Benim aklım bu konuda kilitlendi.
fikirleri olanlar paylaşabilir mi?
fikirleri olanlar paylaşabilir mi?
Arkadaşım, muhtemelen yeni evlisin. Tam yaşını bilmiyorum. Lakin bir an önce çocuk için çalışmalara başla, olmazsa o Allah c. C. Nın takdiri. Şükür ve sabırla yola devam edilecek. Kaynana maalesef cehaletin içinde boğulmuş gaflet uykusuna tamamen girmiş bir insan. En kısa zamanda iyileşir. Çocuk meselesine karışma hakkı yoktur. Kocana sahip çık derim. Seni istemiyorsa, tuzak kurulur, iftira atılır, kocanın seni yanlış anlaşmasına sebep olurlar. Dikkatli ol derim. Yaşı küçükse, nene olmak istemeyebilir bu da cehaletin göstergesi, ona kesinlikle kulak vermeyin.
rica ederim, yorum için sağ ol.
O gelini istemiyordur, o gelinden çocuğu olsun istemez... Yani mutlaka gelinle derdi vardır. Ya da bir başka şey diyeyim.
Çocuğu kısırdır, bunu bilsin istemez gelin. Sonra yüzüne vurur falan diye, istemez yani. Oğlu da istemiyorsa, böyle kalır mevzu aralarında...
kafası o kadar çalıştığı için. bazı kadınlar niye böyle fer fecir anlamam. torun istenmez mi bee. bırak anası kim olursa olsun. sonuçta oğlunun değilmi.
Uzun ömürlü olmasını istemiyordur oğlunun evliliğinin
Evli misin?
Evet
seninki nasl?
Tam tersi ben istemiyorum çocuk baskı yapıyorlar olsun diye
ben hiç insan gibi bir hal tavrını görmedim k. validemin.
Cevap
8Cevap
Anne baba sorumluluguna hazir olmadiginizi dusunuyor olabilir..
ona mı kalmış?
kaynanaların bazıları, kendilerini evlatlarının evliliğinin bile üzerinde söz sahibi görebiliyor ne yazık ki.. ha şu var.. böyle örnekler gördüm çevremde.. değişik nedenlerle.. istisnasız her biri , torunu kucağına verildiği an torunlarına aşık oldular... kucağıma bile almayacağım diyeninin bile torunu ilk kucağına verildiğinde ağladığına şahit oldum.. boşver sen.. çocuk istiyor musunuz siz? yapın.. bak gör o bebek nasıl dünyalardan kıymetli olacak kaynanan için :)
anneanne - babaanne olmak için genç buluyordur kendini.
oğlunu sennle paykasamadigi icn olabilir.. ama sen istiyosan esin istiyosa yap..
Çok sebebi var. Annem de kaynana 2 gelini var. Çok da kaynana biliyorum seninki gibi
Oğlunu kızdan ayırmaya çalışcaktır cocukları olsun istemez belki
Gelinini ve ya damadını sevmiyordur ve onları bir arada olmalarını istemiyordur.
Yaş gerçek mi? Benzer yaşandı mı evliyseniz hayatnzda?
Fener bahçe kuruluş yılını koydum doğum tarihime. Benim aklıma başka birşey gelmiyor. İstemiyorsa gördüğü birşeyler var ki, haklı da ola bilir.
Karı kocanın bebek kararna bir başkasının karışmasına hak görūyorsun?
Sanırm evli değilsin ilerde annen izin verirse mi çocuk isteyeceksin?
Hak vermiyorum, yanlış anladın. Yani onların ilişkilerinde birşeylerin eksik olduğunu ve uzun sürmeyeceğini zannediyordur. ya da aklında başka bir aday vardır, iyi kötü herkes kendine göre bir profil çizmiştir. Şimdi bunun nekadar iyi nekadar kötü olduğunu bilemem.
Ama iki kişinin arasına girilmez, onu iyi biliyorum. O anne kendi hayatını yalamış ve oğlunun ya da kızının hayatına karışmamalıdır.
Haddini bilmeyen insandan her zarar gelebilir. Karışmamalı normalse insan
Bence de bu son söyledin çok doğru. Fikir alış verişi beli konularda iyi, fakat bazı konular var ki hiç kimse birşey dememeli!
Bunu anlayacak olgunluk yoksa zor.
Cümlen biçimsiz olduğu için pek fazla bişey anlamadım. Annen kaç yaşında?
O kişi olsun istemiyordur. Iyi anne veya baba olacaklarina inanmiyordur.
ya ayırmak istiyordur ya da yaş takıntısı vardır.
oğlunun boşanmasını istiyor
torunu olsun istemiyor mu? çok saçma
kendini yaşlı hissediyor her halde
Olayi net anlat konu ne
gelinini sevmiyor olabilir.
anlatmak istermisiniz hanımefendi
Senle ilgii planlari vardir
Şaşırdım?
bakımı ona kalacak!
Ilgilenmezki bakımla. Kimin bebeğiyse o bakar diyen biri
senı ıstemez
:) manyak oldugundan