Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki bana inanmayacaksınız ama ciddiyim. Örneğin sokakta hiç tanımadığım bir insan var hemen aklımda onun evi canlanıyor eşyaların yerini , eşyaları, evdeki enerjiyi görebiliyorum. Bir gün arkadaşımla denemeye karar verdik arkadaşım bana benim hiç tanımadığım akrabasının evini sordu (kendisi evi biliyor ) konsantre oldum evi tarif etmeye başladım teker teker eşyaların yerini , evde hangi eşyaların bulunduğunu söyledim eşyaların renklerini söyledim. Bana iyi gözle bakmıyor açıkçası. benim 3 harflilerle uğraştığımı düşünüyor ama kesinlikle böyle bir şey yok ben zaten çok korkarım neyse. Diğer bir arkadaşım kendisinin tanıdığı ama benim tanımadığım arkadaşını tarif etmemi istedi. boyunu kilosunu saç rengini göz rengini söyledim kendime çok şaşırdım ama elimde değil aklımda canlanıyor bende söylüyorum . tahmin de etmiyorum anında canlanıyor hiç hata yapmadım.
Belki şimdi söyleyeceğim şey hepiniz de vardır. Birkaç gün önce biri bana çıkma teklifi etti ondan o kadar nefret ettim ki çok sinirlendim hemen tersledim en yakın arkadaşım deli misin o çok iyi biri filan dedi sonraki günlerde öğrendim ki o bir sapıkmış. Yani insanların yaydığı kötü enerjiyi görebiliyorum. En yakın arkadaşlarımda bana inanıyorlar. Sapıkla ilgili detayları anlatmak istemiyorum mide bulandırıcı. En yakın arkadaşıma geçen hafta " dün yediğin tavuğun tadı nasıldı? güzel miydi?" dedim.
Belkide deliyim
Bilemiyorum.
Arkadaşımın bana öyle bir bakışı vardı ki görmeniz lazım.
Bu anlattığım olayların hepsini sonradan yaşadım. 10 sene önce yani ben 5 yaşındayken daha o yaşlarda bir rüya görmüştüm beyaz kefenler giyen insanların olduğu bembeyaz güvercinlerin uçtuğu her tarafın beyaz olduğu şu istanbuldaki topkapı sarayının benzerinin olduğu bir yerdeydim. O kadar ilginç bir yerdi ki sanki ölmüştüm de mahşer yerindeydim. bir sürü insan vardı bunu ölümden döndüğüm sırada yani havale geçirdiğim de görmüştüm.
Elimle şifa verebiliyorum evet buna da inanmayabilirsiniz ama çok ciddiyim. Bunu herkes yapabilir beyin gücüyle ilgili bu. Babamın başı ağrıyordu elimle başına dokundum ve 2 dua okudum ona beyaz bir enerji akıttığımı hayal ettim imgeledim. babam yüzüme baktı ve iyileşti dedi.
Boyutlar arası geçiş yaptığımı da anlatıyım.
Bir keresinde deniz kenarından arabayla geçerken beynimde anlatamayacağım olaylar canlandı inanın nasıl anlatabileceğimi bilemiyorum sanki geçmişte deniz kenarında yaşadım o kadar güzel bir yer gibi geldi ki bana. Bazen evde otururken aklıma daha önce hiç görmediğim bir yer geliyor aniden oluyor bu. O yere aşık oluyorum orda yaşamak istiyorum.
Bu olayı araştırdım buna boyutlar arası geçiş deniliyormuş ve iyi bir olaymış. 3.gözün açık olması demekmiş.
Zaten kendimi bildim bileli herkesten farklıydım ben. İnsan farkediyor bu farklılığını ya. Herkes dışarıda oyun oynarken ben kitap okurdum. Hayallere dalardım. Yaşıtlarım112 Yorumla- +1 yıl
15 yaşındasın, sütünü iç yat hadi
Cevap sahibi+1 yılbunu bir sitede okudum bu ben değilim 3 dk da nasıl yazıym
- +1 yıl
:D kız allah canına 15 yaşında bebenin hayal gücünü düşünsene uzaya bile çıkar o
Cevap sahibi+1 yılaslında yarısını okudum gerisini okumadım bencede uçmuş senide uçmuş sanmıştım mistik falan deyince :D
- +1 yıl
neler yazmışsın :(
- +1 yıl
o.O ben deli değilim ! normalde değilim sıkıntı yok :d
- +1 yıl
Beni anlatsana ben nasıl biriyim :D
Cevap sahibi+1 yılbu ben değilim-
- +1 yıl
gel kız kopyci anlat nasıl biri bu yafru :I
Cevap sahibi+1 yılkim
- +1 yıl
sana diyo yafruşeytan
En İyi Cevaplar
+1 yılGece vakti anlatmak tarzım değil ama anlatayım 2006 senesinden beri ben bişeyler görüyorum ve gördüğüm şeyin ismini söylemeyeceğim 3 harfli.Bir defa bir ses bana ''Bu evde biz 7 kişiyiz ve kramponun içinde yaşıyoruz''dedi olayın enteresan tarafı bizim evde krampon falan yok.Sonra ismimi sölediklerini duydum defalarca odalara girdim tek tek evde herkes yatıyo.Kuzenim balkondaydı gittim sen banamı seslendin?dedim hayır dedi.Birde ben fal bakıyorum ve bana çevremdekiler fal bakarken sana sanki birileri bişeler söylüyor gibi kitap okur gbi bakıyorsun diolar.İlk kez gördüğüm insana fal bakıyorum şok olup gidiyor.Günaha giriyorum biliyorum ama çok zorluyolar beni..Herkes arayıp falın çıktı nolur bir daha bak diodu bir ara artık bakmama kararı aldım geceleri uyuyamıyordum..Bide en enteresanı rüyalarımın çıkması..Ve birşeyleri önceden tahmin etmek gibi bir huyum var ve hissettiğim çıkıyor..Bide astral seyahatmidir nedir tam detaylarını bilmiyorum ama bir defa odamdan çıkıp babamın yanına gidip onu uyandırdım oda kalkıp benim odama geçti sonra bir baktım yatakta oturuyorum hatta yataktan kalkıp bbamın yanına gittim ve yataga sonra baktım bedenim ordamı duruyor die..bu bir rüyamıydı neydi tam bilemicem..kuş silueti gördüm halay çeken küçük ufak tefek cisimler gördüm..Artık kafayı yiyodum bir dönem bir kız vardı bizde kalmıştı arkadaşım oda çok görüyo bu 3 harflileri onun saçları kısaydı böle baya yanımda yatıyordu bir baktım saçının tepesinde bir kuş dedim Aslı saçının tepesinde bişe var perdeyi açtım belki karanlıktır yanılıyorumdur die hala görüyorum sabah uyandıgımda bana gece geldiklerini söyledi.En ama en enteresanı 2 ay evvel başıma geldi.Bu 3 harfliler pisliği sever adet dönemindeydim sahilde yürüyorum lacivert bir pantolon giymiştim bir baktım pantolonun üstü toprak silkeledim çıkmadı çok şaşırdım nerden bulaştıki toprak hemde diz kapağı kısmımda..Ve geçen ay adet dönemimde göğsümün arasında yağ gördüm bildiğin sucuğu yaparsın yağ olur ya bu ne ya nerden geldi bu falan die düşünüyorum ama kafayı yicem hani yıkanmışım etmişim üstüme yemek dökmemişim bu nerden geldi tırnagımla çıkartttım...Bu en enteresanıydı gerçekten :(
16 Yorumla- +1 yıl
bende fal bakarım ha çıkarda hatta iyi para kazanırım, astral benimde oldu lan yanlız değilim bu hayatta o.O
- +1 yıl
bana diyen çok oldu parayla bak diye ama dahada günaha girmek istemedim.Astral nası oldu
- +1 yıl
nefes egzersizleri ve çalışarak aslında çakra çalışmasında oldu farkına vardım resmen gezdim ama karnım inanılmaz ağrıdı ayaklarım bide
- +1 yıl
sizin acilen doktora görünmeniz gerekiyor .
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
önceleri korkuyordum sonra kavga etmeye başladım şimdi nerdeyse konuşacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrabzona yağmur yağıyordu eski kız arkadaşım sabah kalktığında her yerin bembeyaz olmasını çook istediğini söyledi. Bende olur niye olmasın dedim. Yıllardır kar bile tutmuyor yağmurdan dedi. Bende olur olur dedim. Olmaz dedi. inatlaştık laz kızı sonuçta inat damarında var ve iddaaya girdik. Eğer sabah her yer bembeyaz olursa istediğim bir şeyi yapacaktı olmazsa da ben yapacaktım. Nasıl bir özgüvenle girdiysem iddaaya ( Kesinlikle hava durumuymuş şuymuş buymuş ilgim bilgim yoktu zaten anlık gelişen bir şeydi). Sevgilim de garanti kazanacağını düşündüğü için hemen kabul etti hatta düşünüyordu ne istiyeceğini :) gece 2 gibi işte yatıcaz. Ha ben Adıyamandayım bu arada. Allah!ım inşallah dileğim kabul olur kar yağsın diye duada ettim yatarken. Sevgilim dışarıda sağanak yağmur var hadi iyi geceler diye son mesajını attı ve yattı :) Sabah 5-6 gibi kalkmış mesaj atmış bende 9 gibi uyandığımda gördüm. Mesaj şöyleydi; G...n senden korkuyorum artık! ;)
Bunun gibi bir kaç olay daha anlatabilirim. Çevremde Hacı Hoca diye anılırım zaten :)12 Yorumla- +1 yıl
maşallah hocam :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah :D
Rüyamda gördüklerimi yaşıyorum bazen, bir çeşit deja vu oluyor bu da herhalde.
Bunun dışında, telepati, telekinezi, levitasyon oldum olası ilgimi çeker.111 Yorumla- +1 yıl
bro yukarısı komple ruyacı allama bir bak hele o.O
- +1 yıl
CcC İnci CcC !1!
- +1 yıl
amah ayıpsın panpa klübe benide yaz :D
- +1 yıl
Astral seyahat olabilir..
- +1 yıl
olabilir genelde zihnin en üst düzeyde olması gerekir, buda uykunun belli bölümlerinde mümkündür.
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
şimdi herkes bişeyler yazmış kıskandım bende yazacam :P
bu tür şeylere ilgim vardı çook önceden araştırırdım da ama artık bıraktım yani uğraşmıyorum, ama bende de şöyle bişey oluyor, size geçenlerde olan bir olayı anlatayım kısaca:
uzun zamandır gitmediğim bir yer vardı ve aklıma gelmişti, daha önceden ailece gittiğimiz günleri düşündüm falan.. sonra bu düşüncemi kimseyle paylaşmadım tabi unutmuştum. 1-2 gün sonra amcamların o yere gezmeye gideceklerini öğrendim isterseniz siz de gelin dedi hatta.
işte bunun gibi, bir olayın olmasını sadece düşündüğümde farklı yollardan da olsa gerçekleştiğini farkettim. (yani nasıl olacak, engeller çıkarmı, olabilecek mi gibi negatif şeyler düşünmeden sadece istediğim şeyi düşündüğümde )
sonra bunu kontrol edebilir miyim acaba diye düşündüm fakat henüz başaramadım :D çünkü istediğim şeyi bu yolla elde etmeyi düşündüğümde hemen ardından, aman zaten olmaz kesin, diye negatif düşünceler geliyor ondan olmuyor sanırım :D
bir başka düşündüğüm şey de acaba ben mi düşüncemle olayları kontrol ediyorum (veya kendime çekiyorum), yoksa insanlar benim ne şekilde düşünmem gerektiğini mi bir şekilde kontrol ediyor (veya o olaya doğru bende bir şekilde çekim mi oluşuyor) ... işte bunu henüz çözemedim yukarda anlattığım örnek belki pek açık değil ama diğer örnekler de aklıma gelmedi şuan.. kendim olmasını istediğim düşünce ya da olayı kendime çekiyorum gibi bişey sanırım tam olarak tanımı bunun :D18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
fikir sabit kalabalık kelimelerden seçmek zor olmadı :)
- +1 yıl
getir toplayım
Yada al <3
senin olsun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 2 kere rüyamda 3harflileri gördüm her seferinde rüyamda felak ve nası okuyarak uyandığımı biliyorum. 2 kere de şeytanı gördüm rüyamda ve birisinde 1bardak su içiyordu kalanını üzerime dökmeye çalışıyordu bende dua ederek kurtulmaya çalışıyordum bu tarz şeyler görüyorum. Ve tuhaf bir şekilde rüyamda bişeye çok korkunca direk böcek görüyorum ve çığlık atarak uynıyorum. En son 1 veya 2 hafta önce yaşadım. rüyamda bir kafa görüyorum evin dışında ama insan kafası değil yuvarlak bir kafa. Oyunca mı diye hareketler yapıyorum falan sonra ne oluyorsa birden kocaman bir böcek görüp çığlığı basıp uyandım. Kocam o sırada içerde tv izliyordu saatte gece 4 falandı. çığlığıma koşup gelmiş bana bişey oldu sanmış.Herkes bişeyler yazmış çok alakalı olmasa da bende yazıyım dedim :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D hahha laf olsun torba dolsun :D
Cevap sahibi+1 yılhe nabıyım rüya deyince işte :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesela çok ama çok fazla tesadüf oluyor(tesadüf değil ama bir isim bulamadım). bunlar evrendeki herşeyin arasında olan bağlardan kaynaklı oluşur. bazı insanlar bazı şeyleri görür ve hissederler ve ben onlardanım. bunu aslında anlatabilmem mümkün değil gibi. çok uzun sürer. işte o anlatamadıklarımı bu sitede anlattım ve kuantum teorisindeki şeyleri hissettiğimi ve yaşadığımı, astral yolculuk vs. yapabileceğimi söylediler. en kısa zamanda denicem. ayrıca bunların bana annemden geçtiğini düşünüyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
vay vay yardımcı olurum egzersizlerde belki, deneyimlerim var, ayrıca annen el falan aldımı ? yani müridlik, sufilik var mı ?
Cevap sahibi+1 yılhayır yok
- +1 yıl
ok
Cevap sahibi+1 yılgerçekte olabilir psikolojikte. ama bu her yerde var. mesela uzakdoğuluların videosunu izledim aynısı, onlarda tanıdıkları birinin hayaletinin girdiğine inanıyorlarmış.
- +1 yıl
uzakdoğuda tao inancında var böyle birşey, birde avatar inancı tabiki hinduzm ve budizmde, biz türklerde el alma, sufilik olarak geçer, yüksek bilinç ister böyle bir yeteneğin varsa değerlendir.
Cevap sahibi+1 yılaslında hiç bilinçli değilim ve bu tür şeylere yeni yeni bakıyorum. kendimin yeni farkına varıyorum. daha 19 yaşındayım ben :) zaman geçtikçe bazı şeylerde güçlenecektir heralde. ya da benim üzerinde yoğunlaşmam lazım.
- +1 yıl
hakkında hayırlısı, bu seyler ozel yapar senı
+1 yılOlmadı. Oldu diyenler de ya bir tesadüfü mistik bir olay gibi algılamıştır, ya açıklaması zor geldiği için hayali doğaüstü güçlere havale etmek kolayına gelmiştir, ya inanmayı istediği için olayları o şekilde yorumlamıştır ya da direkt uyduruyordur.
Bu arada gerçek değil.13 Yorumla- +1 yıl
daha yaprağın bile oluşumunu tam olarak aydınlatamayan insanoğlu için belki gerçek olabilir. saygı duyarım teşekkürler cevabın için :)
- +1 yıl
Olamaz. Şimdiye kadar deney ortamında gözlemlenmiş ve açıklanamamış hiçbir metafizik iddia görülmedi. Görüleceğini de sanmıyorum. Bazı şeylere henüz bilimsel açıklama getirememiş olmamız ise onların metafizik varlıklardan kaynıaklandığına dair bir iddia sunmaz, sadece henüz açıklayamadığımızı gösterir.
Bu arada yaprağın oluşumunu ve evrimini kanıtlarıyla net bir şekilde açıklayabiliyoruz.
Rica ederim. - +1 yıl
netlik iddialarınız cenevrede son buldu dostum :) fikir ayrılığımız var, ben bilime tamamen zıt bir yaklaşımda duruyorum, tamamen ayrı ekoller yani, bu savaşı hala veren çok büyük zıt görüşlü bilim adamları var ordan takip edelim pozitivizm savaşını. Realizm çöküşte görmeyebilirsin :)
Parapsikoloji, mistizm, metafizik bunlar gerçek değildir. Eğer gerçekmiş gibi yaşamak istiyorsan ''LSD'' isimli maddeyi kullanıp halüsinasyon görebilirsin. Bir de şizofrenler ve şizopital kişilikli insanlar telekinezi ve astral seyehat yaptıklarını zannedebilirler.
113 Yorumla- +1 yıl
liserjik asit :) hoş geldin . Sürekli denerim hatta çavdar mahmuzu ile sentezlemeyi denedik ileri düzeyde organik kimya bilgisi olması gerekti yapamadık, meta derken düşünmelisin ucu açık bir kuram :)
- +1 yıl
ispatlanamadığı da olmadığı anlamına gelmez, bazen bilimsel veriler işe yaramaz ki zaten takipteysen bilim dünyası pozitivist ve kuantumcu bilim adamları olarak bölündüler. Genelde nobeli de metayı destekleyen kuantumcu bilim adamları alır :) sanırım seninle ayrıldığımız nokta burası olur ve birleşemeyiz. Yorumun için ayrıca teşekkürler :)
- +1 yıl
Kuantum mekaniği ile mistizm'in hiçbir alakası yoktur. Çünkü mistisizm fizik ve bilimle ters düşer. Rüyalar REM uykusunda görülür ve insanların çoğu bunu yaşar. Fakat astral sehayat yaşayan veya telekinezi yaptığını idda eden birçok insan araştırılmıştır ve doğru olmadığı kanıtlanmıştır. Örn: Uri Geller.
- +1 yıl
mekanikten kim bahsetti dostum :) kuantum başlı başına bir daldır mekaniği farklıdır, bilimsel olarak neil Bohr kopenhag yorumunda değinmiştir buna,kuantım ile ilgili ancak kendi tahminlerimizi, anlayabildiklerimizi bilebiliriz, bunun dışında hiçbirşey bilemeyiz. yani kuantum anlayışı fiziksel sistem üzerinde yalnızca bizim bilgimizi temsil eder. bizim algıladığımız dünya, yalnızca bizim beynimizdeki bilgilerle varoluyor. herşey algılayanın varlığına bağlıdır.
- +1 yıl
Ki Dünyanın en zeki ve kreatif adamı olarak bilinen albert einstein ( kuantumun babasıdır ) sadece Hayal etmekten ve inanmaktan bahseder, bilimsel veriler yanlızca insanın hayal gücü ve yaratııcılığına basamak olur, bilgi yeni bilginin ışığıdır hiç bir şey kesin değildir
- +1 yıl
Algılar ve varsayımlar gerçekleri değiştirmezler. Bu konu ile ilgili birçok makele ve araştırma mevcuttur fakat hiçbirisi doğrulanmamıştır. Beyin gücüyle maddelerini yerinden oynatabilen ve insanların zihinlerini okuyabilen hiçbir insan yoktur bunu sende biliyorsun. Araştırman güzel bir şey fakat buna ispatı olmadan inanman yanlış bence.
- +1 yıl
anlaşamıyacağımı söylemiştim :) bak dostum senin için var olan veriler var, sen ispatlarla tezler üretiyosun aslında bende ama sen ispatları kendine sınır ediniyosun bense diğer bir boyut için kapı anlatabildim mi ? ispat istiyorsan Mevlana, Brahama, Hz. Muhammed gibi insanları örnek alabilirsin, bütün bilginler hem fikirdir dünyaya ayak basmış en zeki insanlardan bazılarıdır bunlar, hiç bir bilimsel veri ya da teorem bunu inkar edemez, bu kişiliklerin semavi olduğunu düşünürsek sonuç ne çıkar ?
- +1 yıl
işin açığı pozitivist yaklaşım semavi olan herşeyi reddeder, bense yaratıcılığın tamamen buna bağlı olduğunu savunuyorum, bizim için kaynak asla tükenmiyeceği için bu muhabbet uzar arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen daha geniş bir zamanda bu konu üstüne yoğunlaşabilirim, Şimdi çıkmam gerek :) alakan için teşekkürler.
- +1 yıl
Ben kendimi ispatlarla sınırlamadın, sadece gerçeklere inanıyorum. Bilim; teoriler üzerine kuruludur gerçek olmadığı müddetçe hayal gücünün ötesine geçemez. Hz Muhammed'in yaptığı doğa üstü olayların da hiçbir bilimsel verisi yok. O zaman Zeus, Ra, Osiris'te gerçek üstelik bunlar İslam'dan önce de vardı. Kuran ayetlerinin Allah tarafından gönderdildiğini de bilmiyorsun, sadece koşulsuz şartsız inanıyorsun bu senin sorgulama yeteneğini köreltiyor.
- +1 yıl
bence 1 milyarı aşkın insanın tabusunu yıkmayı başarmış Bir peygamber Mücizeyi hakedecek kadar aydındır dostum, Zeus kendi putlarını kendine inanan insanlara yıktıracak kadar ucuz bir tanrı modelidir diğerleri de farklı değil, unutma Einstein bir yahudidir (semavi) ve müslümanlığa en yakın din yine yahudiliktir. Senin fikirlerine inandığın insanlar, benim inandığım insanın öğretileri ile söylediğin tezleri var ettiler, o yuzden çok geniş bir yelpazede ele alınacak konu. Saptırmayalım.
- +1 yıl
Albert Einstein Museviliğe inanmaz, agnostiktir, dinleri saçma ve batıl inanç olarak görür. Dinleri insanlar yaratır, örnek verdiğin Albert dahi mistisizme inanmaz. Sen doğaüstü olaylara inanıp sırf ilgi alanın diye kendini kandırıyorsun, ben fiziğe ve realizme inanıp insanlara doğruyu söylüyorum. Senin çıkman gerekiyordu tutmak istemem seni, kendine iyi bak.
- +1 yıl
doğru illumunatinin ilk başkanı :) görüşürüz dostum.
Gizli Üye(18-24)1 yılMerhaba tatlı ruh, solar haritanda neler olup bittiğine bir göz atalım. Solar harita, doğum gününden doğum gününe kadar olan dönemi incelememize yarayan özel bir haritadır, yıldızların senin için neler planladığını öğrenmemizi sağlar.
Güneş’in ilk önem verdiğimiz noktalardan biri. Güneş’in Sekstil Merkür ve Uranüs ile uyumlu bir açıda olması bu yılın düşünsel ve teknolojik anlamda seni destekleyeceğini gösteriyor. Yaratıcılığını tetikleyecek olaylarla karşılaşabilirsin.
Ay’ın Satürn, Uranüs ve Jüpiter ile olan olumlu açısı ise duygusal alanda büyüme yaşayacağını anlatıyor. Duygusal olarak olgunlaşma ve kök salma yılı olabilir bu senin için.
H00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğim her nesneyi oynatabiliyorum dokunmadan üflenmeden her hangi bir müdahale olması oynatabiliyorum bu işe çocukluktan beri başladım mesela dolabı titretirim kapıları çarparım suyu oynatırım taşı yuvarlarım hiç dokunmadan
22 Yorumla- +1 yıl
olabilir inanırım, geliştiriyomusun peki ?
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDefalarca aynı rüyadan uyanıp hala uykuda olduğum oldu. Mecbur bulunmak zorunda olduğum bir yerde tel örgülere en yakın yerde durup Zihnen çıktığımı hayal edip rahatladığımı,Dejavunun dibine vurduğumu,Çok istediğim bir şeyin bir anda olmayacakken olur olduğunu gördüm.
07 Yorumla- +1 yıl
çok iyi tecrübeler dostum, elinde olan bişey mi peki ?
- +1 yıl
Kesinlikle degil ama dusunme tarzimdan kaynakli olabilir
- +1 yıl
güzel bir tarz dostum :)
- +1 yıl
Tesekkurler
bu arada herkes bişeyler anlatmış, sende böyle şeyler yaşıyorsan sen de anlat bize merak ettik(m)
:D13 Yorumla- +1 yıl
ben anlatırsam çıkamayız işin içinden :) sadece istatistiki olarak veri topluyorum, ayrıca çok uzunnn ve idrakı zor tecrübeler :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılKadının suratına gülüyorum ama sesi beni rahatsız ediyor bence gerçek değil :D alttaki yorumlara baksana.
11 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılhangi konuya merak saldıysam bulamadığım bir sorunun cevabı varsa yarım saat içnde birinden mutlaka duyuyorum... ama tesadüf yaniii
11 Yorumla- +1 yıl
senkronlar şelale desene
Diğer konusunda 397 cevap paylaştı. Dediğin manada birşey yaşadım, şehir dışındayken çok sevdiğim bir kişiyi kaybettim, kafam bidünyaydı ağzıma kibrit çaksam alev alırdı.Odama çıktım yatağa yattım birden o aklıma düştü ama öyle böyle değil resmen zırıl zırıl ağladım.İşin garip tarafı daha kaybını öğrenmemiştim ertesi gün akşam haberini aldım.Bu olay aklıma geldiğinde her seferinde tüylerim diken diken olur.
02 Yorumla- +1 yıl
senkronize, üzüldüm kardeş başın saolsun :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramın bozuk olduğu hoşlandığım bir çocuk vardı, sabaha karşı uyumuştum yatmadan önce pencereyi açıp olumlamalar yaptım onunla ilgili uyandığımda mesaj atmıştı :)
13 Yorumla- +1 yıl
meleklere yakışır bir özellik :)
Cevap sahibi+1 yılkıyamam sana yaaa:)
- +1 yıl
:)
Bi kere astral seyehat etmeyi denedim olmadı ...Ama inanıyorum böyle şeylere.
13 Yorumla- +1 yıl
ben astral yaşadım inanılmaz bişe :\
- +1 yıl
böle göbeğinden iple bağlamışlar seni çekiyolar sanki, sonra bulunduğun yere çok ağır geliyosun, sonra resmen yarı açık şuurla bedeni terkledip geziyosun korkutucu ilk başta sonra alışılır
Benimle tanışan bütün kızlar kendini mistik sanıyor ya.
13 Yorumla- +1 yıl
sende bir sıkıntı o zaman bro :d
- +1 yıl
tamamen kadınsı bır dunya :d hepsı aynı be bro guya koruyorlar kendılerını :d
Astral seyahat denedim oluyordu bir daha yapmadım teknkleri var gerçekten yoğunlaşınca işe yarıyor..
11 Yorumla- +1 yıl
evet inanılmaz tecrübedir.
+1 yılyok inanmıyorum böyle şeylere .Aslında yaşadığım bir kaç garip olay var ama .Onların da tesadüf olduğunu düşünüyorum .
11 Yorumla- +1 yıl
tesadüfe inanmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılhislerim kuvvetlidir önceden tahmin ederim olayları cogu zaman ve rüyalarım yol gösterir bana ama bu kadar fazlası yok bende.
13 Yorumla- +1 yıl
daha olsa kahin olurmuşsun :d
Cevap sahibi+1 yılahaha tövbe de :D yok normal ama bu bazı insanların hisleri daha kuvvetlidir sdc diğerlerine göre cok var aslında
- +1 yıl
tövbe. :d aynen hisler konusunda hem fikirim bende :)
Çok defa başıma gelmiştir hani deriz ya tam onu diyecektim diye
16 Yorumla- +1 yıl
inanırım kardeşim ben ya çok geldi başıma imana geldim gece gece
- +1 yıl
süper bir yetenek nasıl yapıyorsun bro o.O
- +1 yıl
Hissetmek. anladım kardeşim saol tırsıngen görüşürük :d
ne zaman birisi hakkında birşey düşünsem onunla ilgili birşeyler oluyor :/ ya da merak ettiğim bir konuda bir yerde o bilgiye rastlıyorum :///
28 Yorumla- +1 yıl
Gurusun sen harbi bro o.O Ks admini duy bizi bu adam orjin guru Bahar Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
Yeniyomu yoldaş gel hele ney o ?
- +1 yıl
şiire demiş ellam sıkıntı yok yola devam
küçükken olmasını istediğim ya da gelmesini istediğim kişiye yogunlastigimda direk ya da dolaylı yoldan olduğunu gördüm ama büyüdükçe olmsuz düşünceler bunların önünü tıkadı ve olmadı hiç daha
10 YorumlaCin ve cinlerle ilgili konular, çok derin konular. Hiç bulaşmam. Kimseye de cinlerle iligili konulara bulaşmasını tavsiye etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde arkadaşımla aynı gün aynı rüyayı görmüştük. Bazen rüyamda gördügüm ve bilmedigim bazı şeyleri uyandıktan sonra araştırınca gerçek oldugunu ogreniyorum.Bir de.küçükken rüyalarımı kontrol edip istediğim rüyayı görebiliyordum ama artık olmuyor malesef.
01 Yorumla- +1 yıl
ılgınc
bu astral olyına amma kafyı yordunuz ölnce astralı görcenz babasını hmde :P
11 Yorumla- +1 yıl
:D devreleri yakma gece gece bro dur
+1 yılbenim başımdan böyle bir olay geçti ve inanılmaz birşeydi akşam uyudum sanırım sabaha karşı rüyamda kahvaltı yaptığımı gördem ve uyandım kahvaltı yaptım geleceği görebiliyorum
10 Yorumlaben birkeresinde uyurken kendimi odamin bir ucunda gördüm, sonra kendimi izledim ne yapiyorum orda diye, birden uyanmaya yakinmisim meger icime biseyler suzulerek girdigini hissettim :)
18 Yorumla- +1 yıl
O duyguyu biliyorum fener gibi sanki ısıgın cıktığı noktayla ısıgın düstüğü nokta farklı gibi ruhun sanki du vara düşmüş gibi.
- +1 yıl
:) o zaman farklı
- +1 yıl
ürperticimi sence ? o his yani
- +1 yıl
urpertici degil, senin elinde olmayan bisey gibi, o an o sey icine girdi ve bu senin elinde degildi, sonra kendime geldigimde, ne oldu, hayir inanamiyorum, bu olanlar gercek miydi, ruya miydi, peki bu his neye baglanmali diye soru isaretleri, hyr daha iyi anlamak icin bana ne oldugunu bidaha yasamak isterdim bunu
- +1 yıl
bu çok iyi dostum, hayatın bu yuzunu hatırlamak iyidir, umarım deneyimlersin :)
- +1 yıl
umarım temennimdir
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece bir kez rüyamda gördüğüm gerçekleşti o kadar :))
17 Yorumla- +1 yıl
cidden bu genel bir yetenek
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum çok düşünüyodum beklediğim de bişeydi rüyamda gördm gerçekte yaşamak çok garip gelmedi ama böyle şeylere çok meraklıyımdır inanırım da yetenek yok yani bende onu demek istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılgerçek olabilir ama nerden bilebilirizki sen inanıyo musn?
- +1 yıl
ben bir insansının yeterince kalpten inandığı herşeyin olduğunu savunurum :) en büyük büyü budur bence :)
Cevap sahibi+1 yılöyle mi diyosun o zaman kendi kendimize büyü yapabiliriz :)
- +1 yıl
öyle aslen yeterince inandığın herşey gerçek olur araştır :)
Cevap sahibi+1 yılhmm tamam umarım dediğin olur :)
Her an, her dakika...
Millet sınava girerken, sevgili olurken, bla bla... "Ne hissediyorsun?" diye soruyorlar.
O ilk içine doğan doğru histir bak. Diğerleri kuruntu..
Yanıldım mı hiç? Asla..01 Yorumla- +1 yıl
Peki bir konuda fikrini almak istiyorum bir olayim var sonucu olumlumu olur olumsuzmu ne doguyor icine
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ameliyattayken astral seyahat yaşadım yukarıdan doktarlara bakıyorum onlar beni görmüyordu böyle şeylere aileler inanmadığı için pek kimseye anlatmam
00 Yorumla- Diğer konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılevet gerçek... kim yalandan böyle bir role bürünebilir ki
00 Yorumla - Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kez rüyamda olacakları gördüm
11 Yorumla- +1 yıl
ruya :\ altta bir arkadaşta bu güce sahip bak
ben rüyamda gördüklerimi yaşıyorum :/
27 Yorumla- +1 yıl
az önce soru soran senmiydin bu konu hakkında :)
- +1 yıl
az önce bu soruyu sormama sebep oldu :) senin gibi biri daha var :)
- +1 yıl
o.O rüya gören kız okuyorsan geeeeL
- +1 yıl
hemen analiz yapıp bana dönün merak ederim şii işin sırrı ne ;) banada sölesene :D
cin taifesi ile münasebetlerim olmustu
11 Yorumla- +1 yıl
bismillah :\
Bir ara telepatiye sardıydım ama olmadı :/
216 Yorumla- +1 yıl
ben makaraya döndüm sarmaktan, bir astral oldu
- +1 yıl
sabrını bilmem ama yoldaşımsın
- +1 yıl
Gün Doğdu ! hq yoldaş
- +1 yıl
:|
- +1 yıl
garip bişi o nasıl bir sestir
- +1 yıl
haha :d harbiden öyle adam bide üstüne oturmuş resmen
- +1 yıl
ama gülmüyorsun :\\\
- +1 yıl
asdişlsaişşl artık ölmem içecem :D ben gidiyom aha ırmak kenarına :p görüşürük
Gizli Üye(30-35)+1 yılmübarek bir zattan keramet zuhur ettiğini gözlerimle gördüm
10 Yorumlaoldu tabi ki ama burda söylemem doğru olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
nolur ki söylesen :(
- +1 yıl
anladım bol şans :)
+1 yılHer rakı festivalinden sonra oluyor sık sık.
20 Yorumla
+1 yılanlam veremediğim birkaç şey oldu
16 Yorumla- +1 yıl
ve burda anlatmazsın muhtemelen :)
- +1 yıl
bir tanesi: yolun karşısına geçtim ama ne zaman nasıl yaptım hatırlamıyorum.arabalar çarpabilirdi.sanki o arada geçen süreyi yaşamamış gibiyim.
- +1 yıl
hmm bu etkiyi thc yapar diye biliyorum ama seninde onunla bağlantın olduğunu sanmam, zaman algıısında yavaşlama diye geçer bu durum, garip ve çekici
- +1 yıl
gidiyodum onu bunu bilmem :)) peki göz bebeğini kocaman görme ne olabilir.
- +1 yıl
nasıl yani karşıda ki insanınsa eğer ışıkla ilgili bir durumdur bu
- +1 yıl
evet olabilir teşekkürler
+1 yılBabaannem ölmeden bir hafta önce rüyamda görmüştüm
14 Yorumla- +1 yıl
yine ruya :\ genel bir yetenek gibi
- +1 yıl
ay bilmiyorum ki öyle mi diyosun
- +1 yıl
vala öyle alta baksana full ruyacı
- +1 yıl