insan öldükten sonra ister sabun yapsın ister iğne iplik. ölen ölmüştür, geri kalan fantezilerini ölü vücut hissetmez zaten. herşeyini savunmuyorum ama savaş ve politik konulardaki çoğu görüşüne de hayranım hitlerin.
ben sanane diyeyim daha yoldan geöen yahudileri toplayıp yakan bir dikdatörü savunman harbi harbi canilik ama Almanyada fallan hitler ismini ağzına alma orada kötü şeyler olur ;)
şimdi de onlar bizi yakacak. hitlere küfrediyorum tüm yahudileri silmediği için :D sen sanane de ne dersen de durum ortada. hayalleri 'ölü suriyeliler, araplar...' kısacası 'yahudi olmayan herkes'. bunların böyle iğrenç ırkçı mentaliteleri varken ben bunlara itimat göstermem.
ben de isterim savaşlar olmasa, hayat bayram olsa. ama yok öyle bir dünya ne yazık ki. güç kimde ise onun gtü kalkıyor. hitler de dahil, israil de dahil
ikimiz de birbirimizi anladık bence. çok laf uzatmaya gerek yok :) onlar doğuyor ama kötü büyüyorlar. ve 5 yaşından itibaren kafalarına bu pislikler çoktan kazınıyor. Böyle %99 luk bir doğma/büyüme/empoze durumu varken, %1 lik 'belki iyilik meleği bir israilli çocuk çıkar' umudu ile riske giremem. Hitler de bu riski almadı. Cani denilebilir, soykırımcı denilebilir ama bana göre tarihi iyi araştıran, insanların özünü kavrayan ve ona göre hareket eden bir lider.
intihar ettiği yer berlinde karargahının gizli bir bölmesinde karısıyla berber bir zehir kapsülünü ısırıyorlar önce karısı ısırıp ölüyor sonra kendi ısırıyor ardından kafasına sıkıyor kendisinin ama hikayeye göre
En İyi Cevaplar