Diğer Concerta ilaç hakkında yardımcı olurmusunuz? Brc13brc Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba concerta 18 mg oğlum 10 yaşında bu ilaca başlayacak etkileri ve yan etkileri bilen tavsiyesi olan var mı Concerta ilaç hakkında yardımcı olurmusunuz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fzeynelll Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence asla ama asla içmesin ve içirtme çok kotu etkileri var (yada ben fazla aldığım için ) ama bence aklıyla sıfır alıp hapla saglıksız bırsekılde 100 alıyorsa bırakın gönül rahatlığıyla 0 alsın o derece dikkat edin !!! 0 0 Yorumla
Peluş_Ayı Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Hiperaktivite mi? 0 8 Yorumla Brc13brc +1 yıl dikkat dağınıklığı çoğunlukla Yorumla Peluş_Ayı +1 yıl farklı bir doktorun görüşünüde alın. ne olur ne olmaz Yorumla Brc13brc +1 yıl gittik son çare bunu onerdiler ilaç kullanmayı isyemesemde artık başa cikamiyoruz Yorumla Peluş_Ayı +1 yıl kontrolleri ihmal etmeyin Yorumla Brc13brc +1 yıl Her ay psikiyatri kontrolü 6 ayda bir kardiyoloji kontrolü olcak kalbi etkiliyor ilaç diye Yorumla Peluş_Ayı +1 yıl Rabbim şiva versin gözün üzerinde olsun. Yorumla Brc13brc +1 yıl Allah razi olsun teşekkür ederim 🙏 Yorumla Peluş_Ayı +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Halime638 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yuh size verdiler ama bana yazmadılar ben böyle adaletin ya 0 0 Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Yan etkisi iştahsızlık diye biliyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar