Bir gece önce sevgilisiyle evleniyo, ertesi gece intihar ediyo bulunduğu karargahın bahçesine bütün belgelerle birlikte gömülüyo bazıları onun intihar etmediğini söyluyo ama bence mantıken baktığinızda intihar etmesi olağan dışı bir şey değildi. Zaten öldürülecekti..
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet ama zaten olay orada öldürülecekti bunu biliyordu ve kahraman olmak istedi
Ama o kadar çok insan katlettiki hiç kimsenin gözünde kahraman dahi olamadı. Belki bir süre yanında bulunduğu paşalar bi guru yasamıştır. Ama onlarda daha sonra mahkemede pişmanlıklarını dile getirmişlerdir..
Maalesef öyle değil hitleri hala savunan bir kesim var tabiki çoğunluk katil diyor zaten öyle ama zaten çok sağlıklı bir aklın işleri değildi bunlar kendini öyle hatırlatmak istemesi normal
Haklısın ben onu atlamışım günümuzdede hitlerle gurur duyan insanlar almanyada hala varlar. Ama intihar ederken öldukten sonra bütün almanyanın belkide o coğrafyanın onunla bu yaptiğından dolayı gurur duymasını bekliyodu ama öyle olmadı. Bilmiyorum belkide hala gurur duyan destekleyen daha fazla insan vardir ama bir kismi toplum baskisindan dile getiremiyolardir. Kisacası beklediği olmadı.
Tabiki öyle zaten bence Almanya tarihini de geçtim dünyanın yüz karası bir lideri ve zamanıydı o dönem geçmişlerinden ders çıkaran bir ülke oluruz umarım bir gün bizde
Bizim türk tarihinde hiç bir zaman bu kadar cani bir lidere rastlanmamıştır diye biliyorum. Cengiz han çok acımasizdı ama türk değildi dediğin gibi umarım böyle seyler ulkemizde yaşanmaz. Yalnız cengizhanın neden bukadar acımasız olduğunu bir sekilde anlayabiliyorum ( çocukluk yaslarinda ve gencliginde çok çektirmisler iskenceler vs. ) ama sanatla resimle muzikle iç ice büyuyen bir adam nasıl bu kadar cani olabiliyo ona anlam veremiyorum. Insan 7 sinde neyse 70 indede odur diye bi atasözümüz var demekki yanlış. Insan yaş aldıkca içindeki kotülüğü dısarı çıkarabiliyo
Ben onu demiyorum bize böyle bir lider gelmemiş ama Almanya geçmişte çok acılar çekmiş ve bu yönetime rağmen çok güzel toparlamış gelişmiş
Evet ve tabiki ABD nin desteğiyle bu kadar geliştirdiler kendilerini. Derste aldilar, ordu silahsizlandirildi. Ayrica ABD ikinci dünya savaşından sonra resmen günah çıkardı japonya ve almanyanın elinden tuttu ayağa kaldirdi ve hala destekleri devam ediyo. Tabiki kendi çikarlarida var.
Evet onun için prestij her şeydi
Evet çok kuralcı, disiplinli kendinden ödün vermeyen bir karekter. Ama çok ilginç ressamlıkla başlayan bir hayat genç yaşlarında sanatla iç içe nasıl bu kadar cani olabiliyo anlamak mümkün değil.
Karanlıkta kalan bir tarafı var aslında
Nedir o