arkadaşlar bu dashboard'daki ileti neyin nesi Şöyle bir blog var: writing... diye devam ediyor ben takip makip etmek istemiyorum alla alla bu neyin nesi
üzerinde X işaretine basıyorum kapanıyor ama sayfayı yeniliyorum yine geliyo yine geliyor sinir oldum.
hiç kimseyi takip etmiyorum ama takip etmememe rağmen bu gönderi var birini takip etsem de bu gönderi geliyor anlamadım gitti
takip etmen için tumblr sana öneride bulunuyor bu sayfaları ilgini çekebilir takip edebilirsin diye, bazen aynı sayfalar bazende değişiyor sana hep aynı denk gelmiş bir süre anlaşılan, x tıklayınca o sayfa gider ve yerine başka takip etmen için sayfa önerir yenileyince yine bu veya benzer sayfalar önerir görünür yani o ve benzeri sayfa önerileri tüm tumblr kullanıcısının sayfalarında dashordunda görülür sıkıntı yok yani
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
tesekkür ederim peki takip ettigim kisileri görmek istiyorum ben orada bunu görmek istemiyorum bu mümkün değil mi
sürekli tumblr takip etmek ister misin diye blogları yollar orda görünür yani bundan kurtulma diye bir şey yok işin açıkcası buna çok takılma yani... takip ettiğin kişileri bazı şablonlarda ana sayfada gösterme imkanın var ama dashortunda böyle bir şey yok ama takip listeni ayarların oldugu kısımda gönderilen ve takipciler yazar orda takipcileri tıklarsan eğer isim isim görürsün sadece öyle yani
En İyi Cevaplar