AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Neden? Sana bi yanlış mı yaptım? Seni kırdım mı? Benim neyimi beğenmedin neyim ondan asagi kaldi? diye sorardım cevaba göre de ya Bi güzel tokatlardım ya da arabanın arkasina atar babasının evinin önüne yere yaka paça arabadan atar giderdim napim sinir hastasıyım dayanamazdim xd
Allah düşmanıma dahi vermesin bu yüzden insan evlilikten soğuyor en büyük korkum bu babasının evine gönderirim Allaha bırakırım, çok berbat çok kötü durum
Allah o duruma kimseyi düşürmesin. O psikolojide ne olur bilmiyorum ama öldürmezsem eğer boşanacağım kesin
Beni aldatacak karının ta @mk koyarım 😂 ama işte erkek değilim 😂
Vay canına 🤣
@Tugrul3460 hı hııı 😂
Psikiyatriden rapor ve maddi manevi tazminat davasıyla boşanma davası üstüne artık bir daha çocukları göremez
Öğrenilen bilginin doğruluğunu araştırır ve bundan emin olurum.
Eğer öğrenilen bilgi gerçekse ondan boşanırım.
Konuşurum. Neden diye sorarım. Ve boşanma kararı alır, herkes yoluna derdim.
Medenice ayrilirdim ama kadınlar genelde boşanma aşamasına kalmadan bu dünyadan göçmüş oluyorlar, eden bulur 😂
Cinnet geçiririm anlık o anda da ne olacağını kimse bilemez.
cuckoldum, bunu zaten ben kendim isterim haberim olma şartıyla
Yazık kafana erkeğim demiyorsundur kendine umarım
Yoo erkeğim hatta senden daha çok
Senim gibi cuckoldlara erkek deniliyor muydu? Her cinsiyeti erkek olan erkek olmuyor hele senin gibilere erkek hiç mi hiç diyilmez işine bak hadi daha fazla ağzımı bozdurma nonoş
Bundan sana ne lan lale? İster karımı satarım ister satmam sana mi sorucam? Hadi ahlak bekçiliğini birak da kendini parmaklamaya devam et
Hahaaa allahın tipsiz malı baban da ananı satıyor muydu sjsjjs
Kendimi değil senin kaşar karıyı parmaklarım karında da azcık gurur olsa cuckold bir adamla evlenmezdi
Sanan ne lan bok parçası sana neee? Sana mi kaldi milletin ilişki türü bu kadar özguvensiz olma kimse gülmüyor mu arkadaşın yok mu senin? Yazık üzüldüm lan sana
Özgüvensiz sensin karısını başkasına s. ktiren erkek mi özgüvenden bahsediyor erkek müsveddesi ezik seni
Lan seni çok s. ktiğim için mi bu kadar gevşek oldun değersiz döl, annen kimlere verdi de seni doğurdu mk bu kadar ezik olmanin sebebi de galiba bu or0spu çocuğu seni ahahaha 😂😂
Senin gibi gavad bir örosbu çocuğu için fazla tehditkar bir yorum olmuş reelde olsan ananla karını üst üste koyar zıplatırım babanla sende izlersin
Vay iki hesap demek, şimdi bunlari sikayet edeyim de kapansın, hadi bakalım şimdi s. ktir git onun bunun çocuğu ahahaha 😂
Sen at bir numara bakayım senle bir görüşelim ilk senin ağzını burnunu dağıtayım sonra kadını altımda inleteyim gavad oğlu gavad seni
0rospu birey bak ya ahahah bi de numara istiyor anasini s. ktigim
Bugün de eşimi hamile birakmak isteyen Zengin yakışıklı birisi vardi, eşim de kabul etti sagolsun onun çocuğuna hamile kalacak biz böyle mutkuyuz hahaha hadi şimdi sen ezik ezik 31 çekmeye devam
Ananı da sat omc
Hadi yaprak uza da biraz nefes alalim, senin karin ağrın da bundan kaynakli galiba uzayamiyrosun, çok küçük geliyor seninki galiba kac cm 5 mi ahahahah 😂
Senin gibi erkek müsveddesi bir gavad için fazla laflar bunlar seni dümdüz ederim reelde denk gelsen ağzını burnunu dağıtırım babanın genlerinden almışsın gavad olmayı ananı da xsikiyorlar xorusbunun doğurduğu gavad
Ahahaha nasil da kudurdu 110 cm boyundaki yeni doğmuş velet ahahah ya olum git sokakta topunu oyna sen hadi biliyorum kizlar vermiyor ondan bu kadar kudurmuş olman anliyorum seni, yapicak bişey yok senin gibi ezikler cogalacak ki kizlar bize baksin dimi ama ahahah hadi kendini parmaklama şovuna devam et yavrucumm ha anani da s. kmeyi unutma olur mu embesil ahahah 😂
Kendi sıfatlarını bana niye söylüyorsun mal
Ezik olan sensin gavad olan sensin anası karısı parmaklanmış olan sensin 😅😅😅😅
Kendi ananı xsikme ben xsikiyim. Karı kılıklı feminen nonoşa bak reelde olsa abi tamam vurma al karım senin olsun diyip dayakdan kaçacak tipsin 😅😅😅😅
Tamam hadi aglama iyi s. ktim bugün seni yoruldum yazmaya üşeniyorum şimdi ananı da sat git yuhahahaha 😂😂
Ben sert maço bir adamım senin gibi nonoş gavad değilim allaha şükür nasıl da canını sıktım ama sıfatlarını yüzüne vurduğum için profil ismini ve resmini ss aldım ifşa edicem seni her yerde ağla sizin sülale hepden gavad demek ki
Yap bakim sonrasinda ne oluyor, dava etmezsem adam değilim, bu isler ciddi benim kardesimin biri polis birisi avukat, seni bulup s. ktiririm öyle oldugunla kalirsin.
Ben kendim avukatım zaten staj öğrencisiyim yakında işe gircem bence polis ve avukat tanıdığın olsaydı gavad olmazdın ha şikayet edersen de ilk küfür eden sensin ve ailene de ifşa etmiş olursun karını paylaştığını kardeşin de öğrenir sjsjsja
Adam değilsin kanka sen zaten adamım deme kendine lütfen erkek bile değilsin ki adam olcakmış lol
Sen eğer avukat olacaksan kendi sicilinin temiz olması gerektiğini de düşünmen gerek, yoruma ilk yazan sensin ve hakaret icerikli konusanda sen oldun, bundan dolayı senin haksiz cikman ve siciline işlenmis olmasi daha da tatmin edici benim icin, benim ailemden sakladigim bir sey degil ki bu öğrenseler de ayrintisini seviim degil ama sen hakkında acilan soruçturmayla kalirsin meslekte ne kadar ilwri gidersin meçhul.
Memuriyetini ve ailenin de bundan haberinin olması gerçeğini sen riske arıyorsan buyur, cekinmeden ne yapacaksan yap bekliyorum hadi bakalim. Hodri meydan yapmayan da erkek değil ona göre.
Kanka ayrıca karına talipim numarasını atsana iban da at para da gönderirim
Bunun da ekran görüntüsü aldim hadi bakalım ne yapacaksin bu sefer devam et bakalim sen böyle ahshs
İlk yorumu yazan bensem ilk küfürü eden de sensin. Oha sizin aile hepden cuckold demek ki utanmadan birde ailem biliyor demişsin hiç mi allah korkunuz imanınız yok
Kanka kendi annenle de yatıyor musun
Neyse hadi çıkıyorum ben, nerede ifşa edeceksen et sonra bana ekran görüntüsü at da savcılığa erkenden gideyim ugrastirma beni üşeniyorum erkenden paranı almaliyim senin
Burası anonim bir site kimse kimsenin adını soy adını bilmiyor senin gibi seni savcılığa vercem diye havlayan çok oldu ama ben hala burdayım demek ki buradan kimin ne olduğunu bulamıyorlarmış sjsjjsjs
Ben burdan birisinj verdim savciliga merak etme ne kadar uğrastigimi hayal bile edemezsin bunlarla, 4 ay sürdü hatta ama neticeye erdi yine de. Emin ol veririm benden daha yırtık birisini bulamazsin. Ciddiyim bak sadece yap ve gerisini bana birak neler oluyor görelim. ananoim siteymiş daha işlerin nasil işlediğini bilmiyorsun konuşma avukat diyor bi de kendine.
Sadece ad soyadla islerin yapildigini sanan bir avukat tanesi işte.
Bekliyorum seni bu da son yorumum cideiyim bekliyorum sadece ekran görüntüsünu at bana gerisini bana birak
Kanka fazla tehditkar konuşuyorsun emin ol bol keseden sallıyorsun feminen feminen takıl karına talip bul sen hadi işine bak.
Yırtık mı? Karısını annesini paylaşan ensest ve cuckold birisin biri höt dese ayıpsın abi dövme beni karımı anamı al dersin sjsjsjjs
Hadi s. ktir git şimdi o halde iyi laf çaktım sana iyi mi
Reelde olsan ben bir çakarım varya annen ve karınla ödersin hesabını
Kaç kişiyle yumruk yumruğa kavga ettim ben senin gibi gavadlardan kim korkar?
Hadi hadi ağlama da ense traşını görelim haspam seni velet yürü git
Madem çok cesursun adres veya tel no atsana?
Valla bir görüşelim dediğin gibi yırtık misin bakalım bir
Neden atayim y. rragim sen kimsin ki sana atiyorum yer cucesi, anani s. ktirmek istoyorsan baska shshshshs 😂😂😂
Ben senin gibi gavad değilim merak etme ecdadını xsiktiğimin gavadı kendinden utan xpezevenk
177 boyum var resmini gördüm ezik özgüvensiz cüce sensin bak sürekli kendi sifatlarini söylüyorsun ezik mal seni
Ahahah nasil da kudurduuuu ahahaha aglaaaaa 😂😂😂😂
Reelde denk gelsen abi elini ayağını öpeyim beni dövme anamı karımı xsik diye yalvarırsın xorusbunun çıkarttığı gavad. Sizin sülalede herkes anasını karısını mı satıyor?
Gördük nasıl kudurdugunu vicdanına yediremiyorsun işte gavad olmayı yazık puhahaaa
Ya tamam hadi naş anani ortaya koyup s. ktim hala da bişey diyemedin mk ne kadar genişleteyim saha arka deliğini kiz oldun işte olum yürü git hadi tamam :dd
Bizden sizin sülale gibi gavad çıkmaz karısını anasını xsiktiren bir xorusbu artığı için fazla büyük laf konuşuyorsun reelde bak gel sen seni çıktığın deliğe sokarım ecdadını xsiktiğimin oğlu
Tamam sokarsın hadi şimdi s. ktir git :dd
Erkeğim diyordun gelsene reele? Senin gibi cuckold gavad ve xpezevenklere erkek adam diyilmiyor ahh yazık hiçbir zaman erkek adam olamayacaksın ömrün anneni ve karını becerenleri izlemekle geçecek gavad oğlu gavad 😅😅😅😅😅😉
Evet geçecek ne mutlu bana ahahah 😂 hadi şimdi s. ktir git aglama ahahaha 😂
Böyle bir şeyle mutlu olacak kadar ezik mal pısırık nonoş karı kılıklı olmaya devam et
Hadi tamam maco erkek kendini parmaklamaya devam et gizli gizli yallah arabistana :)
Kendini parmaklamak mı xibnesin demek puhahahaaa. Türkiye de islam ülkesi 5 vakit ezan okunuyor senin gibi gavadları hollandaya göndermek lazım gavadlar ölse dünya daha huzurlu olur
Tamam hadi müslümansın anladik hadi iyice genislemis g. otunu al da git mk
Oğlum nasıl bir insansın mk hayatımda gördüğüm en mal en ezik en pislik insansın yemin ederim. Gavadlık desen var xibnelik desen var xpezevenklik desen var ensestlik desen var yemin ederim sen ölüp gebersen dünya daha temiz bir yer olur
Hadi s. ktir git mk yeter bebe
Bebe anandır puşt
İyi laf soktum be yoruldum hadi s. ktir git
Kim laf sokmuş mkodumun karı kılıklı gavadı sıfatını xsiktiğimin eziği yüzüne vurdum gavadlığını ağlayarak günlüğüne yaz orzbunun doğurduğu xveledi xzina
Ahahah iyi laf soktum ama hee ohh valla keyfim yerine geldi :dd
Kendi sıfatlarını bana söyleyince laf sokmuş olmuyorsun kişi kendinden bilir işi demişler ben hiçbir zaman senin gibi gavad cuckold xoç xpezevenk olmayacağım erkek gibi adam gibi adamım höt desem altına edersin reelde
Ahaha artik yazdiklarini okumuyorum bile direk laf soktuğum aklima geliyor ki kudurtmusum diyorum :dd nasil da iyi laf soktum ama sinirden kendini yiyo p. ezevenk ahahshs
Sanaldan havlamakdan öte gidemezsin dediğim gibi reelde olsan belanı xsikerim korkak tavuk
Nasıl da sokuyorum her defasinda sana ahahaha
Sana sokan sokmuş ecdadına ve ocağına da sokmuşlar ananla karın elden gitmiş 😅😅😅
Senin gibi erkek müsveddesi yaw he dalga geçiyorum işte hahhaaa
Xgodoş
Ahaha hadi şimdi naşşş
Annesi ve karısını elde tutamayınca gelen eziklik hissi😅😅😅😅😅
Hadi sütünü iç ve kendini parmakla yavrucum
Kendi işini başkasına atma xibne
Ben en fazla ananın ve karının deliklerini parmaklarım senin gibi gavadlar da ezik ezik izler
Mantıklı bir insan bosanir ya da aynısını yapar
O an ne yaparım bilmiyorum şu kesin boşanırım
Öncelikle bir karım olduğuna şaşırırım skskslslls sonra aaa öyle mi diye ona da
genelde boşanırlar..
Cinayet riski var erkek bu yani karısını namusu olarak görür
Bende onlara katılırım heyecanlı olur
Balkondan aşağı atardım.
Şok posetine koyar gonderirim
Boşanırız tabi ki başka ne olacak?
Rezil edip 1 kurus vermeden bosanurum
Bi tokat sonra mahkeme boşarım
Ayrılırdım zaten başka ne yapılabilir ki