Diğer Beylikdüzü'nden Kadıköy'e nasıl gidebilirim? morfeuse23 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor istanbul beylik düzünden kadıköy bağcılara hangi yollarla gidebilrim ne kadar sürede ve ulaşm ücreti ne kadar tutar. Güncellemeler+1 yıl il dışından geleceğim için bir bilgim yok ayrıca bağcıları da yazmışım yanlışlıkla BEYLİKDÜZÜNDEN KADIKÖY'e olacak... Beylikdüzü'nden Kadıköy'e nasıl gidebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
istanbulman3 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl kadıköye mi bağcılara mı? 1 5 Yorumla morfeuse23 +1 yıl kadıköy Yorumla istanbulman3 +1 yıl metrobüse bin belyikdüzünden başka bir araçla ulaşmak çok masraflı ve uzun sürer Yorumla morfeuse23 +1 yıl metrobüs fiyatı ne kadar acaba bilgn var mı ? Yorumla istanbulman3 +1 yıl tam bilmiyorum da o mesafede tek seyahat 3-3.5 lira galiba Yorumla morfeuse23 +1 yıl hmm ucuzmuş ozman :D teşekkür ederim yorumun için hyrlı günler Yorumla
ylmzshn Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl metrobüs kullanmıyor musun sen arkadaşım? 0 1 Yorumla morfeuse23 +1 yıl arkadaş kullanmıyormusun diyeceğine metrobüsle 1231231 dakikada 123123tl ye gıdersın desen daha makbul il dışından geleceğim rahatsızlığımdan dolayı hastahaneye ordaki ulaşım yollarından ve fiyatlarından bilgim yok ondan sordum... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kadıköye mi bağcılara mı?
kadıköy
metrobüse bin belyikdüzünden başka bir araçla ulaşmak çok masraflı ve uzun sürer
metrobüs fiyatı ne kadar acaba bilgn var mı ?
tam bilmiyorum da o mesafede tek seyahat 3-3.5 lira galiba
hmm ucuzmuş ozman :D teşekkür ederim yorumun için hyrlı günler
metrobüs kullanmıyor musun sen arkadaşım?
arkadaş kullanmıyormusun diyeceğine metrobüsle 1231231 dakikada 123123tl ye gıdersın desen daha makbul il dışından geleceğim rahatsızlığımdan dolayı hastahaneye ordaki ulaşım yollarından ve fiyatlarından bilgim yok ondan sordum...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!