Beni aldattıhı için ayrıldığım sevgilim Tweetera sicili temiz çocuktum şimdi gözlerim rujundanda kırmızı die bi söz yazmıs Ne demek istemiş
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
aldatmışsa twitterda ne yazdığından sanane kafayı mı yedin
sana ithafen tweetler atacak kadar sana değer veriyor seni önemsiyor olsaydı seni hiç aldatmazdı bile. sen çocuğun gözünde o kadar değersiz o kadar önemsizsin ki dışarıdaki kızları bile sana tercih etmiş senden daha öncelikli görmüş. ve sen hala ne anlamda demiş diye yazdıklarını gözetliyosun
Benim yazdığım cümlelere karşılık yazıor whatsap tan konusur gibi Tweeter dan karsılıkllı gönderme yapıor bizim ne yaşadığımızı bilmeden yorum yapma
ne yaşadığını bilmeme gerek yok sonuçta 2. kadın var mı ortada evet var, aldatılmışsın. senin o çocuğun daha adını bile anmıyor olman gerekirdi bi de gönderme tweet mi atıyosun sonra da ne karşılık vermiş diye bakıyosun? ikiniz de daha olgunlaşmamış ergenlersiniz. ne istediğinizi bilmiyorsunuz. madem 2. kadın olmasını hazmedecek mideye sahipsin madem aklın çocukta kalacaktı o zaman neden ayrıldın? madem ayrılmışsın o zaman niye dönüp bakıyosun senin gördüğün yerde suratına tükürmen lazım gönderme yazı yazmayı geç. hiç mi kadınlık gururun öz saygın yok kendine göre göre bu tiplemeyi mi layık görüyosun? ben uyarımı yaptım karar senin
sicili de o kadar temiz ki kim bilir kaç kadınla daha fingirdeşmiştir hayatında sen varken o kadar temiz sicili
Hep bel altı şekilde aldatmıs. Bu bir ikincisi yaptıhım göndermeler laf sokuyor üzüntülü değil ve sevdiğim biriydi yaşamadan anlayamazsın
Son yazdıhına hak verio Rum 🤣çok temiz sicili
aldatmanın bel altısı bel üstüsü mü var? bel altı aldatma ne demek? o daha kötü. hayatında seviyorum dediği bi kadın var ama sana o kadar değer vermiyor ki elin kaş*arını belki eskortunu bile sana tercih etmiş. tek gecelik kaçamakları bile senden değerli görmüş seni kaybetmek uğruna yaşamayı tercih etmiş. bu mu kendini avutma şeklin? yarın öbür gün evlensen eskorta gitmesine de laf etmezsin o zaman. sonra ben neden hpv kaptım niye serviks kanseri oldum dersin. genişliğe bak
aşko sen sevmişsin zaten üzülmen normal. ama başka bir kadının olması fikri bile mideni bulandırmak için yetmesi lazımdı sorun burada. ben sana bi anda soğu unut demiyorum ki tabi ki üzüleceksin. ama en azından ne yapıyo ne yazıyo diye takip etmeyecek geriye dönüp bakmayacak kadar öz saygın onurun gururun olsun diyorum sana. kötülüğüne niye konuşayım
Yaw sen akılsızmısın ben onu savunmuyorum da belli senin Bi yaran var kendine gel bence
ben savunuyosun demedim. dönüp bakmaman lazım diyorum sana. bir kadın olarak sadık dürüst şeffaf ilişkileri hak ediyorsun ve bunu sana verecek olan erkek de bu çocuk değil diyorum. sen düzgün ilişkilere layıksın diyorum. sana layık olmayanı bırak dönüp bakma diyorum. ne yaram olacak benim soruyu ben mi sordum?
Bu onurla alakalı bişi değil onurum var ki terk ettim ama sevdiğim insandan hemen vazgeçmek mümkün değil çünkü ona konduramıorum beklemediğim biriydi empati yap
hemen unutamazsın zaten dediğim gibi acısını yaşarsın. ama sen böyle ne yazdı diye baktıkça asıl zararı kendine veriyosun bana mı acaba diye kafanda kuruyosun. bu da acını arttırıyo unutmanı zorlaştırıyo. bakma yani kötü bişe demiyorum
vay vay vay.çohh anlamlı laf etmiş. soru da ayrıca soru da çohhh anlamlı. ya bu KS artık bu tür sorularla meşgul ediliyor. bunu süzemiyor musunuz ya. sorsan her şeyi herkesten daha iyi siz bilirsiniz.üfffff
Seni aldatan şahısın ne yaptığını mı merak ediyorsun? Bu daha önemli bir konu gibi
Konu bu değil sorum ne anlamda dediği
Çokk mantıksız bi cümle ağır vasıfsız birisi gibi. Okuyorum ama anlam çıkmıyor
Şair burada "rujun kalitesiz" demek istemiş ahdjdlzhsh
Burada "Twitter'ı Facebook'a çevirdik" demek istemiş.
Senin aptal olduğunu söylemiş mk salağı seni iki defa sormuş bide sağlama almak için
Saygılı o iş
Sı*mış sıvamaya çalışıyor işte edebiyat peşinde
Ne anlamda demiş
Bu devirde sırtını duvara yastlamazsan dayarlar
Dümdüz akıl hastası...
Ağlıyormuş
Boş yapmış ne demiş
Boş konuşmuş