Ben çok tutumlu bir ailede büyüdüm. Maddi durumumuz gayet iyiydi hatta 11 tane dairemiz vardi ama hic zengin yasamiyorduk. Mesela bizim sadece bir tane kabanimiz oldurdu bir tane botumuz olurdu, eskirse tamir ettirir sonra iyice kötü olursa tamir de kurtarmaz olunca yenisini alirdik.
Sonra universitede gördüm arkadaslarim fakir olmalarina ragmen birden cok kaban ya da montlari olurdu. Mesela birgun kabanima bisey dokuldu kis günü kuru temizlemeye goturecegim ama ikinci bir montum yok ki ne giyecegim. Baktim arkadaslarimda cok var ödünç istedim. Sonra dikkat ettim herkesin birden cok kabani montu var. Ben de galiba bu normal asil bizim durum anormal ne bu boyle fakir gibi yasiyoruz dedim.
peki sizce? Sizin kac tane ve bu durum nasil olmali?
Sonra universitede gördüm arkadaslarim fakir olmalarina ragmen birden cok kaban ya da montlari olurdu. Mesela birgun kabanima bisey dokuldu kis günü kuru temizlemeye goturecegim ama ikinci bir montum yok ki ne giyecegim. Baktim arkadaslarimda cok var ödünç istedim. Sonra dikkat ettim herkesin birden cok kabani montu var. Ben de galiba bu normal asil bizim durum anormal ne bu boyle fakir gibi yasiyoruz dedim.
peki sizce? Sizin kac tane ve bu durum nasil olmali?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer