordu ve o gün rüyamda uyurken uyumuyordum uyku uyanıklık arası bana tavandan bakan mimiği hiç hareket etmeyen güzel gibi tatlı birazcıkda çirkinmiydi bilmiyorum hoş bir kız görmüştüm sipsiyah upuzun saçları yemyeşil gözleri bana bakıyordu gözleri cok garipti. bende 3 kanda varmış büyücü şifa gezgin bunları onlardan öğrendim hakkında bişe bilenler dalga gecmeden yorum yazabilir mi cünkü gayet ciddiyim :)
Cevabın nedir?
+1 yılDostum benimle aynı durumdadır bende de oluyor ama bunu buraya yazmak için keşke onlardan izin alsaydın bunlar felaketle sonuçlanabilir benim ailemdede var bana onlardan geçti doğuştan beceriklisin onları görebiliyorsun sana bir şey demek istiyorum göz perden hafif kalkmış olabilir ben izin aldım sana paylaşıyorum seni sevme nedenleri iyi biri ve ya sabırlı biri olduğun için olabilir ablan belki sana çok bişey söylememiş olabilir çünkü heryerde varlar ayırt etmesi zordur ona şu soruyu sor lütfen derisi kuru timsah derisimiydi kötü cinler öyle anlaşılabilir umarım iyidir çünkü kötüden sana Hayır gelmez kendini bulup yeteneklerini Keşfet kendini buldukça yeteneklerini geliştirebilirsin belki onların boyutuna bir sıçrama gerçekleştirebilirsin benim aldığım izin bu kadardı bir daha onlardan izin almadan bu konuda yazı yazmamalısın unutma istemeyebilirler
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlattıklarının bir açıklaması var fakat müslüman cinler dedin bu kanıya nasıl vardın müslüman olduklarının... Bu duruma göre birşeylerden bahsediceğim sanazamanı geldiğinde...
01 Yorumla
+1 yılBakın emin olun ben bunu zor yazdım bişey yazmıştım yemin ederim ki yazdıklRmın hepsi gitti foto atacaktm bişeyler oldu gitti kafamı toparlaynca söylerim inşaalah. Sadece şunu diyecem görünümümü degisterbilrlermis öyle demişler dedin? Peki oldumu istedinmi yapabildilermi? İnşaallah ciddisindir bak böyle şeylerin dalgası bile hoş değil. Peki bir anda yanında beliren küçük uçan böcekler görüyormusun? Pis pis vesveselerin oluyormu?
00 Yorumla
+1 yılokudum müslüman cin ler zarar vermez insanlarada bulaşmazlar.. belki sen küçkken her hangi bir olaydan ya da ailenin yaomış olduğu bir olay ya da cin leri kızdracak her hangi biley yapmşlardır ondan sana bulaşmşlardr... belkide bir cin sana aşik olmuş valla dalga geçmiyorum bu oluyor inan
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
11 ayBak kardeşim ben peygamber soyundanım. ve tek başıma yaşayan 28 yaşında dindar bekar bir kızım.2 yıldır işlediğim bir günah nedeniyle sürekli rahatszı edildim. tövbe etti ve kurtuldum. yani peygamber torunu da olsak biz günahkarsak ve tövbe etmessek maalesef Allah ın koruması bizden kalkıp kötü cinler ile aramızdaki kapı aralanabiliyor. ne demil peygamberimiz:"ey fatıma peyfamber kızı da olsan Namazın yoksa vallahi seni cehennemden kurtaramam."
Kardeşim sen diyorsun ki yeteneklerim var mış ve o gördüklerim müslüman cinler miş. peki şimdi soruyorum sana sen namazunda biri misin, ramazan orucunu tutuyor musun, kuran okuyor musun, kalbini hasedten ve kötülükden koruyır musun? eğer tüm bunkarı yapıyorsan o zaman belki müslüman cinlerdir ama yok dindar değilim diyorsan kusura bakma onlar kafir cinlerdir. ben cinlerden korkmuyorum cünkü beni koruyan Rabbimin zırhı Ayetel kürsi var. ne zman gwce ses duysam aywtel kürsi okurum ve tam nir inanç ve teslimiyetle sadece alemlerin yaratıcısı yüce Allahıma sığınırım. cinler insanların psikolojilerini bozar onları şizofren yapar. erkek kardeşim haşa Allaha hakaret eden ve namazsız biriydi. cinler ona musallat oldu şimdi. şizofreni tanısı konuldu. şimdi tımarhanede. kardeşim de olsa Rabbime hakaret eden her kimse diri diri ateşte yansa canım acımaz. o yüzden hakettiğini buldu diyorum. lütfen kardeşim bak Allaha teslim ol. o var onun iradesi var. o her yerde duyar ve görür. ona sığın. bakara suresi aç evinde. yasin oku. swnin başına gelen bu şey ya seni veli yapacak ya da seni mahfedecek. cinlere asla güvenme. onlar çok yalancıdırlar. müslğmanım der ama kafirdir. amaçları ise seni kullanmak. unutma temiz olursan ve dindar olursan ve onlara sığınmassan seni bırakırlar. çünkü onlar kafir cinler müslüman insandan kaçar swvmez. pis ve kafir dinsiz insanı severler. ama sen müslüman dindar temiz olduğun halde sana musallat oldularsa amaçları seni yolsan çıkarıp helak etmek olabilir. Allahu teala tüm ona saygı ve sevgi duyan kullarını doğru yola ilerletsin inşalalh.
10 YorumlaMerhaba şu an burada ve okurmusun bilmiyorum. Bu Dünya da kendimi ilk hatırladığım an, rengarenk bir aracın beni köye bırakması oldu. Evin camından onların gidişlerini seyretmek oldu, o an ki durumum. Ara ara farklı varlıklarda görebiliyorum. Birileri öleceği zaman bu bana önceden gösteriliyor ve bir sonra ki ölüm de haberi o kişi ile bildiriliyor, yani bildiriliyordu. Çünkü bir gün gözümü kapattığımda farklı gezegenden birisi bana " Gezegenin savaş halinde, buraya bir daha gelemezsin. Seni korumak için çok kişi öldü" dedi ve gördüğüm manzara tüyler ürpetici oldu. Daha sonra çok düşündüm bu konuyu ve ara ara kendime seans sahnesi gibi oraya sürekli gidip gelmeye başladım. Orada, uçabiliyor, nesneleri hareket ettirebiliyorum ve hatta istersem kimse bana dokunamıyordu. Ama o ilk Dünyada ki hatırladığım anıyı, hiç bir zaman unutmam. Anlat çizelim deseler, anlatırım.
Teker yok, uçabiliyor araç yanlarında kırmızı mavi ve sarı renkleri var. Kapıları ortadan ikiye yana doğru açılıyor (galiba emin değilim pek). Hiç ses çıkarmıyor.
Inanmazsınız belki ama, çok geçmiş yaşamlardan insanlarla bile sohbet ediyorum bazen.12 Yorumlamerhaba aynıları banada oluyo gerçekten anlam veremdiğim şekilde benimle konuşuyolar ama ne ses tonları var nede başka bişeyleri aklıma herzaman cok garip düşünceler getirip onların kokeninne indiriyolar cok garip şeyler analtıyolar neden yaşıyoruz iyilik kötülük garip garip şeyler geceleri aradabi kendikendime titruyrom turlerim diken diken oluyor uyurken vicudumun uzerinde bişey geziyor geceleri gozumun sağında veya solunda karanlık bişey goruyorum ama bakınca hemen gidiyor gozlerimi kapatınca değişik simetrik semboller garip yaratıklar insanlar arabalar farklı farklı simetrik şekiller görüyorum lütfen yardım et
11 Yorumla- +1 yıl
Aynılarını yaşıyorum nasılsın şu an
Ben kimim? şu an aklım allak bullak, üni hayatım darda herşey sisli bir bulutun ardına girmiş gi, bir hayatımı sanki başka bir varlık yönetiyor benimde , zaman kavramını yitirdiğim oluyor bazen çok net, kayıplardayım bunun çözümü islam sa ben hazırım ne gerekiyorsa yapmaya
