"Kader gayrete aşıktır " ne de güzel bir cümle.. buradan anlamamız gereken nedir sencee?
🌼🌼🌼🌼
🌼🌼🌼🌼
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eyvallah. Çalışmadan mücadele etmeden, gayretsiz şekilde yaşayarak karşılaşılan her durumun adı değildir kader. Kader gayret ile azim mücadele ve çalışkanlıkla şekillenir. İşte bu yüzdendir ki kader gayrete aşığım der. Sizde gayret yoksa bende hüzün var der yokluk var der. Aşkıma maşuk olursanız ben bahar olurum sizlere güller veririm der. Hasılı Rabbimiz de c. C. Ben kulumun kaderini kendi çabasına bağlı tuttum der. Yeri gelmişken OLDUĞU KADAR, OLMADIĞI KADER dernek de insanı şirke götüren bir cümledir. Saygı ve selamlarımla.
Kader gayrete aşıktır " buradan anlamamız gerektiğinin ne olduğunu söylemeden önce gayret kim yeni mi tanıştınız?😊
Elindekilere şükret ama bununla yetinme daha iyisi için mücadele et
:) gayret ile ben çok küçükken tanistim canim arkadaşım :))
Ne tesadüf bende öyle yıllardır eskimeyen tek dostum😊 demek ikimizinde ortak bir arkadaşı var 😅canım arkadaşım 😊vay be dünya küçük derlerdide inanmazdım...
:) ortak kader.. ortak arkadaşlar :)
😊😊
Birşeyi ister insan olması için, lakin istediği şey için bir çabada bulunmaz.
Burda kadere etki edebilmemiz için bizimde var gücümüzle birşeyler yapmamız gerek, bu çabada kaderimizin içinde çünkü..
En lezzetli yemek emek sarfedilerek yapılandır.. onun gibi birşey bu da..
Cevap
12Cevap
Kader deyip öyle durma. Kalk ve bir şeyler yap, kaderi biraz da sen yazacaksın diyor...
@SorqulayanKıss 👽 👽
:) @üye-ismi-bulamam-hiç
O söz öyle değil rte yanlış söyledi yanlışı doğru sandı herkes. Takdir-i ezel gayrete aşıktır. Yani çabalarsan kaderinı değiştirırsın. İnsanın gayretini arttıran kişisel motivasyon sözlerinden biridir
elinden geleni ardına koymayacaksın , sonuna kadar yapacaksın yapabileceğin her şeyi , emeline ulaşmak için.. gibi bir şey ola.
emek olmadan yemek olmaz
sen gayret edersen kaderin güzel olur diyorlar
Çabalamazsan uğraşmazsan armut gel ağzıma düş olmaz..
Zahmetsiz rahmet, rahmetsiz bereket olmaz..
Buda bemim cümlem.. aynı şey
emek olmadan yemek olmaz. bir şeyi isteyeceksin onun için çaba gostereceksin ki olsun
Çaba ve gayret göstermeden, emek vermeden nasip değilmiş denmemeli.
İnsan uğruna yorulmayacağı birşeyi hemen elde ederse ne anlamı kalır ki
hoc br zaman kader deyıp gecılmez gayret edıp cabalamakta gerekır sonuca ulasmak ıcın
gayretlerimiz kaderimizi şekillendiriyor
Kaderin gayrete aşık olduğu:)
kaderin insanin gayretine çabasına bağlı oldugu
Aşk emek ister
Mücadele ve zafer..
nedir
Züğürt tesellisi...
Edebiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar