Metafiziksel bir çok deneyim yaşadım. Zamansızlık, fiziğin eğilmesi, zaman koridorları, astral seyahat, birlik hali, yakaza vs vs. Fizik ötesi deneyimler yaşayanlar varmı? Neler yaşadı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne yasadin merak ettim
Üstte yazdığım gibi zamansızlık, birlik vs vs. Herbirinin tarifi baya uzun. Mesela birlik halinde farklı bir boyuta geçtim. O anda herşeyin tek birşeyden olduğunu yaşıyorsunuz. Huzur ve denge hali en üst seviyeye çıkıyor. O boyutta bütün o alemin kalp gibi attığını ve benimde bu atışa dahil olduğumu gördüm. Herşeyle birsin.. Daha sonra yaratıcının beni izlediğini gördüm. Kuvvetli bir hisle onun bana baktığını gördüm. Ben o sonsuz genişlikte bir zerre olduğumu biliyorum ama nasılsa heryerle bağlantılıydım. Kendime geldiğimde ruhumda bir canlıyı farkettim ciddi ciddi birşeyler dirilmişti ve bu çok huzur vericiydi. Ve yaratıcıyla olan bir bağ gibiydi sanki. O günden beri ben ve kainatı ayrı değerlendirmedim. Hep hayatın içinde erimiş gibi hissediyorum kendimi. Ve yaratıcı hala beni izliyor bunuda biliyorum. O günden beri Allahla aramdaki mesafeler kalktı O ve ben biriz artık. Hani Allah nerde dersin sanki kilometrelerce ötede sanarsın ya o yanılgı silindi artık. Kelimeler sınırlı yaşanan sınırsız idare et.
Nasil yasaniyo dedigin seyler
Enerji boyutunu değiştireceksin ve bilgi altyapın olacak. Ciddiyetle üzerine eğilmen ve hergün çicek sular gibi büyütmen gerekiyor enerji ve farkındalığını. Ruhunun kuvvetini bilmelisin mesela. Beden ve ruhun terazisinide.. Çok yemek yemek bedeni güçlendirir ama ruhu güdük bırakır. Az yemekte ruhu güçlendirir bedeni zayıflatır. Benim ciddi altyapım ve önümde üstadlarım var. En son ruhun iyice ortaya çıkması için 40 gün hayvansal gıda hiç yemedim hatta daha uzun. Oruç tuttum. Günde 7 hurma birkaç parça ekmek bir kase çorba içtim o kadar. İlk başlarda açlık çok zorladı ama alıştım 35. günden sonra bazı gizemlerin kapısı aralandı. Hani bir insanı sezer hissedersin ama bilginin kaynağını bilemezsin ya onun çok ama çok kuvvetli halleri bunlar. Asla seni kandıramazlar bu halleri yaşarken mesela. Ge ruhundan bir gözün açıldığını görürsün... Ama bu yolda bir üstad gerek yoksa bilmediğin bir alemde kibre kapılıp tam tersine gitme ihtimalin var. Üstad herşeyden önce Gelir.
Bende
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar