Bizim oturduğumuz yer kardan dolayı çok çok soğuk ve hayvanlar yemek hic bulamiyorlar bende bodruma kopekcikleri aldim 6 tane kopekcik var eve 3 tane kedicik aldim cati katinada kuşlar geliyor kedilere sut veriyorum ciger alıyorum kuslara bulgur su koyduk ama kopekler ne yer ne alcaz onlara ekmek veriyorum sadece mutlu degiller bence
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Kediler eğer yetişkinlerse süt içmeleri doğru değil. Bununla ilgili detaylı anlatımları internette bulabilirsiniz. Ciğeri de pişirip vermenizi önemle tavsiye ederim.
Köpeklere ekmeği vermeden önce yemek suyuna batırmanız bir parça lezzetlendirir. Onlar için etlerin artıklarını sunabilirsiniz. Kasaptan yağları, kemikleri toplayıp pişirebilirebilirsiniz. Bizim burada bir kadın var. Ne idüğü belirsiz sosislerden alıp veriyor. Ayrıca ucuz köpek mamaları da olabilir.03 Yorumla- +1 yıl
Sosis vermiyim mi yani
- +1 yıl
O sosislerin içine etin en kötü yerleri, yemeyeceğiniz kısımları katılıyor. Yanında dolgu maddeleriyle.
Köpekler de, kediler de yiyebilirler ama iyi olmadıklarını biliyorum. - +1 yıl
EİC seçimi için teşekkür ederim, Sistem
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bende vardı bir tane yavru şerefsiz bir ekmeği yerdi oturuşta yavru bu bide sen düşün buna bir mama yapardım sana yemin ederim evde ne bulursam karıştırıp pişirirdim sulu ekmekli verirdim bide güzel kokardı o mama benim iki saatte yapıcam diye uğraştığım mamayı şerefsiz iki dakikada mideye indirirdi 😃
00 Yorumla
Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,2b cevap paylaştı. İnternette okudum yapıcam yarın için ben de. Kaynar suyun içine tavuk et bulyon atıp güzelce erittikten sonra o suyu ekmek parçalarının üstüne döküp verebilirsin. Ya da A101de falan ucuz sosisler var onlardan verebilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Severler inşallah bunuda yapayim yesin bebişler
- +1 yıl
Bina şen şakrak oldu kediler kuşlar kopekler 👯😊
- +1 yıl
Makarna filan yiyolar corbayla ekmeği karısıtırıp verebilirsin onu yerler et yerler zaten kaynatıp atarsan hasta etmesin gerci sokak köpeği alışkındır ama
04 Yorumla- +1 yıl
Doktor çağırayım mi hepsini kontrol etsin hasta olan varsa anlamam ben çünkü
- +1 yıl
Çağırabilirsiniz tabikii bu arada Allah razı olsun sizden :) muhtesem birisiniz
- +1 yıl
Ya benim aklima birden geldi ben hayvanlardan korkuyordum ekmek almaya giderken arabadan kacayim derken buza denk gelip düştüm kopekcik pacamdan kenara cekti beni suratimi yaladi havladi beni bekledi benle eve kadar geldi sonra gitti bende mahalledrki bütün hayvanları topladım içeri
- +1 yıl
Bende toplardım ilçede :) burda pek yok olanlarda çok hırpalandığı için asilesmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
biz ne yersek onu yiyo benim kopegim. Al bayat ekmekleri su kaynat hafiften dunden yemeklerin varsa koy hepsini bir posete en son ustune hafif su gezdir karsitir koy guzel bir yere yerler
00 Yorumla - +1 yıl
Acıkan köpek yemek seçmez, evde ne yemek varsa içerisine ekmek doğrayın yer onlar, özellikle sulu yemekleri.
08 Yorumla- +1 yıl
Yanlız sakın artık yemeklerde tatlı karışmış olmasın tatlı onları kör ediyor çünkü şekerden dolayı
- +1 yıl
Yok tatli vermedik hiç
- +1 yıl
Tamam verme canım, Hertürlü şeyi yer köpek sıkıntı etme. birde büyük balıkların kılçığını verme midelerine batabilir
- +1 yıl
Allah razı olsun senden bu yaptığın çok güzel bir insanlık örneği
- +1 yıl
Hepimizden razi olsuuuun herkes yapiyordur zaten de acaba hasta olmuşlar midir birde onlara gündüz soba yakayim mi
- +1 yıl
Ortam çok soğuksa yak istersen sen daha iyi bilirsin ortamın ısısını, eski battaniye ya da kıyafet at üzerine yatarlar sıcak tutar
- +1 yıl
Eski yataklarimiza yatırıp battaniye ortuyorum ustlerine öylece yatiyorlar ponçik ponçik ama bazen soğuk olabilir belki sonuçta ev gibi değil
- +1 yıl
Ellerine sağlık canım sen bilirsin artık havanın soğukluk durumuna göre davran
- +1 yıl
kopekler genellikle herseyi yer. yedigin yemekten bile koysan bayat ekmekleri Tavuk balık et kemiklerini de yer
00 Yorumla - +1 yıl
kasaptan artık kemıklerı alıp makarnayla verebılırsın yıyorlar Allah kabul etsın hayrını <3
02 Yorumla- +1 yıl
Oo makarnada mi yiyorlar vay be ponciklere bak beraber yeriz valla ehehehe
- +1 yıl
annem oyle yapıyor bızımkılere. kasaptan hayvan kemıgı al canım bırde makarna kemıgın suyuyla makarnaları pısır oyle ver sevıyorlar 10 kusur kedı ve bır kopus bakıyoruz :)
Ne verirsen yerler yemek artıkları pirinç pilavı kemik çorba artığı
00 Yorumla- +1 yıl
Yavruysa su karıştırarak süt ver. Yavru değillerde imkanın varsa baget but alabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Yok kocamanlar o zaman but alalim onlarada
- +1 yıl
Keşke senin gibi insalar çoğalsa
- +1 yıl
Her şeyi yer aç olan bir köpek.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok mutsuzlar battaniyele sariyorum onlari bizim eski yataklarimiza yatirdim ama veteriner cagirsam mi ki baksin hayvanciklara
- +1 yıl
Üşümüşlerdin sadece.
Onlar doğa hayvanı. Böyle şeylere karşı dayanıklı yaratılmışlar.
- +1 yıl
et yerler ekmek yerler yemek kırıntısı artığı yerler yani ayrım yapmazlar
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 3b cevap paylaştı. kemik verebilirsin varsa
00 Yorumla- +1 yıl
3 kilo mama 25 lira nasil
01 Yorumla- +1 yıl
Mamalar belki doyurmaz hem hava cok soğuk icleri isinsin
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
kasaptan kemik alıp kaynat
00 Yorumla - +1 yıl
Aç olunca cips yedigini biliyorum
00 Yorumla Kedi yer
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz kedilerinde yaşamaya hakkı var
cici kızları yerler