Gözümü kapatınca garip garip şeyler görüyorum?

Merhaba arkadaşlar şu an size yazdıklarımda kesinlikle bir oynama kesinlikle başkada bişe yoktur. gözümü kapatınca kendimi görüyorum etrafımı görüyorum sokakları görüyorum garip varlıklar görüyorum. 2 3 hafta önce müslüman cinlerle konuşmuştum bana beni sevdiklerini 8 yaşından beri yanımda olduklarını söylemişlerdi istersem şekil değiştirebileceğimi falan söylemişlerdi. gözümü kapatınca griye benzeyen cokk büyük bir parıltı görüyorum sonra mavi oluyor bazen kırmızı parıltı mavi veya gri görünce bişe olmuyor fakat kırmızı görünce kalbim sızlamaya başlıyor korkuyorum ben 5 4 yaşındayken ise garip kıpkırmızı robota benzeyen bişey karşımda durup bana bakıyordu sanki ne olduğumu anlamaya çalışır gibi. sonra 2 3 hafta önceki rüyamda o kırmızı robota benzeyen şeyin insana benziyen ama yine robota benzeyen büyümüş olgunlaşmış hali insana benzeyen hali başımı okşuyordu "Sen kurbansın." "Sen seçilmişsin." tarzı şeyler diyordu ve o gün rüyamda uyurken uyumuyordum uyku uyanıklık arası bana tavandan bakan mimiği hiç hareket etmeyen güzel gibi tatlı birazcıkda çirkinmiydi bilmiyorum hoş bir kız görmüştüm sipsiyah upuzun saçları yemyeşil gözleri bana bakıyordu gözleri cok garipti. bende 3 kanda varmış büyücü şifa gezgin bunları onlardan öğrendim hakkında bişe bilenler dalga gecmeden yorum yazabilir mi cünkü gayet ciddiyim :)
Gözümü kapatınca garip garip şeyler görüyorum?