14-15 yaşlarımdayken Kuran mealini okuyordum. O dönem oturduğumuz ev kiraydı ve o daireye yeni taşınmıştık. tuhaf varlıklar geziyordu evde sanki. bir kaç defa gölgelerini gördüm aynı şekilde annemde görmüş. Arkadaşıma anlattım o da babasının bu tür şeylerden anladığını söyledi ve ona sordum, cin suresi var onuda okuyorum dedim. bana dedi ki " kuran okuma cin suresiyle işte yalvarıyorsun gelmeleri için" dedi.
şu an çok saçma salak cahilce bir şey söylediğini biliyorum ama o benim zihnime kazındı. atamıyorum kafamdan, o günden beride kuran açmışlığım yok.. bu arada o evden taşındık zten sadece 1 yıl oturduk. sonra bir daha böyle tuhaf yürüyen gölgeler vs görmedim.. işte cahil cühela bir adam yüzünden ne hallere düştüm. bakalım ahrette hesabını nasıl verecek.
şu an çok saçma salak cahilce bir şey söylediğini biliyorum ama o benim zihnime kazındı. atamıyorum kafamdan, o günden beride kuran açmışlığım yok.. bu arada o evden taşındık zten sadece 1 yıl oturduk. sonra bir daha böyle tuhaf yürüyen gölgeler vs görmedim.. işte cahil cühela bir adam yüzünden ne hallere düştüm. bakalım ahrette hesabını nasıl verecek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer