Bugün çok ağladım?

merhaba ben bundan baya önce birisi ile sevgiliydik ona çok değer verdim kendisi de çok iyi insansın ben seni haketmiyorum mutlu olamazsın benle dedi beni terk etti aradan zaman geçti görücü kabul ettim uzaktan tanıdık istemeye geldiler konuşmaya başladık içki içiyormuş clüblerde takılıyormuş dövmeleri var ev mevzusu açıldı çok kötü bir evde oturmaya yanaştı ahır gibi gerçekten yeni gelin eşyası oraya olmaz üstüne az koyup kabul etmedi normal bir yer dedim lüx istemiyorum dedim sonra ben dedim ki hani içmeni istemem felan cart curt bana dedi ki sen böyle herşeyin en iyisini i istiyeceksin gelinlik salon mobilya takımı bende dedim ki hayır tabiki halden anlarım normal olsun ayıp üzülürüm dedim dün haber etti terk etti beni kaderim bu muydu neden hep ben terk ediliyorum yemin ederim içme günah dediysem suç mu oldu fikrimi beyan ettim senle bir gelecek göremiyorum diyor asıl ben senle gelecek göremiyorum ama yine de teşekkür edip allaha emanet edip yoluma bakıcam imtihandan geçiyorum. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz abilerim ablalarım çok moralim bozuldu baya hıçkıra hıçkıra ağladım.

Güncellemeler
1 yıl
herkese teşekkür ediyorum saolun :)
Bugün çok ağladım?