Keşkelerin yeri yok artık gönlümde. Eyvallah deyip gitmesinide bilirim, ALLAH büyük deyip susmasınıda..
Bu sözde ne anlatılmak istenmiş sizce?
Bu sözde ne anlatılmak istenmiş sizce?
yani verdiğim kararlarda asla pişman olmam kısaca senden ayrılmış pişman olmuş aslında ama bunu paylaşarak pişman olmadığını söylemeye çalışmış eniste😂😂
Bak bu süper oldu bu yorum bende çok üzülmüştüm :))
Dönmez 1 yıl boyunca içine atmış biranda patladı zaten değişmişsin diye sırf ona birşey yazmadım ya değişmiş oldum
Zamana bıraktım ama artık olmaz umudum yok
şair burda : ''ben sı*tım tüyü nereye dikeyim '' demek istemiş.
Bu dediğiniz benim dediğim sözden daha yorum gerektiren birşey oldu :)
keşke demeyecem artık diyor kimseye eyvallahım yok diyor sabır ederim diyor susarım diyor
Yani umrumda değilsin mi artık diyor
Cevap
4Cevap
hayata her zaman olumlu bakarım gülümse yeter hayat yaşamaya değer ben bu anlama veriyorum bu sözü
Bana dair kötü birşey yok yani
Teşekkürler
Olan olmuş artık ne desem ne yapsam boş.. Her şeyi sineye çekmeye hazırım..
Yani beni suçlamamış öyle mi
6 yıllık ilişkim bitti ve ayrıldık sonra konuşmaya başladık ben 1 yıl boyunca hiç ama hiç birşey yazmadım sonra bana değişmişsin dedi değişmedim ona kırgındım aslında sonra konuşma bitti ve böyle birşey yazdı 2 hafta önce kısacası böyle
Teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için içim rahatladı gerçekten günlerden kötüydüm
O daha çok üzüyor ama istesemde üzemem :)
Vazgeçmek üzere desene çok üzüldüm ben ama
Güzelmiş alayım ben bunu😂
Ne denmek istemiş onu yaz bari
Keşkelerim ah vahlarım yok artık geçmişe bakmam susmasını Allah a bırakmasını bilirim. Vazgeçerim gerekirse giderim.
Ama bana kötü birşey dememiş değil mi
Denmiş gibi😕
Ne gibi mesela :(
Vazgeçilmez olarak görmüyor sanırım ama laf sana mı onda emin misin
Kesinlikle bana
Ayrı mısınız
6 yıllık ilişkim 1 yıldır bitti ve ben bittikten sonra hiç birşey yazmadım sadece bayramlarda attım cevap verilmedi kırgın ve kızgındım ona sonra 1 ay önce o mesaj attı konuştuk biraz ve sonraki günler bana değişmişsin eskiden böyle değildin dedi ve 1 2 hafta önce bu durumu paylaştı
Kötü yönde mi değiştin
Sadece hiç aramadım sormadım ya o yüzden önceden arardım sorardım
Sevgi yok mu
Çok seviyorum ama bir o kadar da kızgınım ve dargınım o yüzden
Anlıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Amin hepimize
Allaha havale ediyorum diyor
Allah razı olsun ondan ne diyim başka
Kamyonarkasi. jpg
Sence ne demek istemiş olabilir :)
bak şimdi bu arkadaş geçmişte çok keşke demiş yaptığı şeylerden pişmanlık duymuş keşke onu yapmasaydım bunu yapsaydım diye daha sonra demişki artık keşke demicem sildim o kelimeyi sonra eyvallah kelimesini öğrenmiş eyvallah demiş keşke yerine çünkü alışmış pişman olsada bir şeyin düzelmediğine en son Allaha sığınmış koyvermiş
Yani burda bana birşey dememiş öyle mi :)
ama bunu soruya yazmamışsın ben genel olarak değerlendirdim eğer sanaysa laf direk trip yani :D
şu an konuşmuyoruz zaten bu saatten sonra konuşmayızda galiba
Yaşadıklarımdan pişman değilim demek istemiş
Bana kötü bir mesaj vermemiş Yani
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar