Arkadaşlar tavşanım baya büyüktü. Dişiydi. Evin önünde serbest dolaşıyodu çok iyi bakıyordum ona. Geçen yaz babamın arkadaşı memleketten getirmişti. Bir sabah ekmek vermeye çıktığımda bu halde buldum😔 sizce hangi hayvan böyle vahşice öldürmüş olabilir 😢
Şimdi tedbirliyiz bir tavşanım ve 3 yavrusu var onları evimizin karşısındaki depo gibi bir yerde besliyoruz hem havadar güzel. Girerken çıkarken kapıyı kapatıyorum belli olmaz yine ölüme dayanamam
Görseler nie söylesinlerki buranın insanlarından ne beklenir? Söylesene domuz yiyen bir yerdeki insanlardan ne beklersin? Bir an önce memlekete gitmeyi bekliyorum yeminle bıktım burdan
Evimizin yanında birileri var. Evlerinde kedi köpek hepsini barındırıyorlar bu tavşanımdan önce yavru tavşanı onların kedilerinden biri boğarak öldürdü
İşte böyle insanlar var. bir tanesi denk geldi en çok sevdiğim hatta ailemin dahi bağlandığı bir köpeğimiz vardı şerefsizin teki köpeğin ısırıcağını bile bile yanına yklaşmıştı. Isırıncada kuduz oldum ayakları yaptı. Kendisi domuz gibi resmen. Babam da sırf o yüzden atmıştı köpeği. Ama kendisi pitbull yetiştirmeyi iyi biliyo. İnşallah kendi köpeği onu ısırırda kuduz olur
pardon özür dilerim bak mesele yetiştirme tarzı tamamı köpek evcil bir hayvan ağaç yaşken eğilir onlarda insan gibi ailen snei nasıl yetiştirdiyse onlarda öyle yetişir demkki köpeği silah olarak görüyorlar
En İyi Cevaplar