Hakkımı savunamiyorum laf sokamiyorum ozguven im yok bir şekilde çaresi var mı?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılben senın tam tersınım. ne laf ettırırım ne hakkımı yedırırım. haklı oldugun yerde sessız kalma ozguvenını saglamalısın bunu da yapacak olan sensın. yapamıyor ısen psıkolojık destek alabılırsın. duzelmıcek bırsey degıl uzulme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
youtubeda psikoloji tv diye bir kanal var videolarini izle tavsiye ederim icindeki ozguveni ortaya cikar diye bir videosu var diger videolarina da bakabilirsin
10 Yorumla
- Diğer konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılolmazmı tabiki var kitap okuyacaksin bol bol gündemi takip edeceksin konferans seminer tiyatro konser gibi etkinliklere katılacaksin araştırma yapacaksın bunlar kelime dağarcığıni geliştirir özgüven kazandırır
08 Yorumla
Soran+1 yılKitap ise yaramiyor
- +1 yıl
nerden biliyorsun
Soran+1 yılÖnceden çok okurdum ve yine ayniydim
- +1 yıl
demek yeterince okumuyorsun
Soran+1 yılGünde 1 kitap bittiği günler olurdu
- +1 yıl
peki bu kadar emin isen devam et bildiğin gibi ne diyebilirimki
Soran+1 yılKitaptan başka yolu yok mu
- +1 yıl
sosyalleşmen lazım
Kitap oku, kelime dağırcığını genişlet, hemen hemen her gün zor tekerlemeleri oku kısaca kendini geliştir üstesinden gelirsin. Mesela halk kütüphanesine kayıt olabilirsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılKitap okumak bence ise yaramiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılDiyaloğa girdiğin insanın bay veya bayan olsun fark etmez onun senden üstün seninde ondan üstün olmadığını fark ettiğin zaman bu iş çözülecektir.
24 Yorumla
Soran+1 yılİşte benden güzellere ya da yakışıklıları üstün gördüm
- +1 yıl
Niye üstün görüyorsun ki sonuçta oda insan demi :)
Soran+1 yılEvet ama benden güzel 😢
- +1 yıl
Olsun güzel olması insan oldugunu değiştirmez :)
+1 yılfreestyle falan izle acılırsın özellikle sehinsah ais hidra ya falan bak özgüven patlaması yasacaksın emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yıllink atar mısın
- +1 yıl
Necip Mahfuz vs Şehinşah
https://www.youtube.com/watch?v=3lNfatyICfE
Hidra vs Allâme
https://www.youtube.com/watch?v=oaM5UATItm8
Ais Ezhel vs Allame
https://www.youtube.com/watch?v=-soeCIQD4WI
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Laf sokmayla savunamazsin zaten bu psikolojik bir eksikliktir bunu gidermen lazim her insana ayni sekildeyim diyemezsin once hangi gruplara hayir diyemiyorsun bunu bilmelisin
073 Yorumla
Soran+1 yıllaf sokmadan nasıl hakkımı savuncam
Soran+1 yılbaşka var mı
Soran+1 yılnasıl yapabilirim ki can çıkmadkça huy çıkmasmış
Soran+1 yılhızlı karar verdiğimi nerden anladın
Soran+1 yılmesela bugun kaşımı aldırdım ve kuyrugunu kısaltmıs beğenmedim sonra aynaya bakınca bir değişik olmuş ya dedim gülerek normalde hissiyatım kızma yönünde azarlama idi ama yapamadım
Soran+1 yıldemedim ben hep aynı şekilde yaptıgını istiyordum 1 yıl buna gidiyorum
Soran+1 yılyo oluşmuyor ben eskiden ilk tanıstıgımısda aldıgı gibi almasını istiyorum ama ona eskiden güsel alıyordun şimdi berbat alıyorsun diyemiyorum mesela
Soran+1 yılişte hiç tatlı dilim yoktur ki sadece çıkarken eğer çevremdekiler memnun kalmassa değiştiriris yine dedim o kadar ama sanki komik bişey gibi gülerek diyorum hakbuki sinir oldum hemde mal gibi sırf bunun şiçin gidilmes usakta
Soran+1 yılevet kırmaktan korkuyorum normal sohbetim de oldu çokça off nefret ediyorum kendimden keşke gülmesem söyleyebilsem
Soran+1 yılyo var evet
Soran+1 yıladam gibi biri olsam ayrıcada laf sokabilirdim ya da karşılıgını verirdim çok mutsusum
Soran+1 yılTabiki tamam zamanla olsada kabul
Soran+1 yılÇoğunlukla herkese hayir diyemiyorum 😊
Soran+1 yılSizin normalde mesleğiniz ne
Soran+1 yılpsikolog mu terapist mi yaşam koçu mu medyum mu
Soran+1 yılama ben çok merak ettim çünkü sizin hakkında bilgi sahibi olmadan nasıl güveneceğim yardımcı olmanıza?
Soran+1 yıltamam burdan yazışalım peki nasıl kendime güvenim gelir ve laf sokarım
Soran+1 yılneler yapmam lasım sırasıyla yani
Soran+1 yılya bilmiyorum ki böyle diyince aklıma gelmiyormesela para isteği oldugu saman hayır diyebiliyor
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılonu sormadım niye kişi önemlidir ben hıslı yasarım
Soran+1 yılaileme hayır derim ama diğerlerine hayır:D
Soran+1 yılo ne alaka
Soran+1 yılmerak mı ettin bende senin mesleği merak ettim sende onu söylemedin:(
Soran+1 yılolsun sen söyle bende söyleyim
Soran+1 yılya ne varki sanki gisliye al kendini o saman
Soran+1 yılbende çok merak ettim mesleğinisi
Soran+1 yılbasen takınca kafam ona takılı kalıyor gelecek soruya geçemiyorum:D
Soran+1 yılya sende söylesen ne olurdu sanki:S
Soran+1 yıle bende yol gösterdim gisliye al dedim bu sayede yasılarınıs görülmemiş olur daha iyi olur
Soran+1 yılniye her görüşünü stalklayan mı var
Soran+1 yılben insanlara sor güvenirim aynı samanda kusura bakma meslegını soylememen benı rahatsıs etti
Soran+1 yıl2 konuyu da geçelim niye yavaş yavaş oluyor ki laf sokmaya ccevap vermek ya?
Soran+1 yılSen eskiden nasılsın ve nasıl oldun
Soran+1 yılÇok mutsuzum😢
+1 yılGizli olarak yazmayarak başlayabilirsin mesela özgüven için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki insanlarla iletisimin pek yok. Bu suna benziyor , biyik burula burula kaytan insan s. kle s. kle seytan olur
049 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok napiyim
Cevap sahibi+1 yılInsanlarla konus anlasmaya calis zamanla gelistirirsin kendini. Oyle bir laf sokarlarki sen anlamadan bir tane daha sokarlar. Ne kadar cok iletisom o kadar cok gelisim.
Soran+1 yılArkadaşım çok az ve işsizim kimle görüşeceğim
Cevap sahibi+1 yılYani ne bileyim. Bir baska secenekte duzgun ol edepli ol oturakli ol kimse laf sokmaya calismaz calissada bir sure sonra vazgecer
Soran+1 yılDediğin olay 1 senemi aldi
Cevap sahibi+1 yılYani sende herseye olumauz yaklasiyorsun. Ne istedigine karar ver oyle yasa. Kimi insan vardir laf sokani iplemez kimiside lafla yerin dibine sokar. Sen arada kalmissin
Soran+1 yılBen nasılım anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSen normalde oturakli bir insansin ama laf sokan turden olmak istiyorsun
Soran+1 yılEvet nasıl anladın 😅
Soran+1 yılorda mısın?
Cevap sahibi+1 yılBurdayim simdi ne oldu ki
Soran+1 yılnasıl anladın demiştim
Cevap sahibi+1 yılYani genel olarak laf sokamamanin ezikligi icindeysen oturaklisindir. Lakin bu eziklikle alakali degildir. Laf sokup sokmamakta onemli degildir. Insanlari aklinca ezmekten zevk alan insanlar vardir.
Cevap sahibi+1 yılAllah bilir internetten laf nasil sokulur diye aramissindir.
Soran+1 yılhiç aramadım
Cevap sahibi+1 yılNe is yapiyorsun sen. Ne diye laf sokuyorlar ornek verir misin
Soran+1 yılmesela bugun kaşımı aldırdım ve kuyrugunu kısaltmıs beğenmedim sonra aynaya bakınca bir değişik olmuş ya dedim gülerek normalde hissiyatım kızma yönünde azarlama idi ama yapamadım
Soran+1 yılhayır diyemiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılKabulleniyorsun yani karsi cikamiyorsun. Cok cekinceli oluyorsundur insanlarin yaninda. Rahat ol. Kimse senden ne bir fazla ne bir eksik.
Soran+1 yılevet mutlu deilim bunu düşünerek de değişmiorum nasıl değişiirm
Cevap sahibi+1 yılInsanlari kirmayi becermen lazim yoksa sen kirilirsin her zaman.
Cevap sahibi+1 yılMesela bende hic kirmak istemem ama kirmam gerektigi zaman ezer gecerim. Ama sonrada vicdan azabi cekerim.
Soran+1 yılbana beddua ederde tutar diye korkuyorum yda başka şekilde başıma kötülük gelir diye korkuyorum kırdıgım ınsan tarafından
Cevap sahibi+1 yılNeden degistirmeye calisiyorsun ki kendini.
Soran+1 yılcunku ben esik olarak mutlu değilim bende laf sokmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKitap okumuyorsun muhtemelen genel kulturunde pek yok tahminimce, yanlis anlama bunlari soylememden. Bir insani alt etmenin en iyi yolu bilgidir.
Cevap sahibi+1 yılLaf sokunca fazla olmazsin ki
Soran+1 yılkitap eskiden çok okurdum sorma günde 1 kitap bitiriridim 10 yıl önce sonra sogudum ve bıraktım
Cevap sahibi+1 yılBence en iyi ogrenme yolu tecrube etmek ve ders cikarmaktir. Laf sokmak istiyorum illa dersende insanlarla daha fazla iletisime gecmelisin. Hakkini savunabilmelisin. Yoksa ilerde sevgilin veya esin cok fazla ezer seni sende hicbirsey diyemezsin.
Soran+1 yılyok ben evlenme ve sevgili düşünmüyorum abi
Cevap sahibi+1 yılYasin kac bakayim senin. Ama illa bir gun olacak.
Soran+1 yıl26:)
Cevap sahibi+1 yılSevgilin ezmezse esin ezmezse arkadaslarin ezecek. Hic birsey bilmiyorsan bile bariz sekilde laf sokan birine sunu soylesen bile kafi gelir. Herseye verilecek bir cevabim vardir lakin bir lafa bakarim laf mi diye birde soyleyene bakarim adam mi diye.
Soran+1 yılo çok klişe herkes bu bişey bilmior da ondna mı söylüyor derlrer
Cevap sahibi+1 yılYapacagin tek sey yasayarak ogrenmek.
Soran+1 yılKaç sene yaşadım hala bir halt yapamıyorum bilmiyorum 😢😢😢😢😢
Cevap sahibi+1 yılOldugun gibi kal. Birak laf soksunlar onemli mi. Gereksiz seyler. Ama hakkini ezdirmemelisin. Sesini yukseltebilmelisin.
Cevap sahibi+1 yılBir yolu var dilini acmaninda oda olmaz :)
Soran+1 yılZaten hakkım konusunda sonuçta dedim ya kasımı aldı begenmedim yani mesela
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılSeni oturtup sandalyeye baglayacaksin sininirlerini bozacaksin bagirip cagiracaksin sana , kalbini kirip binbir parcaya ayiracaksin. Sen isyan edene kadar devam edeceksin bak bakalim sonrasi ne oluyor.
Soran+1 yılYuh o işkenceye girer
Cevap sahibi+1 yılBen sana nasil anlatayim ki hakkini ezdirmemeyi. Demek ki cok canin yanmamis hakkin yenmemis ki agzini acip 2 kelime edemiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılO isin sakasi tabiki :)
Soran+1 yılYo yandı üzüldüm depresyona girdim hatta
Cevap sahibi+1 yılO zaman duygusal olarak cok zayifsin. Ayrica cokta takintilisin. Kendine zarar verirsin.
Soran+1 yılNapalim herkesin bir özelliği huyu vardir
Cevap sahibi+1 yılIste bazi huylari degistirmen gerek. Bunuda ben yapamam diye dusunmemelisin. Degistir artik bazi seyleri. Yoksa yasadigin her gun zehir olacak sana.
Soran+1 yılBen aslında çok ketum bir insanim ya hep ya hiç mantığı var sinirlenince kavga etcem iyice hırsımı alcam ya da tamamen sessiz keşke ortası olsa
Inan sükutetmek kadar guzel bir cevap yok sen allaha sigindinmi o seni savunuyor en guzel sekilde
028 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba ben takıntılyıım ilaç içiyorum dmiştyim ya
Soran+1 yılefexoru bıraktım saçımı döküyor diyte ama hiç mutlu değilim ağlıyorum ara sıra
Soran+1 yılilacı içmedeiğim için bu haldeyim diyorum içsem iyi olurdum yok bur a iyi
- +1 yıl
Ilacla alakasi yok gercekten sadece aklindan gecen dusuncelere kapilma bukadar eger yakinda yine doktora goruneceksen ona bana paxera yazarmisin de mumkunse 20 mg bu ilaci 1 yil kullan sonrasin daha bisey kullanma ama bunlar sadece bir alternatif yasadigin bu durum sadece vesvese bunu bilmelisin en onemlisi
Soran+1 yılpaxera 5 sene kullandım sonra bıraktım artık vucut alıstı ise yaramıyor
Soran+1 yılyok onu yaptırmam ben yararı yok bence ama sülük olabilir
Soran+1 yılhayır önyargım değil araştırdım bilim makalelerinde yararın olmadıgını soylemiş
Soran+1 yılya onun yapması korkunc ve acı verici ayrıcada.
Soran+1 yılNetten videolarına baktım
- +1 yıl
Bende oyle buluyordum ama hicte gorundugu gibi degil ya zaten Şu an savunuyormusum gibi bir durum icindeyim allah biliyor ben ilaclardan sonra rahatladim bu hacematlada yaklasik 1 yildir icmiyorum deprasan gerek kalmadi cok rahatlatti hacemat ister yaptir ister yaptirma sen nasil istersen
Soran+1 yılSülük daha iyi diyorlar
Soran+1 yılsülük nasıl dı acıttı mı
Soran+1 yılhayır niye sordun
Soran+1 yılyokd eğilim ücretli mi
Soran+1 yılNe kadar
Soran+1 yılHimmm terapi mi yapiyor
- +1 yıl
Once sana dert olan seyler her neyse onlari dinliyor psikolojinin kaliplasmis kelimelerinden yola cikarak asil sorunu rahatlikla senin onune koyuyor bu sikintilardan kurtulacabilecegin yolu gosteriyor ama kendin gidicek diye belirtiyor ilac ve spor pozitif dusunce ve takviye olarakta hacemat ve suluk onerdi bana ve labirentten ciktim sonunda zaman aldi ve zor oldu ama once iyilesecegime inanmami soyledi bana sonra pozitif bakis acisi olmazsa olmaz spor guvenini geri getirir ilac beynin kimyasini eski haline geri getirir suluk pis kan ve sorunlu boyleyi onarir yolu sen bulursun hacematta toksinleri ve demiri vucuttan cekip alir rahatlarsin ilacida hic aramazsin bu durum ne kadar iyilesicegine inanmanla alakali dedi dediklerini de yaptim
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Büyüdükçe, yaşadıkça öğrenirsin bazı şeyleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin yaşına yaklaştım
hayal kurma Real ol ,, zamanı gelince saldır
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ki
Atıl kurt
10 Yorumla- Diğer konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılyazık lan :(
02 Yorumla
Soran+1 yılevet:(
- +1 yıl
😢😢
+1 yılÇok düşünme
02 Yorumla
Soran+1 yıltakıyorum
- +1 yıl
Nasıl açıklasam sana şimdi bilemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsagopa dinle bak neler degisiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılSagopa bir durumda cevap mı vercek benim yerime
Cevap sahibi+1 yılevet sayilir aslinda hayata bakis acin degiscek kelime hazinen cogalcak laf salatasi degil soz muhendisi olacaksin
+1 yılHiç arvgilin oldu mu
05 Yorumla
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
Neler yaşadın ayrıca arkadaşın çok var mı
Soran+1 yılArkadaşım çok az
- +1 yıl
Peki ayrıntılı konuşmak istermisin herşeyi güzelce yazarmısın bana
Soran+1 yılKardeşim işin özünü yazdım laf kalabalığı yapmadan
3 şey söylüyorsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet 3 şey aynen