00 YorumlaBir doktora gözük sen kurbansın ya da sen seçilmişsin muhabbeti psikolojik olduğunu gösteriyor. He illa paranormal bir şey olduğunu iddia ediyorsan doktor ile görüşür iken araştırma yap. Korunmak için bir çok yol var sonuçta. Doğuştan gelen yetenekler bilgi ile birleşmediği sürece işe yaramazdır
30 Yorumla- Diğer konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılbelki küçükken izlediğin seyler bilinç altına işlemiş olabilor ve buna ćok rastlanır ileride kurgusal seyler ya artacaktır ya da azalır ama bir psikoloğa görünmen lazım
14 Yorumla- +1 yıl
wow:/ yanında dua falan okurlar mıydı peki
- +1 yıl
bilmem bu konu ya ciddi ya da psikolojik sorunların var ciddiyse herkesin iyiliği için konusma böyle
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAma korktum suanda bir de biyerde okumustum disilerin saclari cook uzun olurmus. Banada yorum yazma sakin 😂
010 Yorumla- +1 yıl
Bilmem sohbet kurma benle aşıklarsa sana kiskanirlar flan 🙁
- +1 yıl
Hadi bee 😂😂😂
- +1 yıl
Korkunclu dalga gecme 😂
- +1 yıl
Ya git 😒
- +1 yıl
Inanmadim ki 😒
+1 yılKirmizilar renkliler mihrez el ahmer diye cin padisahi var. ona tabidirler ve şeytanin yolundan giderler. Bir huddam bul goster kendini
00 Yorumlazararları yoksa bunu iyi yöndw kullana bilirsin ama görmej konusmak istemiyorsan yardim edebilirim
048 Yorumla- +1 yıl
hayır görüp konuşmak istiyorum fakat ablama demişlerdiki ona görünmüyoruz cünkü psikolojisi bozulur içimde 5 kişi varmış ve 1 isi beni cok seviyormuş bana cok görünmek istiyormuş başına bir tane birisini katmışlar görünmesin diye görüp konuşmak istiyorum üçüncü gözümün açık olduğunu söylediler o gün yatarken etrafı görüyodum kendimi yatarken görüyodum sanki arkamda göz var gibi arkamdaki perdeyi görüyorum falan
- +1 yıl
ve insanların başına dokunarak onların fizisel ruhsal acısını alabiliyorum o gün rüyamda şey görmüştüm birisiyle konuşuyodum ben uzanıyodum o beni izliyodu ama onu görmüyordum kendimi görüyordum güneş ışığındaydı sabah gibiydi hava soğuktu ya cok soğuk dedim hava birden ılıdı sonra uyandım
- +1 yıl
1. Rüyam. ben yorganı yumrukluyordum neden böyle oldu böyle olmak zorunda değildi!! diye sanki bilincim varmış gibiydi gerçek gibiydi düşünebiliyordum sonra önümde bir arkadaşım bağlıydı gözleri bağlıydı saklan seni yakalicam dedi sonra ben onla oynamaya başladım duvardan bir boşluk sipsiyah sonra ordan içeri çekildi arkadaşım uzay boşluğu gibiydi başka bir boyut gibi bende arkasından gittim büssürü tül ayna eskiden kalma garip şeyler vardı cok büyüktü ama kücücüktü odalardan odalara saptım sonunda garip bir kapı vardı sonra uyandım.
- +1 yıl
2Rüyam.
Şimdi bir evdeyiz böyle 3 4 katlı eski tek ben yokum benim akrabalarımda var. ama garip yani sanki onlar değilmiş gibi benle cok rahat konuşuyolar sanki beni cok seviyolarmış gibi sonra eski direkler vardı ben şu direk düşücek dedim 5 saniye sonra direk düştü sonra akrabam yanlarına gitti orda bomba patlicak dedim garip şeyler oldu sonra içeri geçtim içerde bir ablam vardı cinleri görebilen bide ben odanın yarısı beyaz yarısı siyahtı siyah tarafta binlerce kişi var gibiydi beyaz taraftaysa tek ablam siyahlıktan bişey bana dedi ki "kanıtla" içimden düşünüyordumki " bu oyun cok fazla uzayacak anlaşılan" sonra "çığlık atsam yeter mi? " dedim cevaplamadı yüzünü gösterdi yüzü yanıktı. sonra uyandım - +1 yıl
Gizligörü (lüsidite): Gözler kapalıyken çevreyi görebilme. Kritoskopi. Saydam olmayan cisimlerin ardını görebilmeAlteroskopi (alloskopi): Kişinin başkalarının bedenlerindeki iç organları, bunların işleyişlerini, auraları görebilmesi ve bu sayede bedensel rahatsızlıkları saptayabilmesi. Bu yetenek kişinin kendi bedeni için söz konusu olduğunda yeteneğe otoskopi adı verilir.
- +1 yıl
anladım ve bunun haricinde etrafımda garip varlıklarda görüyordum. rüyamı okudunmu o rüyalar gerçek gibiydi içimden düşünebiliyodum içime yansıtmadan ve yanlış anlama ama o rüyada dıştan konuşmuyorduk içten konuşuyorduk yani telepati gibi bişeyle bilmiyorum hiç ağzımı açmamıştım sanki beynime giriyordu sözleri
- +1 yıl
bide ben kücükken bile cok olgun birisiydim 30 yaşında değilim şu an 7-11 yaş aralarında 20 30 yaş insanlarla konuşabiliyordum rahatlıkla cok garip düşüncelerim vardı sanki bu bedene ait değilmiş gibi hissediyodum sanki ruhum bir bedenle yer değiştirmiş gibi ve 2 3 rüyamda bunla ilgili olmuştu bedenimde başka birisi vardı ve ben onu izliyodum yukardan.
- +1 yıl
öyle işte bide şey ben sıcağı pek hissetmiyorum hani kaynar su varya duşta yaparken en sonda olan kaynar sular elimi katıyorum canım acımıyor 1 saniye alıyor alışmam fakat onun haricinde sıcağa deyince canım acıyor sıcak su bedenime deyince canım acıyor tek acımayan yerim elim
- +1 yıl
aa evet bak oda var ben acıyı hissetmeyebiliyorum cok fazla hasar almayınca anlık bir acı olmayınca zamanla coğalan bir acı olunca o gün elimi peteğe dayadım yavaş yavaş ısınıyodu elim kıpkırmızı oldu yandı elim yinede bişe hissetmemiştim bedenime bıcak dayayınca tüm gücümle bastırınca acısını alabiliyorum
- 11 ay
Bunu okuyunca ne okuyor. ben okuyunca vicudum uyuştu. sonunu zor getirdim. başım ağrıyor. gözümden yaş geldi sağ gözümden.
+1 yılşizofren hastalığın olabilir. yani kücükken yalnız insanların edindiği hayali arkadaşlar işte.
014 Yorumla- +1 yıl
aşık mı olmuşlar yani?
- +1 yıl
öyle olabiliyormuş...
- +1 yıl
garip.
- +1 yıl
belki de yetenektir yani olur mucize diye bir şey varm
- +1 yıl
evetttt tam olayı çözüme kavuşturalım o ablaya yeniden git yeniden irtibata geç ve desin ki bu rüyaların anlamı ne?
- +1 yıl
ee dua okunduğu zaman dinlerler.
- +1 yıl
yani eğer iyiyseler
- +1 yıl
anladımm.
Çok korktum yazdıklarından
Normal değil bu gördüklerin04 Yorumlabende kendi kendile açılan kapı gördüm bumu şaşırtacak beni başka kapıya dostum
00 YorumlaÇok net cinlerle gprusuyorsun tehlikeli olabilir çaresi iyi bir hocaya Salih Memişoğlu gibi git sakın onlarla irtibat kurma bir şeye evet deme
10 Yorumlakanka aciIen cok aciI ama 3 sübaneke 2 de çiIek reçeIi tarifi okuman Iazım
02 YorumlaBen de gözlerimi kapatınca garipeseyler görüyorum çocuklarıma zarar vericekler gibi bişey
00 Yorumla
+1 yıl@Demet_KaySeRi ben hep onu görüyordum ama yalan oldu sayesinde
00 Yorumla
+1 yılsenin için dua edicem
114 Yorumla- +1 yıl
o iş farklı bende çok pis bir yoldan gecten akıl bali olunca arada korkutmaya çalıstılar sadece en büyük anahtar korkmamak korkmasan kalbine nufüs edemezler
- +1 yıl
benim ismim yasin doğduğumda koymayın bu ismi zor isim demisler aileme dinlememis koymuslar cocukken ben neler cektin neler yasadım hala aklım yerinde olduğu için şükrediyorum beni direk kabilelerine götürdüler
- +1 yıl
duyu aldatmacısı cok tercih ederler hatta bazen sni kandırmak için annenin kılığına dahi girip aa kızım ne güzel güçlerin var bile derler akıllı ol kurtulmaya bak ve korkma
- +1 yıl
bir cok oyunları var kandırmada limitleri yok sakın kanma
- +1 yıl
Benim bu yaptıklarımı normal insanlarada yapabiliyorum yalnız. şifa gerçek. ve kahin gibiyim yalan olmasın ama o gün uzanırken kendimi görüyodum kıyafetlerim herşeyim tamdı yatma şeklim kendimi resmen başka gözden görüyordum. ve ne zaman kendime zarar vermeye kalksam kulağımda cok kötü bir uğultu oluyor gözlerimi kapayınca garip beyaz bir kapıdan siyah varlık gibi bişeyler cıkıyor.
- +1 yıl
yaşım 27 hala ara ara problemli dk lar yasıyorum ama korkmuyorum saldırıyorum o yüzden pek hayatıma etkileri yok hatta hic yok olamazda ama sana tavsiyem kurtulmaya bak SANA OLMAYAN BİSEYİ VAR GÖSTERİRLER YAPMADIKLARINI YAPTI GÖSTERİRLER oyuna gelme
- +1 yıl
Ben bu yaptıklarımı normal insanlarada yapabiliyorum cidden diyorum. her insana yapabiliyorum aileme bile ve bakın sanki benim kulaklarım cok hassas gibi bir yere tıklayınca veya hızlı vurunca orası sallanıyomuş gibi hissediyorum yani cok sinriliyken ağlıyorken beni birileri dinliyormuş gibi kendimi cok rahat hissediyorum benim bunları buraya yazma sebebim sadece birileri biliyordur başına bir olay gelmiştir bilgi almak istediğim için ama ergen cok olduğu icin şüphe duyuyorum.
- +1 yıl
ergenlerden bende hazzetmiyorum ama bu muhabbet cok aykırı bak bildiğin gibi bisey değil bu güzel görünür ama altından garip seyler cıkar aldatırlar kandırırlar üstünden oyun oynarlar senle oyun oynarlar yapma etme bunlar güzel seyler değil sende normal insansın bunlar onların oyunları kandırmayı basarmıslar seni
- +1 yıl
daha fazla konusamam 10 sene oldu kurtulalı tekrar aynı kefeye giremem sen onlardan bir kurtulmaya çalışsana git bir alime hocaya bak bakalım çarşı nasıl karısıcak gercek yüzlerini görüceksin senden almaları gereken bisey var ya da senin vermen gereken durduk yere insanın ismi kuranda gecmediği sürece bulasmazlar 30 yasındasın sana su anda bulasıyolarsa senden bisey istiyolar kahin değilsin büyücü değilsin maddelere hükmedemessin sana oyun oynuylar kalbin mühürlendi göremiyosun kurtulmaya çalıstığın anda hersey net olarak görünücek sana bu kadar söylim
- +1 yıl
tamam yazabilirsin
+1 yılkorunmanın birçok yolu var mesela kondom :)
00 YorumlaAilen haberdarmı?
15 Yorumla- +1 yıl
beynin gizli güçleri kitabını okursan eğer sana çok faydası dokunacaktır ayrıca ben sana inanıyorum fakat her şekilde herkese bu kadar açık belli etme hakkında yanlış düşünen kötü niyetli çok kişi var arkadaşım canınıda fazla sıkmaya gerek yok kendini geliştir dediiğim kitabıda al oku kesinlikle.
- +1 yıl
anlıyorum fakat kendimi güzel hissediyorum sabah kalkarken sanki birilerine günaydın zorunluluğu gibi kendi kendime konuşuyorum günaydın sizi seviyorum banyoya girerken sizi rahatsız etmek istemiyorum kin duymayın tarzı şeyler falan. sanki birisine saygı duyuyor gibiyim -,- sanki birileri beni koruyormuş gibi hissediyorum başıma cok kötü şeyler gelicek gibi
- +1 yıl
sorun dahilinde görünmüyor değil sadece birisinin başına daha önce gelmişse bilgi almak için ve psikolojik olsa daha fazla ileri seviyeye giderdi bu kadarla kalmazdı. sanki beni korkutmak istemiyorlar gibi eyer psikolojim olsaydı şuanda coktan delirmiştim sanki temkinli hareket ediliyor gibi öyle geliyor.
+1 yılKonuşmalıyız acil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikolojik
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?