Küçükken doğru bildiğiniz yanlışlar?
Örneğin benim oyun kısayolunu flashbelleğe attığımda oyunun açılacağını sanmaktı 😂
Örneğin benim oyun kısayolunu flashbelleğe attığımda oyunun açılacağını sanmaktı 😂
-Bırak onlar nasıl konuşursa konuşsun, sen asla küfür etme oğlum, kötü söz sahibinindir.
-Sen kimseye bir şey yapmazsan kimse de sana bir şey yapmaz.
-Sana kötülük eden hemen cezasını bulur.
-Sana yapılan kötülüğe de iyilikle karşılık ver.
-Çocukken Yaradıcının suretini dev bir dede figürü olarak, kocaman beyaz sakalları olan, güler yüzlü birisi olarak hayal ederdim ( Öyle ki bazen bu şekilde rüyasını bile görürdüm ) Böyle bilirdim.
-Işıklı ayakkabıların içinde bir ateş topu olduğunu zannederdim. Nasıl yandığına dair fikrim ise ayağımı her bastığımda bir düğmenin ateşi alevlediği yönünde idi, ışığı söndüğü vakit gazı bitti derdim.
-Uçakların uçarken geride bıraktığı izi diğerleri de yolu bulabilsin diye bıraktığını zannederdim.
-Eğer bir şeyi yeterince düşünürsen kesinlikle gerçekleşeceğine inanırdım.
-Çok sevenlerin eninde sonunda kazanacağına inanırdım <- Bu da yalanmış.
-Aşık olduğun kişiyi arzulamanın acımasızca olduğunu düşünür, hatta bazen arzu duyduğum için kendimden tiksinip bunalıma girdiğim bile olmuştu.( Toplumsal yanlış öğretiler silsilesinin getirdiği yanlış düşünceler serisi )
-Okulun en mutlu dönem olduğunu, sonrasında ki çalışma döneminin kölelik olduğuna inanırdım. ( Esasında bu düşüncem yanlıştı. Ancak şu an ki vaziyet o düşüncemi doğrular vaziyette. )
cut.
Ha bir de, eğer bir kızı öpersem ve onun poposuna dokunursam hamile kalacağını zannederdim..
Yeşilçam filmlerinden kalma bir düşünceydi bu da.
dünyayı iyilerin yönettiğini sanmak bizi yönetenlerin çok zeki çok bilgili insanlar olduğunu ve o mevkiye gelmek için çok okuduklarını sanmak o yüzden çok saygı duyardım ama büyükçe öyle olmadığını anladım-öğrendim-farkettim
ancak evlendikten sonra çoçuk ola bilir. nigah dügün öyle bir şeyki bir süre sonra çoçuğu oluyor. 😂 çok saftım lanet olsun 😂
Cevap
2Cevap
Oruç tutmayı, midemiz de çadır oluyor su yemek yiyince yıkılıyor orucumuz bozuluyor zannediyordum. :D:(
ben ufakken tv de dizilerdeki gülme efektlerini insanlar gülüyor sen ordan cikiyor sanardim ve gidip tvnin yanina zorla gulerdim hahahajaha diye😅😅
hahaha simsek cakinca Allah fotografimi cekiyo saniyodum 😁😁
O işi ben de yapmıştım😂😂duygulandım şimdi bilgisayar kurdu olduk
ben de türkçe dublajli yabanci filmlerde oyuncularin gerçekten de turkce konuştuğunu saniyordum
sen benden daha apt*l cikmissin bro :D
benzin istasyonlari benzin bulunan yerlerin uzerine kuruluyor zannediyordum...
Guzele bakmak sevaptir yerine
Guzel bakmak sevaptir
Beni leyleklerin getirdiğine inanıyordum 😕
Küçükken işeyince herşey geçiyordu 😀
Dünyada sadece iyi insanların olduğunu sanıyordum
Leylekler getirdi 😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar