2 tane 600 lüğüm var. Biri unisex daha çok bayanların kullanabileceği bir parfüm gibi ama erkeklerde de güzel duruyor kokumu çeken kendi hemcinslerime bile rastladım. Diğeri ise daha baskın daha erkeksi kızlar bayılıyor tahrik ediyor gibi bir şey bence. Fakat parfümü başkalarının zevkine göre hiç bir zaman almadım numunelik istemiştim denemelik yolladılar ve müthiş çıktılar 1 er şişe aldım hemen :) Parfümleri yazmam p*ç olurlar. Ama orta segment kullandığımı yazayım kışlık Tom Ford - Tobacco Vanille. Bunu öyle çekicilik anlamında pek beğenen olmaz sadece kalıcı ve fark edilebilirliği yüksek ve olgun karakterleri taşır daha çok öyle gençlere gidecek parfüm değil.
Hayatta söylemem :D Mesela örnekler Gio, 1 Million vs. hepsi ortam malı olmuş :D Gerçi benim ikili kolay kolay ortam malı olamaz su gibi çabucak bitiyor 605 lira tanesi hem fiyatından hemde çabuk bitmesinden kolay kolay olmaz ama ben yine de söylemeyerek işimi garantiye alayım :D Parfümle yakından ilgilenen kişiler egoisttir aslında bu konularda isterse en bilindik marka olsun söylemezler.
Söyleme zaten en iyisini yapıyorsun kişiye özel olmalı öyle herkese söyledin mi kullanıcısı artar özelliği kalmaz pek. Dior'cuyuz galiba:) Dior - Homme Vintage 2005 üretim versiyonu var bide süper ama tabi bulması apayrı dert. Bazen bende kızların kullandığı parfümler çok etkiliyor istemsiz olarak 180 derece döndürüp baktıyor abaza olarak değilde kokunun etkilemesi :D
Ben bile bazen içime çekiyorum gercekten güzel kokanlar var 😄😄 bu arada senin parfümlerinden birinin opium olma ihtimali var mı? Ve bana önerebilecegin kesin bunu al müthiş diyebileceğin bir parfüm?
Hayır o değil. Taşıyabilirsen Chanel Chance Edp versiyonu öneririm. Fakat test ederek al yüksek meblağlı parfümleri kör alış tavsiye etmem benim hoşuma gidiyor ama belki sen sevmeyebilirsin. Estee Lauder, Loewe, Costume National ve Creed markalarına bakmanı öneririm. Bayan parfümleriyle çok ilgilenmiyorum ama bir kaç tane test ettiğim var bu markalar güzeldi Chance en beğendiğimdi tabi :) Yaş, giyim tarzı, karakter bunlarda önemli elbet kokuyu taşıyıp taşıyamaman var. Bu arada Chanel Blue De Chanel Edt versiyonu güzeldi traş kolonyası gibi bide Edp versiyonu var ama denemedim onu da denerim ama kalıcılık dışında pek sürpriz beklemiyorum belki kokusu hafif değişik olur.
Chance kullandım ama pek beğenemedim ben ya 😄 peki biraz bahsediyim kemdimden 18 yasındayım açık kumral saclı açık ten rengindeyim renkli gözlüyüm böyle anlatınca nasıl bir koku uygun düşer? Ben daha ağır kokuları seviyorum ama anlattığım özellikler daha hafif naif şeyler çağrıştırıyor 😄
Genç işi güzel o da etkileyici olduğunu söyliyim ama Chance daha hoşuma gitti benim :) Ben parfümde genelde doğallık hissini daha fazla ararım bu yüzden Chance tercihim normal olabilir ama sen genel beğeni ve etkileyicilik için euphoria test etmelisin :)
Loverdose'u test etmedim ama afrodizyak var etkili olacağı kesin :D Diğeri bildiğimiz Chanel markasının ürünü ama pek tarzın değil gibi geliyor bana Chanel biraz yaş ister 25 li filan hani.
Test et mutlaka etmeden mecbur kalmadığın sürece alma derim :D Kör alış risklidir kumar gibidir. Parfüm test et zaten kokla yeni kokular keşfet burnunu geliştir bu yönde fakat tavsiyem sakın ola ki bağımlısı olma benim gibi parfüm doldurursun etrafı binlerce lira verdim zamanında ego tatmin eder gibi parfüm alıyordum resmen eritmek için yaptığım şeyler keyfi odama sıkıyorum tuvalete sıkıyorum banyoya sıkıyorum odaları tek tek gezip sıkıyorum çoğu bitti az kaldı şimdi 18-19 tane filan kaldı.
davide walker bir serisini kullanıyorum kokumu duyan kız erkek herkes soruyor hayatta demem :P seri adını:P ama öteki kullandıklarım burrberry lacoste serilerini diyebilirim:) birde son zmaanlarda kullandığım spicebomb parfümü bomba şeklindedir :)
En İyi Cevaplar