Diğer Çay, kahve.. Ne içersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Niyetim, çay ile kahve kavgası değil.Gönül, muhabbet evi kire pasa yer olmaz.Dostun, kıymetini bil tevazu ile eğil.Gerçek dostu kaybetsen, bir daha yeri dolmaz.. Çay, kahve.. Ne içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Naneli-parfüm Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çaycı, getir, ilâç kokulu çaydan! Dakika düşelim, senelik paydan! Zindanda dakika farksızdır aydan. Karıştır çayını zaman erisin; Köpük köpük, duman duman erisin! Üstad Necip Fazil. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Necip Fazıl ne güzel demiş.. Yorumla Naneli-parfüm +1 yıl Aynen, çay başkadir. Yorumla Naneli-parfüm +1 yıl Tesekkurler Yorumla
uykumukimcaldı Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Dost dost diye nicesine sarıldımBenim sadık yârim kara topraktırBeyhude dolandım boşa yoruldumBenim sadık yârim kara topraktır... bir kahveni icerim 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Geleydin bir çay içimi; sen çay dökerdin, ben de içimi. Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl doker icini anlatir seni, kim bilir kahve gozlerinde neler gizlidir...kahve icicem ben Yorumla Soran +1 yıl gözlerim kahve değil Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl hulyalar icinde buldum kedimi,mavi gozlerinde kaybolmus iken, Yorumla Soran +1 yıl bilemedin :-D Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl ela? Yorumla Soran +1 yıl :) şiirsiz oldu bu Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl siirsiz sayilmiyo mu :D Yorumla Soran +1 yıl doğru cevap tı ya biraz daha şahşahlı bir şey bekledim :D Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl gercekler her zaman sade olur ;) Yorumla Soran +1 yıl sade ve şık diyorsun Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl yeşil olsaydı evlenme teklif edebilirdim :D Yorumla Soran +1 yıl hahahaha :D Yorumla Soran +1 yıl Allah kurtarmış beni desene :D Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl şimdi ise sadece çıkma teklif edebilirim :p Yorumla Soran +1 yıl lütfen eksik ol etme :) Yorumla uykumukimcaldı +1 yıl nayırrrrr nolamazzzz :p :p :p Yorumla
Capitano34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Sade ve sert bir nescafe rica edeyim Dostum ol 😂😁 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çay olsun çay demli bir cay.muhabbette en az çay kadar koyu olsun 1 0 Yorumla
hiperocktiff Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Varsa alırım bir bardak çayını 😊 1 7 Yorumla hiperocktiff +1 yıl Sabah kahvaltısına yetişti iyi bari 😂 Yorumla Soran +1 yıl :) Günaydın Yorumla hiperocktiff +1 yıl Günaydın 😊Nedir seni pazar sabahı erken kaldıran şey Yorumla Soran +1 yıl gözetmenlik yapıcam aöf de Yorumla hiperocktiff +1 yıl Peki öyleyse güzel bir kahvaltı yaparak bugüne enerjini kazan 😊 Yorumla Soran +1 yıl sınav bitmedi henüz Yorumla hiperocktiff +1 yıl Akşam yemeğini yersin artık Yorumla
Mert_Bey Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Senin elinden zehir içerim :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yok artık :D Yorumla Mert_Bey +1 yıl Var artık Yorumla Soran +1 yıl iyi bakalım Yorumla
VoynukReis Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne içtiğimiz değil de ne için içtiğimiz önemli. 1 0 Yorumla
TenhaAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Seni öpmek istiyorum ben 😅😂😁 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yok ben istemiyorum eksik ol Yorumla
ÜsküdarLıÇğlr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Wiski içerim 1 duble alabilirmiyim.. :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bu cevap olmadı ama neyse Yorumla
isranuur Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl rizeliyim ama kahve 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ee buda değişik oldu Rize li ;) Yorumla
tuncer01 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl bira 1 6 Yorumla Soran +1 yıl oldu mu şimdi böyle bir soruya böyle bir cevap Yorumla tuncer01 +1 yıl hadi alkolsüz bira olsun. caiz demi. o Yorumla Soran +1 yıl çay kahve diyorum şiir diyorum muhabbet dost diyorum :D sen ne diyorsun Yorumla tuncer01 +1 yıl :) ben bira içince süper bozlak havası söylüyorum sayılmazmı o :) Yorumla Soran +1 yıl sayılmaz en azından şu an sayılmaz çay kahve dedim başka seçenek yok Yorumla tuncer01 +1 yıl ikisini karıştırsak kafa yaparmıki Yorumla
Yakışıklıçocuk00 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boza içerim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar