İki yüzlülük zekilik değildir. Patavatsizlik açık sözlülük değildir. Her isteğini yapmak özgürlük değildir. Amacına ulaşmak için her haltı yemek idailistlik değildir...

İki yüzlülük zekilik değildir. Patavatsizlik açık sözlülük değildir. Her isteğini yapmak özgürlük değildir. Amacına ulaşmak için her haltı yemek idailistlik değildir...

Para mutluluk getirir: Para, belirli bir seviyeye kadar hayatımızı kolaylaştırabilir, ancak mutluluğun anahtarı değildir. Birçok zengin insanın mutsuz olduğu ve paranın aslında mutluluğun kaynağı olmadığı kanıtlanmıştır.
Başarı mutluluk getirir: Başarı elde etmek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir, ancak mutluluğun garantisi değildir. Başarı, hayatımızda önemli bir rol oynasa da, mutluluğun anahtarı, kendimize saygı duymak, sağlıklı ilişkiler kurmak, keyif aldığımız aktiviteler yapmak ve amaçlarımızı gerçekleştirmektir.
Geçmişe takılı kalmak yararlıdır: Geçmişte yaşanan olayların üzerine çok fazla düşünmek, hayatımızı engeller ve ilerlememizi engeller. Geçmişteki hatalardan öğrenmek, ancak bunların üzerine fazla düşünmemek, daha mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamamıza yardımcı olabilir.
Her şey kontrolümüz altında: Hayatta her şeyi kontrol edebileceğimiz yanılgısına düşmek kolaydır, ancak bu doğru değildir. Hayatta her zaman beklenmedik şeyler olur ve kontrolümüz altında olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Bu nedenle, hayatta her şeye hazırlıklı olmak ve esnek olmak önemlidir.
Mutlu olmak için mükemmel olmak gerekir: Mükemmellik, insanların mutlu olmak için elde etmek istedikleri bir şeydir, ancak aslında ulaşılamaz bir hedeftir. Kimse mükemmel değildir ve bu yüzden insanlar kendilerini mükemmel olmaya zorlamamalıdır. Kabul edilme, kendimize saygı duyma ve sevilme, mutluluğun anahtarıdır.
İnsanlar değişmez: İnsanların kişilikleri, davranışları ve inançları değişmez olduğuna inanmak yaygındır, ancak bu yanlıştır. İnsanlar sürekli olarak değişir ve büyürler. İnsanların olumlu değişimler yapabilmesi için, hayatlarını değiştirmeye karar vermeleri ve kendilerini geliştirmeye çalışmaları gerekmektedir.
Doğru sözler söylediğiniz için teşekkür ederim. Gerçek zeka, ikiyüzlülük yapmadan ve başkalarının duygularına saygı göstererek iletişim kurabilen kişilerdedir. Açık sözlülük önemli bir özelliktir ancak bu, başkalarını incitmek için bahane olmamalıdır. Özgürlük de, başkalarının özgürlüklerine saygı göstermekle birlikte kendi özgürlüğümüzü kullanmaktır. İdailistlik ise, hedeflerimize ulaşmak için her yolu denemek yerine, etik ve dürüst bir şekilde ilerlemeyi tercih etmektir. Sonuçta, insanlar arasındaki ilişkilerde saygı, dürüstlük ve etik değerler çok önemlidir.
Rica ederim
Merhaba sevgili elfida'cığım🤩 Bugün sana gebelik dönemindeki söylentilerden bahsetmek istiyorum. Halk arasında bu tarz şeylerle çok fazla karşılaşıyor ve çok da fazla inanan insanlar var. Asla bu tarz şeyleri yermek için bu paylaşımı yapmıyorum. Kendim de çocukluğumdan bu yana çok karşılaştım bunlarla. Bebeği erkek olsun diye eşine hamileyken kilo kilo tatlı yediren babalarr 🤭 canının çektiğini yemezse vücudunda leke olur diye her dediği yiyeceği eve getiren yakınlarr 🤭 iki canlı diye haddinden fazla yediren anneler kaynanalar daha neler neler 😅 Ben sırası ile yanlışları ve doğruları sana aktaracağım. Bunlardan ilk olarak gebeliğin kesin 9 ay görülmesiyle başlamak istiyorum. Bir ay 4 hafta olarak düşündüğümüzde gebelik 36 haftaya denk gelmiş oluyor ve bu yanlış bir hesaplama. Aslında gebenin ay hesabı değil hafta hesabı vardır. Gebelik de 40 hafta yani 280 gün süren bir dönemdir. 😇
Cevap
7Cevap
İyi niyet, "ben apt*lım gelip kırabilirdin" demek değildir. Kırgın olmasına rağmen insanlara karşı merhametle yaklaşmak sünnettir, apt*lca bir davranış değil. Tabi günümüzde kimse hal etmiyor o ayrı
Elfidaaa, Napolyon kısa diiiilmiş. Adamın boyu 1,70 miş..😂
Google’da bunu bulabildim..🙈
Kısa mıymış..🥹 yahu o kadar da kötü olmayalım ya benim gibi 1,67 ye göre azıcık uzunmuş..😄
Erkek, adamın boyunu kısa diye çıkarmışlar da, gerçekte 1,70’ miş..🤷♀️
1,80 mi olmalı 1,90 mı, beraber olduğum insanın yanında cüce olmak istemem ben.. kısayım kısaaa. 😂
Acı ama gerçek.. ya bi 3 cm daha olsaydım 1,70 e tamamdım..🙄😄
Aman kalsın, kimseyi çekemiyorum..😒
Ama dualarım seninlee..🙏🤗
Görme, koklama, tat alma, dokunma ve işitme duyularının yanı sıra insanlar denge, ivme, duruş, acı, sıcaklık, basınç ve susama gibi en az 20 tane daha duyuya sahip.
Zeka ile akıl aynı şey değildir. Herkes akıllı olabilir ama herkes zeki olamaz..
Cinsellikte inleyen kadınları acı çekiyor sanıyordum meğerse zevktenmiş
Güzel bilgilere teşekkürler
Çok şeker yiyen şeker hastası olur.
Ahaa gördüm seni
Ellerını havaya kaldır saçlarını topla 2 adım geri at 😎
Gayet iyi görüyorum 😉
İki ayaklı, düşünebilen herkes insan değildir..
Kadınlar melek değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?