Dabbeyi 2013 izledim hala kendime gelemiyorum piskolojim bozuldu hayAt kalitem düsdü delirmek üzereyim acaba banada cinler musallat oldumu diye baska öyle vakallar var mı lütfen yardim?
Cevabın nedir?
Yeryüzünde ne yazıldıysa insan yazdı, ne söylendiyse insan söyledi !
Yaşadığın şeyin cinlerle bir ilgisi yok, cin diye birsey de yok. Dilerim en kısa zamanda yaşadığın psikoljik sorunu atlatırsın. Kendin başaramıyorsan da lütfen bir uzmana görün. Sana dua okuyacak o dolandırıcılar sen gibilerden aldiklari para ile en iyi doktorlara gidebiliyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılfazla korkaksın benim nerdeyse izlemediğim korku filmi kalmadı dabbenin bütün serisini izledim bir etki yapmadı hiç :D bende önceden korkardım sürekli izleye izleye korkumu yendim artık tınlamıyorum hiç
03 Yorumla- +1 yıl
Peki yasin kac
- +1 yıl
Normal korku filmi neysede icinde 3 harfli girdimi is degisio Bende
- +1 yıl
18 yaşındayım getir her türlü korku filmini izledim hiç korkmadan
Diziler & Filmler konusunda 2,6b cevap paylaştı. o film beni de çok etkiledi, aptalca bir film 5 ay her gece uyandığımda aklıma geldi
geceleri yatamadım
sonra unuttum ama hala aklıma geliyor aptalca
bilinçaltımıza işlemiş010 Yorumla- +1 yıl
Bak oku canim herkes ne yazio biz kendi kendimize piskolojik cok kuruntu yapioruz okadar
- +1 yıl
Aynen Bende öyle sendemi bana musallat olduklarini düsünüyorsun? Sen nezaman izledin
- +1 yıl
Ozaman bir piskologa görsün sende
- +1 yıl
Sen neden izledin? Cinemadami kimlen izledin?
- +1 yıl
Hmm Peki hayatini etkiliomu yasam kaliteni?
- +1 yıl
Ozaman bir piskologa görün gececegini düsünüyorum.. uykunu etkiliomu Peki
+1 yılNas süresini oku sürekli banyoda bismillah demeden su dökme başka şeyler düşün istersen psikiyatriye git
01 Yorumla- +1 yıl
Sanirim korkumu yenmek icin öyle yapacagim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
23Cevap
Merak etme bismillah felan de korktuğunda dua oku geçer dua okuyunca kendini güvende olduğunu düşün dua olan yerde kötü yaratık olmaz diye düşün yeter iy olacağını düşün.
18 Yorumla- +1 yıl
Dua Ya fayda etmezse ve birdaha eski neseli halime kavusamassam diye korkuyorum 2 dere arasinda kaldim ya piskolojim bozuk ya da cinler musallat oldu bunu bilememek beni deli edio
+1 yılBunlar korkularınız ile beslenen vampirler böyle oyunlara gelmeyin yaşın da küçük değil ki. Kime cin musallat olmuş da sana olacak bunlara hala inanan insanları görmek çok şaşırtıcı.
129 Yorumla- +1 yıl
Ama cinler gercekten var Evet yasim 26 ve gercekten Bende hayret ediorum halime
- +1 yıl
Arkadaşım sen cin çarpmış ya da musallat olmuş bir insan gördün mü hiç? Ben yıllarca belirli yerlerde bulundum hocaların cin musallat olmuş buna diye tespit koyduğu insanların daha sonra aslında hasta olduğuna birebir şahit oldum. Bak dikkat et cin nerede kullanılıyor hep. Ya korkutmak için ya da dolandırmak için :) Sorsan herkes bin tane hikaye anlatır ama ben görmedim ki buna şahit olan bir allahın kulu :)
- +1 yıl
Cübelli hoca Ben oldum diodu sahit gecenlerde.. e Ben cok korkuyorum filmden Sonra ruh halimi etkilio benimkisi ney ozaman acaba Film yüzünden piskolojik hastami oldum acaba ya da kafayi yiyorum hergalde
- +1 yıl
Cübbeli hoca kim ya :) Onlar gibi insanlara inanmayın itibar etmeyin lütfen. Senin yaşadığın korkundan kaynaklı kafanda bunu kurmuşsun benimde korkularım var mesela karanlıklardan çok korkarım ve bunun sebebi de çocukluk ve gençlik çağlarımda duyduğum gördüğüm şeyler oldu hala o korkuları yaşar hiç karanlıkta kalamam uyurken bile.
- +1 yıl
O sahneler gercek diodular dogrumu acaba? Ozaman Neden onu izledikden Sonra bir gece büyük bir korkuyla uyandim ve panik oldum acaba piskolojimmi bozuldu ya da nazarmi degdi ya da biri büyümü
- +1 yıl
Yapti bana bunlari düsün düsün icinden cikamiorum
- +1 yıl
Korkmuşsun sen sadece ve biraz psikolojin bozulmuş ne gerçeği korku krallıkları oluşturmaktan başka derdi olmayan insanlar onlar. Film yapımcıları da sırf senin dini duyguların ve korkuların ile para kazanma derdinde işte. Sen bir şeyi kafanda çok kurarsan beyinde ona göre tepki gösterir tabii ki bunları sürekli düşünürsen kendini tamamen inandıracak ve bir kafesin içine sokmuş gibi olacaksın beynini daha sonra da zararlarından kurtulmaya çalışacaksın gün ve gün.
- +1 yıl
Aynen öyle hissediorum kendimi Sanki artik onlari düsüne düsüne gercek hayattan bagimi koparmis ve gercek hayata kendimi veremez oldum Bu sene insallah evlencem onlarla ilgilenceme Böyle sacma sapan seylerde ilgileniorum hayat sevincimi aldi elimden artik hersey sacma gelmeye baslio Bu korkularla yasamak istemiorum bu sekilde sevdigim insanida kaybetmek istemiorum Peki bana tafsjyen nedir?
- +1 yıl
Bir doktora git sen küçük bir sakinleştirici ile kafanı rahatlatırsın bu tarz takıntılar senide yer eş adayını da. Bunu şöyle düşün sen bunlara takmışsın bazıları da uzaylılar ya da hayaletlere takıntı korku özellikle korkunun benliğini kaplamasına izin vermemelisin bunun önüne geçemiyorsun görüldüğü üzere bu durumda da doktora gitmek gerekir.
- +1 yıl
Kardesimde dioki sen allaha inancin Yok Ozaman ondan daha cok cinlerden korkuyosan hakli aslinda birde cok pismanlik duyuyorum gittigime nisanlim getirmisdi Nasil öyle bir hata yaptim diye kendime kiziorum Belki o Filme girmeseydlm hayatim Şu an cok daha farkli olcskti
- +1 yıl
Diye düsüne düsüne mahfettim kendimi aslinda sualarar hersey cok yolunda gidio bir sikintim Yok Ama Ben kendime sikinti ediorum
- +1 yıl
Ondan korkuyorum Zaten onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiorum ve aslindada hersey cok yolunda Bu tarz takintilarim yüzünden iliskimi yipratiorim sence Bu durum düzelirmi
- +1 yıl
Iste Böyle sacma sapan birsey icin doktora gitmek hasta olmak bana cok koyuyo
- +1 yıl
Kendi kendimi paramla hasta ettim
- +1 yıl
Öncelikle 26 yaşında bir insansın bugüne kadar bir bilgi birikimi edinemediysen asıl acı olan bu. Bak şurada kaç şey yazdın o diyor bu diyor sen neden her söyleneni dikkate alıyorsun anlamadım ben. Kardeşin senin inancını sorgulama yetkisini nereden almış sordun mu kendisine? Her insanın korkuları vardır bak ben örümceklerden de korkarım var olan bir canlı ve bana bir şey yapamaz ayağımla ezsem ölür ama korkuyorum hayvandan ve bu korkumun önüne geçebilmenin tek yolu da tedavi. Sende beyninde böyle bir şey yarattın anlatabiliyor muyum? Beynine bu korkuyu işledin ve onu çıkarıp atmak için yardıma ihtiyacın var kulaktan dolma asılsız şeylerin sana yardımı olmaz ki şu zamana kadar olmamış da zaten görüyorsun.
- +1 yıl
Dogru diorsun... Peki acaba düsünmemeye calisip unutmayami baksam yokda piskologa gitsemmi?
- +1 yıl
Kendine iradene güveniyorsan kendin at tabii ki kafandan ama başa çıkamadığın yerde yardım almaktan da çekinme. Unutma ki beyin de bir organımız ve diğer organlar gibi oda hastalanıp tedaviye ilaca ihtiyaç duyabiliyor.
- +1 yıl
Gercekten icimi rahatlattin allah razi olsun
- +1 yıl
Bir nebze olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
- +1 yıl
Dedigin gibi aslinda kendim atlatsam daha iyi cünki simdi piskologa gitsem yine birsüre bunlari düsünüp durcam Ama baktkm olmuyo mecbur gitmeliyim umarim aksamlari rahat uyuyabilitim azcikda olsa kendime bir yöntem buyana kadar
- +1 yıl
Bunun da bir yolu var aslında :)
- +1 yıl
Ya Bende kendimi anlamiorum cünki bir zaman unutuyorum sonra tekrar vuruyo beyne cübki bende sey olmusdu Ben Birkere cok Stress olmusdum ve bogazimda yutkunurken Sanki bir dügüm vardi ve sanki birseyler bogazimi sikiodu bundanda korkup kalbim hizli atiodu ve Nefes alamadigimi düsünüyodum ve panik olmusdum bu bir iki kere oldu diye acaba Yine Olurmu korkusuyla bauen Sanki Yine öyle hissetigim oluyo ve hemen o filme ve cinlere bagliorum olayi Sonra al herseyi basdan
- +1 yıl
Ney?
- +1 yıl
Düz mantık ilerle mesela cin v. b. varlıklar allahın adının geçtiği yerde barınamazlar duramazlar değil mi? Bu durumda sen besmele çektiğinde zaten kurtulmuş oluyorsun. Korktuğun anlarda besmele çek yatarken de aynı şekilde. Ayrıca son anlattığın olay da biraz panik atak gibi duruyor.
- +1 yıl
Sen cok süper bir insansin gercekten cok tskr ederim
- +1 yıl
AmA Ben icimde diye korku yapiomya ozamanda besmele cekssm giderlermi öyle mantik yürütsem misal
- +1 yıl
Benim nisanlim yari kürt Babam onu istemedigi icin bana yillarca baska yapti bigünde stressden artik Böyle oldum ve aliskinimya kalbim hep hizli atip yasamaya artik daha normal olamiorum kalbimi düsünmem yeterli hemen Yine atio ozamab
- +1 yıl
Tam bide umut girio icime korkularimi yenerim diye Sonra hemen sey düsünüyorum Ya yenemessem Peki öyle Nasil yasarim
- +1 yıl
Ailevi sorunlarınıza bir şey diyemem ama dediğim gibi yenemediğin durumlarda devreye tedavi girer.
Bir aptallık yapıp dün izledim gece boyu doğru düzgün uyku tutmadı ne zaman gözümü kapatsam kendimi filmin içinde buldum. Gece bir ara yorgunluktan artık uyuya kalmışım eşim zor uyandırmış hıçkıra hıçkıra ağlıyormuşum. Gerçekten psikolojim bozuldu umarım geçici bir süreçtir. Aklınız varsa izlemeyin. Yani aslında inançlı bir insanım ama kendimi kontrol edemiyorum bu konuda korku tüm bedenimi ele geçiriyor.
31 Yorumla
1 yılHaram olan bir fiili rıza ile tiyatrosunda izlemek haramdir nitekim iman zayıf olunca sen göremesende göz perdesinden ötürü onlar yanina gelir ve sana bu tarz vesvesleri rahatlikla verir nitekim nice Müslüman iman li olanlarida rahatsız etmişlerdir bunun için hiç para almadan da okuyacak bir çok kişi vardır para isterse zaten oda güvenilir değildir
10 Yorumla
+1 yılsiccin 3 e gittikten sonra 3 gün tesirinde bende kaldım ama sonradan düzeldim fazla düşünmemek lazım etkileyici sahneleri
14 Yorumla- +1 yıl
Bende bir gece Böyle korkuyla uyandigim icin o filmi izledikden sonra panik olduydum o yüzden cok korkuyorum yillardir
- +1 yıl
dağıt kafanı düşünmemeye çalış hangi serisini izledin
- +1 yıl
Bilmiorum 2013ün son senesiydi
- +1 yıl
takılma derim ya da bir dr git psikolojik destek al ilaçlarla aşabileceğini düşünüyorum
Cinlerle hususi ugrasmadiktan sonra onlarin gelip bulmasi ve senle ugrasmasi zor. O yuzden korkma.
04 Yorumla- +1 yıl
Hususi ugrasmadikdan Sonra derken Ben misal hep aklima getirip korkuyorum. Birsey Olurmu?
- +1 yıl
Yok canim ne isim olur onlarla allah muhafaza
elemtere kefun fiş kem gözlere şiş de günde 768 kere 😃
00 YorumlaIzlemesen iyiymiş :)) Aynı korku bende de var. Gunduz izleyip gece resmen pinekliyorum :)))
00 Yorumla
+1 yılben o filmi nöbet tutarken tek başıma boş binada izlemiştim korkulcak bişey yoktu
00 YorumlaCinlerden uzak dur korkudan kork ayetel kursi oku 313 defa
06 Yorumla- +1 yıl
Ben onlari düsünmek istemiorum Ama sadece cok korkuyorum ve bazen o filmden korktum diye acaba bana musallatmi oldular diye düsünüyorum
- +1 yıl
Acaba bir hocaya gidip okutsam kendimi nuska felan yazsa iyi gelirmiydi belkide nazardir
- +1 yıl
Peki. Büyü olabilirmi?
oha nasıl ya ben onu izlerken uyuya kalmıştım o kadar saçma gelmisti
03 Yorumla- +1 yıl
Ama sahneleri gercek diodular Dogru degilmi o
+1 yılBir zaman sonra geçer herkes ilk izlediğinde o ruh halini yaşar.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama Kac sene gecmis aradan?
- +1 yıl
demekki cok takmışsın. izle geç başka filmler izle.
atlatmak sende yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNas ve felak ve ayet-el kürsi oku bol bol bşieycik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldabbe den mi korktun ?
sen başka korku filmi izleme o zaman10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dabbe bir cin değildir... ve bir tanedir. Çıkacağı zaman bellidiri. Şu an değil...
00 YorumlaKomiksn cidden korktun mu
010 Yorumla- +1 yıl
Evet Niye sen ddgilmi gercek sahneler dediler?
- +1 yıl
tamam Sagol Allah razi olsun
- +1 yıl
Sen Nerden biliorsun
- +1 yıl
Gercektenmi nerde buldun
sacmalama o bir film. psikiyatriye git
02 Yorumla- +1 yıl
Ama sahneleri gercek diodular gercek kesimler Dogru degilmi?
+1 yılKomiksin gülerek izlediğim film
06 Yorumla- +1 yıl
Gercektenmi?
- +1 yıl
Valla gerçeklik ihtimalleri o kadar mı düşük olur 0 realistlik herşey gerçek dışı
- +1 yıl
Ben korkmim diye demion dimi gercekten öyle düsünüyon? E sahneleri gercekmis Ama öyle dediler ozamanlar
- +1 yıl
Filmin ilgi çekmesi için uydurulmuş daha çok izlenmesi için söylenmiş basit komik yalanlar. Düşüncelerimi sana anlatırım sıkıntı yok ancak korkmanada gerek yok
- +1 yıl
Ozaman Bende ki Bu korku ney sence piskolojik hastami oldum acaba Bu Film yüzünden
- +1 yıl
Fazla zorluyorsun kendini takılacak birşey yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılizlemedim izlemem. izlesem de etkilenmem herhalde bu kadar.
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 7,6b cevap paylaştı. Magi izle hepsi kötü gerçi
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılpsıkolojık senınkı bana gore.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojin bozulmuş geçmiş olsun
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 349 cevap paylaştı. abim serinin 6 sini izledi adan guluyor 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılOha bence psikoloğa git
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılMalmisin kanka niye izliyon
00 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol canim gecti.
00 Yorumla
+1 yılbanada oldu acil yardım
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılDabbe yalan
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yalan?
Ya sacmalama :D
00 Yorumlaateşle oynama :D
08 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
- +1 yıl
Ama gittim ve cok pismanlm simdi kendime cok kiziorsun simdi icinde öyle korku kaldi diye sen olsan ne yapardin
- +1 yıl
Nisanlimla Bu sene evlencez Insallah onunla gitmisdik o filme öyle güzel seyler düsünceme Böyle sacma sapan seyler düsünüyorum
- +1 yıl
tamam Sagol Allah razi olsun Yani onlardan korkup düsündügüm icin bana cin musalat olmamisdir dimi kendime cagrmamisimdir? O sadece bir Filmdi diye düsünim dimi?
+1 yıliyi ki izlememişim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlanları biliyorum
00 Yorumla
+1 yılYahu öyle şeyler yok
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılahahaha komedi ya
00 Yorumla Bekarmisin
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Dabbeyi izledikten sonra hayatım değişti, yardım eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler