Bir bayan oldugum için düşünmeden edemedim 'Kadın istemezse tecavüze uğramaz' diyen Ahmet Çakar kalp krizi geçirmiş. İstemeseydi geçirmez miydi ?
Merak ettim de.. Sizce ?
Merak ettim de.. Sizce ?
Yanlış bir söz. Ama tecavüz var, tecavüz var...
Kadın istemese bile erkek fırsatını bulursa, kafasına koyarsa çaresi yok...
Lakin bu sözü toptan atalım çöpe demek de yanlış...
Bazı bayanlar kendilerini teşhir ediyor. Adına da özgürlük diyor. Teşhir etti diye hemen tecavüz mü edilsin? Edilmesin ama yolda yürüyen herkesin belirli bir bilinç seviyesinde olmadığını, pek çok insanın hayvandan farksız olduğunu da unutmamalı. Belirli bir ölçüyü kaçırmamak gerekir dekoltede de. Öyle yasaların muntazaman uygulandığı, herkesin ünivesite mezunu olduğu, güllük gülistanlık bir ülkede yaşamıyoruz. Bunun farkında olunması gerek...
Bazı bayanlar sevgilileri ile bir yere kadar cinsellik isteyip bir noktadan ileri gitmek istemiyor. Ama o noktaya gelince erkeği her zaman durdurmak mümkün olmuyor bu da var. Bu da tecavüz sayılıyor.
Bazı bayanlar erkek istemese bile kışkırtıyorlar, zorla sahip olunmak için türlü entrikalar hazırlıyorlar, erkeğin de aklına sokuyorlar. İstemem ama yan cebime koy misali... Sonrada vay ben istemiyordum da sen benim ırzıma geçtin diye bunu kullanarak istediklerini yaptırıyorlar. Bile bile lades. Biri bana da benzer kumpaslar yapmaya kalkmıştı ama yemedi. Düşmedik çok şükür...
Yani her ne kadar söz yanlış olsa da bu gerçekleri de göz ardı etmemek gerekir...
Irkçı Kadın düşmanı birisi olan ahmet çakarın Bu laflarını Şiddetle kınadığımı belirtmek isterim. Açıkçası sımdı icimden gecenleri yazsam banada ırkçı derler ama Ahmet çakarın hangı ırktan geldiğini bilmediğimden ırkçılık yapamayacağım. İyi olmuş. Sen öyle Kadınları kuçumsersen olacağı budur
Her ne olursa olsun biz insanlıgımızı koruyalım!
İnsanlık dersi vermek önemlidir..
Ahmet Çakar'a geçmiş olsun diyorum, ve bir daha böyle talihsiz gündemde kalmak için açıklama yapmamasını diliyorum..
13 yaşındaki kız 26 tane şereften yoksun adamla isteyerek beraber oldu yani öyle mii?Yazıklar olsun 1milyon kere yazıklar olsun
ona göre öyle tabii.. !
Senin aklından şüphe ediyorum küçük kızın itirafının temelini ben oturur tartışırım
Cevap
18Cevap
SEXXY KADINLAR TECAVÜZDEN KURTULMAK İSTİYORSANIZ;
1. Çantanızda göz spreyi bulundurunuz
2. Sivri topuklu ayakkabı veya bot giyiniz ( saldırganın organına vurmak için )
3. Tırnaklarınızı uzun bırakınız ( saldırganı tırmıklamak için )
4. Beyaz giymeyiniz içiniz gözükmesin.
Gelelim Ahmet Çakar'a;
Her ne kadar şikeyle de olsa Fenerbahce sampiyon olursa bikini giyecekti ama sözünde durmadı giymedi. Delikanlılıkta söz vermek başka bişi vermeye benzemez çok önemlidir. Takmayınız onun sözünü siz benim tavsiyelerimi dinletin totonuzu kurtarın.
demekki bazı şeyler biz istemeden de oluyormuş sayın çakar
aynen öyle kankacım
valla aslinda ona bir tecavüz etmeli insan ondan sonra görelim ugrarmi ugramazmi cahil ve kültürsüz gerizekali böylelerin lafina bakarsak türkiyede sokakta zaten kadin kalmaz
Ahmet Çakar bikinili bir adamdır. Kendini yeni hayatına adapte etmeye çalışıyor... Kolay değil tabi..
hahaha :))
helal sana çok güzel demişsin tebrik ederim, ozaman ahmet çakarın mantığına göre bişey çalınırsa da suçlu hırsız değil...bu adamları televizyona çkarıyolar bide
Teşekkür ederim.. Aynen öylee...
evet isteyerek gecirmistir krizi boyle dusunen adam, yakinda da isteyerek geberecektir sirf zevk icin! biraz daha isterse degisik bir zevkle kendisini oldurebilirim sorun degil, maksat istemesi!
Bazı erkekleri süper mariodaki mantarlar gibi ezmek istiyore
:))
tecavüze uğraması gerek. sonra bu cümleyi ona söyleyen kişi ben olmak istiyorum...
:s kızının duşuncesını almak ıstıyorum onun cok mrk edıorum ne derdı
dimii
yerim yerim :) yavrum izleme öyle sapkın herifleri <3
hihihi :)) gıcık adam ya :) üzüldüm ama yinede
o ahmet'e çakmak lazım kıçı kaşınıyo. imkanı bulunan arkadaşlara havale ediyorum
eğer bunu diyebiliyorsa adam değildir zaten onun hakkında yorum yapmayı bile gereksiz buluyorum. !
Kadın istemezse tecavüze uğramaz diyen kişi aynı zamanda doktordur.
tecavüz, hırsızlık gibi bir çeşit suçtur.Kapı açıktı çaldım demek nasıl suçtan kurtarmazsaa tecavüzünde mantıklı bir bahanesi olmaz
Bunu söylemek onla aynı seviyede olmak demektir bana göre.
Onun dediği de yanlış bu düşünce de.
Bu tür insanlar, böyle cümleler kurarak gündemde kalıyorlar. Bir de içlerindeki kötü duyguları temize çıkarmaya çalışırlar. Dikkate alınmamalı.
Kadın kot pantolon giyerse tecavüz etmek zorlaşır diyen bir mantıkta vardı kızmıyorum hergün kotta giymiyorum cahille cahil olunmaz.
ahmet çakar istemeseydi 25.000 kişilik stad anasına küfür etmezdi
dimii !
yani
İnsan olarak üzüldüm ama ! Yinede ona olan nefretım uzuntumun otesıne gecıyo
ya adam reyting peşinde.aslında kötü bir insan gibi değil.ünlü olunca kötü de olsa insan şaşırıyor bel ki de üzülüyor
Bu kadar sivri dille reyting pesınde olması çook saçmaa... Allah uyarmıs bu defa yırrttı öyle devam ederse biri gelir kafasına sıkar o zaman reytingin en buyugunu görmus olur.. Kötü bir insan olmayabılır ama çok sert eleştiriyor sırf futbol değil birçok konuda seert ve gereksız cıkısları var
evet orası öyle.zaten bir kere kurşunlamışlardı.ama akıllanmadı.kafa tutmaya devam ediyor.kalbi baktı ahmet raydan çıkıyor uyardı demek ki:)
:))) kalbinden çok Allah uyardı :D
evet öyle gözüküyor:)adam olması dileğiyle:)
olmaz ama aminnn :)
Burada mini etekli kadınların tacizi hakettiğini düşünen hemcinslerin var.
İnsanlık adına ben ahmete çakarım.
biliyorum kankoşş :)
gerizekalı bir adamdan cahil zihniyet bir açıklama
kesinlikle...
Hiç sevmediğim bir televizyon yorumcusu...Kaba...
Belki bir gün o da ölmemeyi ister he!
keşke hersey ıstemekle olsaydı.. :) eminim ki şimdiye kadar o da isteklerden nasibini almıştı..
Güzel soru 5 yıldız:))
:)) tesekkurr ederımmm :)
Rica ederim:)
Onu kendisine sorsan,
iyileşsin de twitterdan aynısını sorucam zatenn..
Kalbi bile dediği saçmalığı kaldıramamış işte
amin..
Dikkat ! Ahmet Çakar
ahmet çakarda buraya üye olsun
bir o eksik burda :) bikinili pozlarını koyar artık profile.
izlemeyin böyle dengesiz herifleri...
her kanalda kendısını gosterıyo sivri.
adam haklı demiş..
''Kadın istemezse tecavüze uğramaz''
herşey kadına bağlı.
erkekte suç yok öylemi ;)
Hep açıklar mı Tacize Tecavuze ugruyor.. Sapkın dusunceli erkek açığada kapalıya da o gozle bakıyor... Her açığa bakmak lazım dimi taciz teczvüz etmek lazım dimi.. Düşünce böyle oldukça açık giyinende giyinmeyen bayanlarda tacize tecavuze ugrar..
Ahmet Çakara burdan bi çakarımm...
:DDD
istemese kalp krizi geçirmezdi:D
kız haklı beyler
İstemeseydi kalp krizi geçirmedi
Vay p..ç vayy
ahmet o çakar
ww.youtube.com/watch?v=BGz1OdScOUM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar