Diğer Gözlük ve küpe çok mu oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben gözlük takıyorum (gözlüğüm aşağıdaki fotoğraftaki gibi) ve küpe takmak istiyorum ama çok olur diye hic küpe takmıyorum (halbuki küpeleri çok seviyorum). Sizce böyle gözlük ve küpeler çok mu olur? Yani çok derken yüzüm çok mu dolu oluyor? NOT: umarım beni biraz anladınız... Güncellemeler+1 yıl ... Gözlük ve küpe çok mu oluyor? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aileenwuornoss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl küpe uyumlu gelmedi sadece yaşına bakmadım ama eğer 23+ değilsen bu küpeler ve yüzük hiç hoş görünmez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok o küpeyi sadece örnek olarak kullandım... Yorumla aileenwuornoss +1 yıl ama mesela gözlüğü göstermek için attığın fotoğraftaki küpeler yakışabilir, dediğin gibi de yüzün çok dolu durmaz Yorumla
karpuzyanakk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl hayır yahu normal gözlük takan insan küpe takamıcak mı 0 0 Yorumla
gnmilena Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Hoş durur ☺️ 1 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar