Kadinlara sadece cinsel obje ile bakarsaniz, cevabiniz hep belalti olur. Ele verir sizi.
Hazimsiz olmayalim, İnsan olalim sadece.
Birazcik saygı ^^

Kimseye çarşaf giydiği için veya giymediği için karışmam. İsteyen istediğini istediği renkte giyer. Bu onu ilgilendirir. Ha şu var ki, çarşaf giyen bir bayan ile iletişim kurmam, nikah kıymam, karım diye yatağıma almam. Ondan çocuk yapmam. Türbanlı veya çarşaflı birini kalbini kırmadan kibarca dışlarım ve kendimden uzaklaştırırım.
Lan hıyar benim yatağa almamdan kastım onu karşı cins olarak görmem demekti. Yani benim için bir bayan figürü oluşturmuyorlar. Bunun belden yukarısı grekoromeni yok. Kaba olacaksak sittirsin gitsin alayı! Biri karım olacaksa önce Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir Atatürk genci olacak. Üreyecek ve geleceğe adımı taşıyacaksam taşıyacağım tohumlar sağlam yumurtadan gelmeli... Ne kadar ekmek o kadar köfte!
Çarşaf ve yakışmak?
Tezat değil mi? Çarşaf zaten gösterişi kapatmak değil mi?
#Vesselam
Eig için teşekkürler 😊
Herkese farklı renk yakışır.
Kimseyi bir yaratmamış ki Allah.
Bana pembe yakışabilirdi mesela :D
Ama sen giymezsin :D
Tabii ki giymem :D
siyah.
hayret.
tamam şaka yaptım :D sakin.
Cevap
13Cevap
Hiçbir kadına çarşaf giymeyi yakıştıramıyorum.
Kadınlara özgürlüğü daha çok yakıştırdığım için
Sen giy olur mu? Dur rengini de seçeyimm hmmm aaa mor rengini goremedim yakisirdi sana :) !!!
Konu ben degilim yalniz. Neden zorunuza gidiyorki. :)
Bende diyorum ki en çok sana yakisir! Zoruma gitmiyor, saçma. bir soru sordun bunun karsiligini aldin hepsi bu 😉
Allah emretse giyerim ne olmus yani. Siz seytana uyuyorsunuz, biz bisey diyor muyuz :))
Allah çarsafi mi emretmis? Madem Allahin emirlerini dikkate aliyorsun, bu tur sorular sormayacaksin ve diyelim ki illaa çarsaf diyorsan bilirsin ki Islam kadinin fazla gosterisli giyinmesini istemez yani, sade olmak gerekir, bu renkler nedir? Neyse bence sen bu soruyu saka amaçli soruyorsun 😂😂, evet evet bence oyle olmali!
Ben Allah carsafi emretmis demedimki. Emretse giyerdim dedim. Sorulari hep yanliş anliyorsunuz. Uyuyun bence. Vitamine ihtiyaciniz var :))
Aaaa canim çok dusuncelisin ! Evet yanlis anliyoruz biz 😂! Bu arada uyumakla , vitamin ne alaka? Neyse, soru soruyorsun amacin da belli degil, yani insan bir soru soruyorsa. demek ki arkasinda bir dusunce vardir degil mi? Mikser gibi karistiriyorsun herseyi! Asil sana iyi geceler vitamine degil de beyninin dinlemesine ihtiyaci var, yoksa iyi çalismaz! 😘
Bu soruyu cok mu aradin 🤔🤔🤔
yok, kısa sürdü.
Yakıştırmıyorum, kadına çarşaf yakışmıyor.
neden?
Helal apla bende yakıştıramıyorum
@Kebikeç kaçıncı çağda yaşıyoz be apla hadi onuda geçtimde vucudunu örtsen ne olacak kalbini örtmedikten sonra günümüzde ki badem zihniyetli insanların istediği bayanları görüyoruz kafa kapalı g*ö*t açık.
@DantelliPrezervatif çarşaf giymenin çağ ile alakası varsa hayvanlar ezelden beri bizden daha çağdaş. çok geriden geliyorsunuz o halde..
@CanFeza_34 muhterem hayvanlar giysi giyer mi? cevap vericem diye sıçmayın aöq bir kerede,
belli ki çarşafı savunan bir görüşün var. hemde çarşafta renk olsun istiyorsun. kardeşim şeffaf bir kumaşla örtünme olmaz. penye gibi vücuda yapışan bir kumaşla, yanar döner parlak renkli elbiseyle tesettür olmaz. Sen vucudunu kapatmıyor musun renge ne ihtiyacın var amacın renk mi vucudunu kapatmak mı. Çelişkiler şaheserisiniz.
@DantelliPrezervatif Öyle seviyorlar demek ki..
@CanFeza_34 Hayvanlar da olmasa çarşafla ilgili konuşurken cümle kuramayacaksınız.
Neyse ✋️Konunun farklı yerle çekilmesini istemiyorum, sen hangi renk çarşafın yakıştığını sordun, bende yakışmadığını söyledim. İsteyen çarşaf giyer, isteyen çıplak dolaşır.
@DantelliPrezervatif soruda 'renkli güzel' diye benim böyle bir görüşüm var mı?
Herkes kendine yakişanı giyer.
Benim neyi savundugum degil, bir çarşaflınin ne kadar hazmedildigi önemli.
Bir carşafliyi tabiiki savunurum. Ben islami terbiye ile yetistirildim.
Böyle bir soruda kimin neye ne kadar saygi gösterdigini görmek istedim.
Kebikeç hanım, sizlik bir durum yok. Cağdaşlık elbiseye indirgenince otomatik olarak hayvanlar devreye giriyor.
Daha seviyesiz biyere indirgenirse cirkeflik devreye girer. Duruma göre yani.
Etki-tepki meselesi. Saygilar ^^
@CanFeza_34 Yav kardeşim islam anlayışıyla büyümüşsün iyi güzel hoş. Çarşafı savunursun savunmazsın banane, beni ilgilendirmez. Lakin ilgilendirecek konu şu kısmıdır. Çarşafın rengi. Git aç yüce kitabımız Kur-an'ı Kerim'i oku renkli tesettür var mı? İşte anlatmak istediğim nokta bu. Bir kadın kapanacaksa doğru düzgün kapanacak kardeşim. Şahsen açık bayandansa renkli ve çarşaflı bir bayan beni daha çok tahrik eder. Kısacası renkli bir şekilde çarşaflara bürünmek dinimizde yok. Sorun yanlış bir soru islamı zedeler. Üstelik bide islam anlayışıyla yetişmissin ayıp deel mi kardeş yapmayın. Çarşaf zaten azgın badem zihniyetli insanları tahrik etmemek için değil mi?
çarşafa karşıyım çarşaf dini bir sembol değil zaten ayrıca din ile bagdastirmakta Arap kültürü kafası.. ufacık çocuklara giydiriyolar asabım bozuluyor
Carsafin rengi modasi olmaz sihah bol bir kiyafettir kimsenin o kiyafeti alaya alma gibi bir hakki da hadfi de olamaz 😡😡😡
Ata'mın kemikleri sızlıyor be..
kaldıysa tabii..
güzelmiş böyle renkli takılsınlar :D
hangi renk?
Rakı beyazı çok yakışacaktır bence
Kadına çarşaf yakışmıyo.
Dikkat çekmeyen renk.
Sarı iymiş
siyah
siyah
sana pembe çarşaf çok yakışır mesela sen giysene
Niye gizlendin? Çık da asaletini görelim. :)
senin rezil zihniyetini gördük ve kustuk , bizim için yeterli.
Seni görünce etek giyen pkklılar geldi aklima. Kafa, aynı kafa. Zihniyet, ayni zihniyet.
Topunuzun cani cehenneme -.-
hahah ulan ne alaka, kürt bile değilim mk, bu ülke laik anladın mı? şeriatı al bir tarafına...
Pkklılar da kürt degil zaten. Çogu ermeni. Yani bu ırk meselesi degil zihniyet meselesi.
Hesaplamalarima göre 100 yıl sonra sizin zihniyetinizden kurtuluyoruz. Atatürk carsafli kadinlarla resimleri var.
Atatürk sizi görse viyanaya kadar kovalar.
Ve atatürk sizi görse, 'türk milketi zekidir' sözünden geri döner. Neyse
Kara çarşaf
saydam 😂
Kan kızılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar