Sevgilimilerde yatak Odamıza kimsenin girmesini istemiyormus mesela anneler geldi bişe göstermek için de mi giremez dedim kesinlikle giremez orası özel bir yer dedi sizce de böyle mi

Yatak odası mahremdir..
Kim neden girsin ki? Oturma odası değil, misafir odası değil..
O zaman neden girilsin?
Ayrıca odaya kimseyi almamak, bir çok şeyin önlemini de alır (büyü, muska vs)..
Odada gösterenileceğin ne varsa odadan çıkarıpta gösterebilirsin..
Odaya almak edebe aykırıdır..
Mahremi çiğnemektir..
Ben annemin babamın yatak odasına bile girmem..
#Vesselam
Onu diyen ne salak bişey ya şahsen ben olsam evli birileri o odamız yasak deseler aklıma neler gelir neler lan bunlar burda ne işler kuruyorda bu kader yasak oluyor tamm ilişki vs yaşanabilir olabilir de bunun dışında oda yasaklanmadı ne ya utanır insan ailesinden be saygısızlık diz boyu olur yani
Ya bu kötü bişey düşünüp büyü falan yaparlar diye heralde korkuyor olabilir içeri girsinler ama yinede yanlarında ol
Buyuye inanmaz
Tamam inanmaz iste😀
😀😀
Bende kimsenin girmesini istemiyorum. Misafir gelince kilitlerim orayı😊
Cevap
9Cevap
yatak odası mahrem bir yer olmalı bence. tvlerde gelin evi falan diye mahremlerini açanları görünce kafayı sıyırıyorum. insan yatak odasını neden başkalarına gösterme gereği duyar ki?
Artık ne fantezileri varsa...
Girsinler ya sıkıntı yok, elbet misafir çocuğu gelip bakacak. Bakmalı da. İstiyorsa baksın.
bnce haklı doğru olan bu ama annedir bisey diyemem ama arkdslarini falan sokamaz odaya kesinlikle eşim
Çeyiz sererken girsinler bir daha da kimse girmesin işleri ne ki
Bence oyle yatak odasi o ciftin namahremi gibi biseyi
Girebilirler elbette , bunlar hep Grinin etkileri ya.
şu an bekarım ve yalnız yaşıyorum ve şu an bile annem giremez...
bu nasıl bir saçmalık sadece onun yatak odası var, herkeste olan birşey kim ne olduğunu biliyor. Girip orayı burayı karıştıracak hali yok ya
Odanın yerlesimini bile gormelerini istemiyomus
abartı sanki insanlar sizi hayal edecek. Ayıptır
Eşim ve bana ait biryere sadece temizlikçi girebilir o da bir gün zengin olursam 😉
girsin ya ne olacakki? yeri geliyor ev müsait olmayınca bebekli misafir o yatakta cocugunu uyutuyor
Girebilirler amma eşyalarıma dokunaçazlar dolabımı açamazlar kurcalıyamazlar yatağıma yatamazlar
Bencede öyle bazı şeyler özel kalmalı
Duvarı kırıp yinede girilebilir
Yatak odamızda ne işleri var.
Evi gezdirirken ucundan bakar müsaitse içerisi
Bencede öyle.
Saçmalamış
Abartmış bence
Ben kimseyi almam
Abartılmasın.
aslaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar