Bugün sınıfta herkes üzerime geldi: Hiç konuşmuyorsun çok sessizsin diye.. Sonra önlerden bir erkek 'Bu kıza acıyorum' diyerek güldü. Oysa ki konuşuyorum ama onlar gibi hep ve boş konuşmuyorum. En nefret ettiğim şey başkalarının gözünde küçük düşmek ve bugün baya ezikledim! Bana resmen sana acıyorum dedi eve ağlayarak geldim. Ben ne yapıcam? Kendi halinde biriyim yalnız olsam sıkılırım ama onların muhabbetide sarmıyor. Ne yapıcam?
Bugün çok ağladım ve rezil oldum lütfen bana akıl verin?
Onlar serefisizin evladi bakma sen onlara onlarin hepsine koyayim iyi çocuklar sessiz insanlar farklidir benim en iyi arkadaşım dostum sessiz sakinn biri sessiz insanlar güvenilirdir bu kirolar arkadaslik güven sadakat ne demek bilmez hepsi güvenilmez yalanci ve sahtekar kafa dengi birini bulana kadar sabret insan en cok yalnizken güclü olmali bunu ögrenirsen ömür boyu zorluk cekmezsin bos vakitlerinde kendini gelistir kültürlen ve bir amac bul insanlari umursama birgün patronlari olursun o tiplerin emin ol
Keske o an herhangi bir cevap verseydin ama neyse onemseme Allahin ergeni ne dusunurse dusunsun. O hiyarla muhattap olma adam olsa kimse icin oyle bir laf etmezdi
Amaaaan boşver ağla gitsin ben de çok ağlarım hemen herşeye ağlarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genelde boyle insanlar cok zeki olurlar onlar senin seviyende degil ki zaten konusma sen oyle geri zekalilarla en buyuk cevap tepkisiz kalman onlari iplememen
Ailen haricinde kimseye acima, hakedene diş geçir, kimseyi takma yanına insan gibi gelene insan gibi muamele et.. Aciyorum sana diyen bu gibi dallamalarada susma cevabını ver..
En İyi Cevaplar