hayatımın hatasını yaptım :'( 2 hafta önce bir adamla tanıştım aramızda sıcak konuşmalar geçti ve benden ona güvenmemi benimle evlenmek istediğini beni arzuladığını falan söyledi seks konusunda biraz sıcak konuşmalar yaptık ve fotoğraflarımı istedi bende gönderdim benden devamlı para isteyip beni tehdit ediyo daha 1 haftada 1000 tl para gönderdim ve gittikçe meblayı yükseltiyor beni herkese rezil etmekle tehdit ediyo korkuyorum ailem öğrenirse yüzüne bakamam kendim halletmem lazım bunu bana yardım edin nolur :( parayı göndermezsem evimin önüne kadar gelip işyermde akrabalarıma o fotografları gösterceğini söylüyor yapar diye çok korkuyorum :(
Cevabın nedir?
Hayatının düzeltmesini yapman gerek ...
Gönderdiğin fotoğrafları netten de alabilirdi eğer normal fotoğraflarsa
Direk savcılığa başvur ve durumu anlat. Dosyada gizlilik iste ve gönderdiğin paranın hangi bankadan gittiğini söyle , onlar alanın herşeyini bulurlar.
Bu da arada ortaya çıkan psikopat itlerden biri , kan emicilerden biri ama , savcılar pek sever bu itleri , polise gerekli talimatları verir ve ensesinden her kedi gibi bu da yakalanır. Bundan sessizce kurtulman çok zor , bu yüzden direk kanunu yanına alman gerek. O resimlerin olduğu makina bilgisayar telefon evde ne cihaz varsa hepini toplar siler bilişim ekibi .
Bu konuda tek olmadığın kesin , bu yüzden sen kendi başına kurtulmaya ve para göndermeye devam ettikçe belki senden çok daha küçük çocuklar da bu şerefsizden kurtulamayacak. Savcıya 18 yaşını geçtinse kendin gidebilirsin , kimsenin haberi olmaz . Zaten dava da kamu davasına dönüşür, sana gerek olmaz. Yeterki şikayetini yap.60 Yorumla
+1 yılona birdaha beni arayıp tehdit edersen seni savcılığa verecem de... eyer genede devam ederse..savcılığa güzel izah ederek bir şikayet dilekçesini bulunduğun yerin savcılığına verirsin.. ki şantaj, tehditle para v.s. bilkişim suçu kapsamında... derhal savcılık büyük bir ihtimalle uygun bulup mahkemeye gönderiri.. ve suçlu görülürse.. ki rahat görülür..mesajı, tlf konuşmalrı çıkarılır.
00 Yorumla
bir nane yiyemez kanunen ne kadar : )suclu bılıyomusun sen polıse gıtcem butun tlfon konusmalarını dınletcem de bakalım boyun eyme görsün anasının aa...ııı : )
00 Yorumla
onu yapacak testis ne arar onda ama seni iyi korkutmuş anlaşılan .
04 Yorumla
Soran+1 yılçok korkuyorum
Soran+1 yılbabam bunu öğrenirse beni mahveder onada savcılığa gidiyorum vs deyip daha çok kızdırıp hayatımı tamamane mahvetmesinden korkuyorum para gönder deyip duruyo en başta korkudan gönderdim 1000 tlye yakın para gönderdim şimdi 3500 tl göndericeksn git kredi çek gerekirse diyo çıkmaz bir durumdayım :'(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Öncelikle buna taviz vererek hata yapmışsın(Sevişmek vs değil para konusunda)
Bir göz önüne al ki paranı alıyor hayatını mahvediyor ailenin öğrenmesinden daha mı iyi, lütfen şunlara taviz vermeyin evet o durumun psikolojisi ve korkusu çok farklı, o adamın yapıp yapmayacağı ne malum, hadi yaptı diyelim en azından bunu bir şekilde zaman içerisinde atlatacaksın yine... Ama bu adamın tehdidinin sonu yok, aile affeder ama bu şerefsizler sömürdükçe sömürür...00 Yorumlaadalet sarayına gidip savcı ile konusun ailenizi haber olmadan savı takip yapar resimleri alır adamaı içeir atar ama size mahkeme cağırırlar eve mahkeme celbi gelir.
** bunu yapmazsam adama seni şikayet ettim resimleri bana veriresen şikayetimi alırım diye mesaj at. **Nitelikli tehdit olması halinde, faile 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilir.00 Yorumla
+1 yılo kadar para yi bir yigit delikanliya ver gitsin icabina baksin... cevrende sor vardir boyleleri... fotolar telefonundaysa alir onu olur biter...
15 Yorumla
Soran+1 yılbabası emekli emniyet müdürymüş btün akrabalarımı arkadaşlarımı kopyalamış herkese göndericem bu fotoğrafları seni fuhuştan içeri attırcam diyo napcağımı bilmiyorum fuhuşluk hiçbişey yapmadım ben
- +1 yıl
Yalanın bin tanesini tek ayak uzerinde atan bir it bu , emekli de olsa " emniyet müdürleri" işi gücü yok da bu istedi diye aileni akrabanı inceleyip bir de eline mi verecek ? Once kendisinin agzına sıcar oyle bir baba varsa. Bu isetdi diye de adamı içeri miçeri atan olmaz bu seni iyice korkutmaya çalışmış . Cesaretini topla gtne sok o fotoları savcılıga verdim konuyu de , bırak o olmayan emniyet muduru baba onu kurtarsın bakalım .
Soran+1 yılkonuşmalarımızdan beni fuhuş ile içeri attırcağını söylüyo herşey belgeli kayıtlı diyo ama kendsine beni para için tehdit ediyosun dedm eve seni tehdit ediyorum bulacaksın o parayı senin hayatını bitiririrm gibi şeyler söyledi napcağımı bilmiyorum :( şikayet edersem dahada kin duyup daha kötü şeyler yapmasından korkuyorum
- +1 yıl
Kanatlarını kırmaya çalışıyor. Senin iki yolun var . Ya güvendiğin ve bu tiple başedecek bir akrabana konuyu açacaksın ya da tek başınaysan ve fotoların hiç ortaya çıkmaması gerekiyorsa, bir bayan savcıya gideceksin . Bunun sonu gelmez , parayla da kalmaz seni çok daha iğrenç konulara girmeye mecbur etmeye kalkarsa o zaman hiç kurtulamazsın . Korkma ve bu işi bitir , 7-8 yıl atarlar içeri dışarda dolaştırmazlar. Kesin tek kişi de değilsin elindeki
+1 yılSavciliga git kimsenin haberi olmaz ve bu sekilde halletmis olursun ama git yoksa basina daha buyuk isler acilir yol yakinken yap yoksa ilerleyrn zamanda daha zor olur
00 Yorumlapara vererek daha büyük hata etmişsin
sakın para verme. verdikçe ister bu
mecburen ailene söyleyeceksin ve polise gideceksin.00 Yorumlaönce doğru savcılığa fotoğraflarında çıplakmıydın içerik anlat biraz arkadaş 2 haftalık adama güvenip fotoğrafmı gönderilir sende varya
02 Yorumla
Soran+1 yılfotoğraflarda yüzüm gözükmüyo ama açık fotograflar ve whatsappdan gönderdim. yapmamam gerekirdi ama bunu biraz geç anladım sanırım yardım edin bana :(
yapmayın böyle pislikler diyoruz. basbas bağırıyoruz buralarda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 19,2b cevap paylaştı. keşke yüzün görünecek şekilde çekmeseydin.savcılığa ver adam içeri girer.
02 Yorumla
Soran+1 yılyüzüm gözükmüyo fotoğraflarda hiç birinde
C.Savcılığına gidip şikayet et. Savcıya durumu anlat. Ailene duyurmadan bu işi hallederler. Yoksa bu işin arkası gelmez.
00 Yorumla
+1 yılGit savciliga sikayet et yuzun gorunmuyorsa sorun yokta yuzun gorunuyorsa sknti ama yinede sclu o olur
00 Yorumla
+1 yılfotoğrafların p*rno içermiyorsa korkmana gerek yok sende ona göz dağı ver her şeyi göze aldığını mesajlarını savcılığa vereceğini ve suç duyurusunda bulunacağını söyle onun yaptığının cezası çok ağır
00 Yorumla
+1 yılekle de yardımcı olayım sana babamada telden yapmışlardı böyle bir tahtiti
02 Yorumla- +1 yıl
Bana da yardımcı olur musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılyardım edin derken napalım?aramızda para toplayıp göndermemizimi istiyorsun?
00 Yorumlanası foto bunlar ck mu acık
07 Yorumla
Soran+1 yılaçık fotoğraflar ama yüzüm gözükmüyo fotoğraflarda. sırf beni tehdit edebilmek için istemiş meğerse devamlı para istiyo bugn 3.500 tl para istyo benden
- +1 yıl
Savciliga git vakit kaybetme oldugu gibi anlat babasini bile alirlar seni kandiriyo
Soran+1 yılbenimle sevgiliymiş gibi konuşup ağzımdan laf alarak beni tehdit etmeye çalışıyo fotoğraflarım var elinde fuhuştan içeri attırcam seni diye tehdit ediyo ailemin görmemesi lazım fotoğrafları bütün akrabalarımı bulmuş herkese göndericem diyo :'(
+1 yılekle email tel at bana adamın.
02 Yorumla- +1 yıl
Email adresin nedir
az sonra okuyacağım müsaade
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği