Benim 1 tane montum var 1 tanede kaban almayı düşünüyorum 1000₺ olmuş zaten fiyatlar bu 2 siyle bu kışı gecirmem gerek 🤭
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kaç tane kışlık dış giyim mont ya da kabanınız var?
2 trençim var 1 yağmurluğum 1 de montum var ama genelde dışarıda elimde taşıyor oluyorum çünkü sevmiyorum giymeyi soğuktan donsam da o yüzden yenisini almayı istemiyorum ama denediğimde çok güzel duruyor almak istiyorum taaaaki fiyatını görene kadar xjjdmcmdkxkc giymediğim için o kadar vermeye de gerek yok bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 trençim var 1 yağmurluğum 1 de montum var ama genelde dışarıda elimde taşıyor oluyorum çünkü sevmiyorum giymeyi soğuktan donsam da o yüzden yenisini almayı istemiyorum ama denediğimde çok güzel duruyor almak istiyorum taaaaki fiyatını görene kadar xjjdmcmdkxkc giymediğim için o kadar vermeye de gerek yok bence.
1 tane var oda kışlık Antalya sıcak onuda giyemiyorum
İki tane var bir tanesi spor biride şık elbiselerle giymek için
Mont 2-3 falan da bi 8-9 tane ceketim vardır heralde
Hiç yok kalın şeyleri giyemiyorum
Kışın montsuz ne yapıyorsun 😂hangi şehirdesin ki
İstanbul da yaşıyorum ince şeyler giyiyorum pek soğuktan etkilenmiyorum zaten problem olmuyor
1 montum var ruhunu teslim etmek üzere
8-9 tane vardır😃
Çok var toplam 10 vardır 😬
Yanlış saymadıysam 7 tane
3 tane vardı artık 0 tane var
2 tane var, biri spor biri klasik
Bende dün alıcaktim 1700ügörünce vazgeçtim hööh
2 galiba
10 falan sanırım
3 montum var dönderip dönderip giyiyorum ya
4 mont iki kaban
hiç yok