Aramızda polis var mıarkadaşlar veya hakkında yakalama kararı olan ve teslim olmamış olan?
prosedürler hakkında bir kaç soru yönelticem
prosedürler hakkında bir kaç soru yönelticem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer polis değilim yakalamam da yok ama o işlerle ilgilenen devlet memuruyum mevzu nedir
Ya hocam öğretmenin birine lan dedim 6000 lira adli para cezası geldi.
Amma imkanı yok ödemem.Hapis cezasına çarptırılırsada imkanı yok hapis yatmam.
Canıma tak dedi yiğidi öldür hakkını yeme demişler zalimin kaleminin altında ezilecek adam değilim ben
hakkımda yakalama kararı çıktığında polis sadece ikamet ettiğim yerleremi bakar yoksa sık sık üniversiteye gelip beni ararmı?
sorum bu
ikamet ettiğin yere bakar, ikametten bilgi alırsa yeni bilgilerle adresleri araştırır, ayrıca ne zaman karakola gitsen ya da polis senden şüphelense gbt kontrol edilir, pek kurtuluşun yok
bu yaşıma kadar hiç polis durdurup gbt kontrolü yapmadı
üniversiteyi ufacık bir yerde okucam ve hep kalabalık mekanlarda olucam
okul ev ev okul
polisin çevirmeye alıcağını hiç zannetmiyorum ama kader işte allah bilir ben kaçmayı denicem bir çok kişi böyle yapıyo.
Eve geldiklerinde bizimkilere tembih ederim görüşmüyoruz kendisiyle ikametini bilmiyoruz aramız limoni derler olur biter.
ama polis üniversite öğrencisi oldugumu öğrenir.
Okula gelirmi gelmezmi orası önemli benim için
ömür boyu polisle karşı karşıya gelmeyeceksin diye bişey yok, hiç bar kahve cafe gibi yerde takılmayacak mısın para cezası ilamları ortadan kalkmıyor kesinlikle
hocam suçum kamu davasından bana gelen tebligatta bir taksidinin gecikmesi durumunda hapis cezasına cevrileceği yazıyor.
Ve internetten araştırdım 10 yıl boyunca yakalanmassa ceza düşüyor
Benim soruma asıl cevap verecek olan bir polis.Polisler ne kadar süre arıyolar onu merak ediyorum yarın bir karakola gidip soruyum en iyisi
yarın karakola gidip bu soruyu sorarsan cevabına ihtiyacın kalmaz, polisin ne zaman seni bulacağını kesinlikle kestiremezsin, bu ceza düşme muhabbeti de her gün yeni bir kanun çıkıyor, mesela 1 yıl altındaki hapis cezaları denetimli serbestliğe çevriliyor 1 hafta içerde yatıp çıkıorsun sonra belli bir süre karakola imza veriyorsun, senin dediğin olaya daha fazla bişey diyemem benim yaptığım iş yargılama devam eden yakalamalar
şuan tebligat geldi daha hapis cezası çıkmadı 2 ay sonra borcu ödemeye başlamazsam çıkıcak ama.Bunu şimdiden düşünüp ona göre hareket ediyim diyorum yani
sen bir adliyeden memura sor bunu polise sorarsan infazının başladığının resmidir
Şu an sadece tebligat geldi yani hakkımda arama kararı yok niye infaz başlasınki adamlara iyi niyetle oturup soru sorucaz.
yarın temyiz dilekçesi vericem bide memura sorarım bakalım artık yapıcaz bieşyler Allah zalimin kaleminden korusun
geçmiş olsun ama polise gidersen işin yaş haberin olsun
avukat var çözeriz, çok uzun olursa tarife yazar ama
hakkında yakalama kararı çıkan bir vatandaşı polis nerelerde arar
sorum bu
en önemlisi ise üniversiteye gelirmi polis?
gelirse kaç defa
bi arkadaş ilk 10 gün arıyolar sonra bırakıyolar o kadar işi var adamların 10 yıl senin peşinde koşacak değiller felan demişti sen nediyosun bu durumda
Adli para cezasını ödememek gibi bir lüksün yok zaten. Hapis cezasına çevirirler.
Yakalama çıkarsa, ikametgahına bakarlar. Okula da bakarlar. Bunun bir sürekliliği yok, infaz bürosu aklına geldikçe bakar. Sürekli gündemdedir yani, ama özel harekatlarla yaklayana kadar operasyon yapacak değiller tabi ki.
Ufak şehirde ne sıklıkla yaparlar bunu onu merak ediyorum.
Bİ akrabam vardı hakkında yakalama emri çıkmış oda bilmiyo.Orduya gidiyoduk jandarma otobüste kimlik kontrolü yaptı amcaoğlunu aldı gitti.Gittik jandarma karakoluna 4 yıldır arandığını öğrendik.
Gerçi o öğrenci değildi ama genede tesadüf olmasa yakalanmazdı.
Okula gelmezlerse yakalayamayacaklarını düşünüyorum
Ne sıklıkla geldiklerini öğrenmem lazım
Savcılığın ve emniyetin iş yoğunluğuna bağlı.
yani bu yorumundan şunumu çıkarıyoruz
ufak şehirde iş yoğunluğu az olur.O yüzden polisler boş kaldıkça seni kontrol edebilir.
Büyük şehirde iş yoğunluğu fazla olur.Saat başı seni arıcak halleri yok
böylemi bu iş?
büyük şehiri tercih edeyim o halde
bir bakıma öyle ama tercihini değiştirecek kadar önemli bir detay değil açıkçası. üniversite varsa bir de polisin sınav çıkışı adam aldığını biliyorum, bir kaç kere duydum.
Olabilir tabi okulada bir kaç defa bakarlar ama ayda bir yoklama çekicek halleride yok heralde.
sen avukatmıydın?
bu adli para cezasına yarın itiraz edicem temyize gitmesi için
suçum sabit hoca yok yazmakla tehdit etti bende yaz lan yazmassan adam değilsin dedim şahitte vardı kurtaramadık.
Birde mahkeme nedense iyi hal görülmedi diye yazmış yahu ne kötülüğümü gördünki.Sadece suçlamaları kabul etmedim o kadar.
Parayı ödeyecek maddi gücüm yok üniversite işide var iptal edilirmiki
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar