Gelinim bunu haketmiyorsa, çocuğumu evlatlıktan reddederim. Gelinimi isterse yanıma alırım, sahip çıkarım.
Bir de bir anlık boşluğa düşmüş olabilir, eşiyle problemlerinden dolayı yanlışa düşmüş olabilir, eşini severken bir hata yapmış olabilir. Gelinim evliliği sürdürmek isterse, oğlumun ağzına eder bırakırım.
Akşam akşam hayal kurdurdun. Evlilik düşünmüyorum. Evlensem de o günleri göreceğimi sanmıyorum.
büyük bir ihtimal evlatlık aldığım bir cocuk olmuş olurdu, bende ona eşlik ederdim, kadınlar herşeyi hak ediyor bu dünyada, cünkü kadınlıklarını kullanıp benim gibi aptal aşık erkekleri sikmeye bayılıyorlar
Ona, eşine bunu söylemesi gerektiğini söylerim. Eğer söylemezse, benim söyleyeceğimi de söylerim. Çünkü aynı şeyin oğlumun/kızımın başına geldiğini düşünüyorum. Yani gelinim/damadım benim kızımı/oğlumu aldatıyor ve kızımın/oğlumun bundan haberi yok. Göz göre göre onları kandırmalarını izleyemem ve gelinimin/damadımın da annesi-babası var sonuçta. Kimseyi saf yerine koymaya hakkımız yok. -Gecen bol olsun.-
Gelinim için çok iyi bir avukat tutardım, oğlumun donuna kadar alırdım. Her zaman da görüşmeye devam ederdim kendisiyle. Oğlum denen o soysuzla bir müddet görüşmezdim.
En İyi Cevaplar