AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Peçeteyle alıp atıyorum.
Evden kurtulmaya çalışırım
Ya abartmayın:)) ciddiyet biraz:)!!
ciddiyim
Annem korkar ama ben alıp incellerim
Hamam böceklerini nası inceliyosun zaten çok hızlılar::)
Mikroskop
Bak evi terk ettirme bana şimdi 😂😂
bağırırım annem alsın dye
Kardeşimi , babamı çağırırım almaları için 😂
Elime ne geçerse fırlatırdım
alip pisirip kedime yediririm
Bardakla yakalar dışarı atarım öldürmem
Napim halini hatırını soruyorum
Babama söylerim dışarı atar
Öldürürüm
Bazıları çok büyük ama normal böcekle alakaları yok hiç öyleleriyle karşılaştın mı?
Hem de cok
Peki napıyodun öyle kocamanları görünce çok dayanıklı ve hızlılar, ilaçla resmen gargara yapıyor adamlar!!
Süpürge veya terlikle öldürürüm elimi hayatta suremem
Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
hatırlamıyorum genellikle böcekleri öldürebiliyorum haşere tayfasından farelerden çok korkarım yaklaşamam bile
Öldürürüm
Daha önce hiç karşılaştın mı peki öyle büyükleriyle diğer böceklere pek benzemiyorlar da!! Ve bundan korkmayan kadınlar kesinlikle azınlıkta!!
Gördüm evet :(
Ne yaptın işte ben de onu soruyorum.. Birçok kadın o durumda baya değişik tepkiler veriyor çığlıklar falan sen ne yapmıştın olayı anlatır mısın lütfen!!
Benim börtü böceğe alerjim var. Olaya hemen müdahale ekibini çağırıyorum. Yalnızsam ve silahım varsa oracıkta debertliyorum
Peki böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi fiziksel olarak?
Kertenkelenin ölümününe şahit oldum çokça.
Akrep öldürdüm
Yuhh burada ilk defa akrep yanıtı aldım onlarca yorumdan? Akrebi nerede gördün yahu ne zamandı hangi renkti, büyük müydü? Cesaretli olan birkaç kişi var yaklaşık 130 yanıttan ama onlarda merakta bırakıyor.. Cidden akrep olayı nasıl oldu ama vurdum öldü diye değil olayı anlat lütfen nerede gördün, ilk ne yaptın, o ne yaptı saldırmaya falan çalışmadı mı, sonu ne oldu!!! Kafamda deli sorular, merakımızı gider pls:))
Ya en önemli nokta susman şaka gibi:))!!!
Akrep çok hareket etmiyor zaten. Bir kere yaktım. Akrebe ateş yaklaştırınca kuyruğunu kendine batırıyor zehirliyor.
bir keresinde ucu sivri bir şey batırıp içi su dolu yumurta poşetinin (jelatin poşet) içine attım. onun ağzını bağlayıp insan olmayan bir yere fılattım.
Akreple çok kez karşılaştım. Zehirli olanda vardı olmayan da
Bir keresinde kardeşim uyurken duvarda başının yanına yaklaşmıştı. O an annem müdahale etti. Poşet uygulamasını yaptık. Poşete koyduktan sonra ezdik iyice. O an yakmaya başlasaydık kardeşime zarar verebilirdi çünkü.
Bir kaç kere de balkonun iç duvarında rastladık. Bu yöntemlerden birini uyguladık
Gerçekten böyle durumlarda soğukkanlılığını koruyabilen kadınları takdir ediyorum fakat oldukça sınırlı sayıdasınız.. Buradaki ve reeldeki çoğu kadın akrep görse bayılacak gibi olur.. Akrepler ilgimi çektiği için baya belgesel izledim onlarla ilgili biliyorum kendilerini zehirleme olayını.. Nası yaktın peki neredeydi ateşten mi öldü o yoksa kendini soktuğu için mi!! Bir de ucuz atlattığınız olaylar da nası gelmiş yatak odasına kadar baya kamufle olabiliyorlar ya, zor farkediliyorlar... O yatak odasındakini poşete koyan sen miydin nası koydun cidden nası başardın neyle aldın kaldırdın falan atak yapmadı mı
Annem aldı o zaman. Sisle indirdi poşete attı. Atese atmadım. Ates yakıp ona yaklastirdim. O da kendine batırdı ignesini
Ya teşekkür ederim gerçekten merakımı yenmeme çok yardımcı oldun... Akrepler hep böyle değişik gelir bana ve ilgimi çeker o nedenle gerçekten çok merak etmiştim, hiç karşılaşmadım bir de... Şişle poşete koyduğunuz poşette yaşıyor muydu peki sonradan ne yaptın ona? Çok dayanıklı olduklarını biliyorum!!
Poşetin içine aldıktan sonra poşetin ağzını bağlayıp keserle vurduk üzerine ezikene kadar. Onlarin kuyrugunu vücudundan ayırmak bir çözüm yüksek değil bilgin olsun. Kuyruk tekrar çıkartıyorlar çünkü başı yaşadıktan sonra
Aynen kuyruk yeniliyor bir çoğu sürüngenlerin.. Akrepleri buzlukta üç saat dondurduktan sonra çıkarınca buzu çözülünce yaşamaya devam ediyormuş yine suyun altında saatlerce kalabiliyorlar... Peki kendi başına hiç darbeyle öldürdüğün oldu mu çünkü diğer türlü öldürmek zor baya ama kitini de en sert sürüngen... Bu şekilde bir tecrüben varsa ne olur paylaşır mısın minnettar olurum sana:))
Bende vurdum evet
Büyük müydü peki, açık renkli olanlar daha zehirliymiş.. İkinizde keserle mi vurdunuz kolay öldü mü bir de acayip ölü taklidi yapıyorlar, öldüğüne emin misin?
Ölü taklidi yapanlar da karşılaştım. Sarı olanla da bir de onların şehirlerinin miktarı kuyruk bogumlarindan belli oluyor
Ya biraz bunaltmış olabilirim ama bildiğim duamı aldın:) Peki şunu son olarak söyler misin:tek başına öyle darbeyle öldürdüğün en büyük ve en dayanıklısını nasıl öldürdün biraz önceki gibi detaylı anlatabilir misin! Nerede gördün ne renkti, zehirli miydi, ilk görünce ne yaptın, o ne yaptı en son ne oldu gibisinden her şeyi aydınlatacak, olayı gözümüzde canlandıracağımız şekilde anlatır mısın!! Valla biraz bunalttım biliyorum ama hayır duamı aldın:)
Zehirlerinin miktarı diyecektim yukarıda.
Apartmanın merdiven altında karşılaştım ilk oturduğum evde. Sonra onu ates yöntemiyle kendi kendine iğne bağırması ni sağlayıp keserle ezdik
Çok öldürdük akrep. Sari olan da yine o evde karşılaştım. Ayakkabiligin yanındaydı. farketmesek ayakkabının içine girmiş olsa gitcez yani bir de zehirli. Allah korudu.
Off ya neler atlamışsın valla geçmiş olsun çok! ayakkabılığın oradakini nası öldürdün bunlar illa keserle mi ölüyor peki başka bir şeyle öldürdüğün yok mu hiç!! Ve saymadığını biliyorum ama sadece senin öldürdüğün tahmini akrep sayısı kaçtır yaklaşık olarak söylersen?
Ben 2 tane. Ama ailecek çok oldu. Yasadigim bölge de çok vardı
Bu konudaki cesaretin süper gerçekten.. Tek akrep mi öldürdün peki şimdiye kadar diğerlerinden de pek korkmuyosundur sanırım!
Korku değil tiksinme var. Bir de alerjim olduğunu öğrendim artık tamamen tiksiniyorum
Alerjin olup da bunları yapabilmen de acayip bir durum baya özveri isteyen bir şey.. O iki akrepten başka bir leşin var mı:))
Dedektifligini yapmıyorum ki haşerelerin 😁eskiden olanlar bunlar. Simdi çok şükür karsilasmiyorum
İyi sevindim alerjin de varmış:) Zaten aklı olan senin karşına çıkmasın bence resmen haşereleri haşere olduğuna pişman ediyosun:))
HHa yok be katil değilim ben. Nefs-i mudafaa o bir kere
Nefsi müdafaada biraz orantı olur seninle karşılaşanların geçmediği işkence aşaması yok, bence katilsin:)))
Ben onu oldurmeseydim o bana zarar verecekti
Takılıyorum ya:) Bak sen her şeyden önce sabırlı bir insanmışsın.. Sen ilk öyle anlatmaya başlayınca cidden çok merak ettim;yok şu kadar akrep gördü kocaman kuyruğu vardıı kendini sokuyordu falan:)) Zaten belgesel falan çok severim sen de belgesel tadında her şeyi anlattın bana:)
Keyif aldıysan ne mutlu bana :)
Aldım valla teşekkür ederim:) önce çok merak ettim bir ara da sustun, ben burada kızıyorum ya anlattı anlattı en heyecanlı yerinde bıraktı diye:) ama sonrası mutlu son:)))
Heyecan olmuştur işte :)
Evet heyecan yaptırdın bize buralarda:) Şu an tek aklımdaki soru işareti su dolu poşetin içinde uzaklara attığın akrep kurtulabildi mi acaba onun akıbeti ne oldu :D
Yok be ölmüştür o ,😁
Ezerim ayağımla😂
Onca kişi arasından korkmayan istisnalardansın ama kocaman olanları diyorum daha önce karşılaştın mı öyle bir hamam böceği ile:)?
Karşılaştım nolacak ulan böcek işte 😂😂😂 (adam yiyorlarmis onlar😂😂😂)
Heyy!! cesurlar susmayın:))
Bana söylüyosun kızım ayılıp bayılan hem cinslerine anlat:)) Görünce ne yaptın o olayı anlat ama vurdum öldü diye değil, olayı canlasın gözümüzde okuyan ibret alsın :D
Yerde gördüm ben bunu, sonra bakıştık baya😂 küçük dostum senin burada ne işin var dedim, şimdi işini bitiricem seni lanet olasıca dedim😂😂 ve üstüne ayağımla bastım😂😂 corabim kan oldu ama yapacak bişi yok😄
Yuhh ayağında ayakkabı ya da terlik yok muydu!! Kanları da mı var:)) Ayrıca ne öyle bakıp bakıp umut verip birden eziyosun, resmen duygularıyla oynamışsın!
Tabi var o da canlı 😂😂 hah bide çıksaydım demi😂😂
Çıkmasan bile insan ekmeğe salça sürüp önüne koyar bir seferlik:) Korkmuyorsun anladığım kadarıyla böyle şeylerden peki cidden böyle haşere, sürüngen takımından öldürdüğün en büyüğü hangisiydi hatırladığın boyut olarak!
Yılan öldürdüm, 1 metre kadar vardı
Ramooss uçmuş cidden:) Bu gezegenin kadını değil:) Yılanı nerede gördün nası öldürdün saldırmaya falan kalkmadı mı anlatın abii sizin de ağzınızdan lafı parayla alıyoruz!!
bocekten cok deglde kopekten korkarim 🙄🙄
O daha normal bir durum bence:) Böyle hamam böceği gibi böceklerle karşılaşınca napıyorsun peki
olduruyorm genelde 😃😃😃
Korkmayan çok az kişi var ya onlardan kadınlar arasında:)) En son nerede ne zaman ve nasıl öldürdün senden de dinleyelim olayı:)
Korkmam böcekten
Büyük hamam böceklerini söylüyorum ama! Karşılaştın mı daha önce?
Evet ben böcekten korkmam sadece fare den midem bulanır
Tepkin ne peki gördüklerine ne yaptın şu ana kadar
Hiç bişey ya hayvan öldürmeye de karşıyım alıp bir bez ile atarım balkondan aşağı
Bravo, tebrikler!!
:))
saldırı başlasın
Düşman sağlam ama hızlı ve dayanıklı karşılaştın mı daha önce büyükleriyle!
evet
Sonuç peki ama büyük olanlarından!
anladık evet büyük olanlardan
Kardeşimi çağırırım o öldürür
yerim
Afiyet olsun kardeşim biraz proteine ihtiyacın var gibi zaten:))
saol krds
Üstüne basarım
Yüzden fazla kişi arasından korkmayanlardan nadir kadınlardasın ama hepsi değil kocaman hamam böcükleri var ya neredeyse kafam kadar onlarla hiç karşılaştın mı!!
Heyy!!
Üstüne basarım 😂
Bunlardan korkmayan kadın çok nadir ya:) Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre!!
Aynen dediğin gibiler memlekette balkonda test çözerken denk geldi yanımda kürek vardı plastik onla vurdum ölmedi sonra ayağıma terlik giyip iyice bastırarak ve birazda ayağımı sürterek ezdim öyle yani :)
Hamam böceğiydi de mi bu çok hızlılar yakalanmıyor ki? Büyük müydü peki onların üstüne basınca çok garip bir ses gelmiyor mu?
Aynen çıtırt diye ses geliyor bende ona bayılıyorum 😂 Hızlılar ama balkon ufak kaçabileceği alan dardı yani ayrıca onları yakalamakta ablam sayesinde ustalaştım çünkü ablam görünce çığlık atıyor ve öldürülene kadar da susmak bilmiyor 😂
Ahahh benim tanıdığım kadınların da çoğu öyle çığlıklar falan havada uçuşuyor:)) Çıkan ses çok kötü bence ya nası seversin onu:)) Peki bu sürüngen, haşere takımından öldürdüğün fiziken en büyük neydi?
Valla ben seviyorum o sesi ya sırf o ses için öldürürüm 😂 Cardonnbilir misin? En büyük cardon öldürdüm
Hemcinslerin arasında istisnasın bence bu konuda kesinlikle:) O ne ilk kez duyuyorum?
Farenin az büyüğü zorda kalınca yapıyorum 😂 Bence hayvanlar korkulacak şeyler değil
Şimdi baktım netten cardın diye bir şey çıktı sanırım o? Ya kocaman o bak abartmıyorum şuradaki veya tanıdığım kadınlardan onla aynı yerde olup da bayılmayacak yok neredeyse:)) Onu nerede gördün nası öldürdün ateş mi ettin ne yaptın? Merak ettim ya ama vurdum öldü yazma lütfen cidden olayı tüm detaylarıyla anlatırsan sevinirim:)) Sen ne yptın o ne yaptı neredeydiniz falan merakta kaldım bildiğin:))
Onlarda güzel kaçıyor bende kovalamayı seviyorum :D köy yerinde bunlardan oluyor ben hayvanın üstüne tuğla indirmiştim ateş ederek hiç bir hayvanı öldürmedim :))
Ateş etmeyi şakasına söyledim zaten:)) Tabii hızlıdır fareler cin gibi oluyor ki bazen sıkıştıklarında insana saldırıyorlar bu sana saldırmadı mı? Büyük müydü peki internettekiler epey büyük? Nerede görmüştün? Ya çok yüzeysel anlatmışsın ama ya çok merak etmiştim oysa:((Hikaye gibi yazsaydın uzun uzun hem ninni gibi çok güzel olurdu bu saatte:(:)
Hahah anlatayım :)) biz kuzenimle bahçede oynarken denk gelmiştik o zamanlar bende ne olduğunu bilmiyordum zaten hayvanın bahçede tipik köy bahçesi süpürge falan var çiçeğin etrafını çevrelemişler birde tuğlalarla normal tuğlalar var kuzenle hayvanı görünce koşturmaya başladık tabi hayvan müthiş hızlı 😂 Önünü falan kesmeye çalışıyoruz ama aslında korkuyoruz da hayvandan 😂 Sonra kuzenim süpürge aldı hayvana eziyet etti vurup aptallaştırdı biraz hatta hayvana bir patlattı bir ara hayvan havalandı biraz onu yaparkende hayvanı bana doğru savurdu hayvanda kaçmaya çalışıyor tabi ama iyice aptallaşto yavaşladı falan bana doğru geldiğini görünce tabi bende korkudan elime gelen ilk şeyle ki bu tuğla oldu hayvana vurmaya başladım yedi sekiz kere vurdum tabi ama bunu korkudan yapmıştım bana bişey yapar diye üstüme geliyodu sadece 9 yaşımdaydım 😕
Ya ellerine sağlık harika anlatmışsın hikaye gibi hiç uykum olmamasına rağmen okurken uykum geldi çok teşekkür ederim resmen ninni niyetine geçti:))9 yaşında bunları yaptıysan valla şu karşına aslan kaplan çıksa vız gelir sanırım:)
Hahaha ya çocukken insan daha bir acımasız oluyor kesinlikle onun etkisi var çünkğ hayvanlara eziyet ediyorduk şimdi yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince :))
Eziyet hiçbir canlıya olmamalı bence! Peki şimdi bu nemli bölgelerde olan hormonlu, parmak boyunda bir hamam böceği olsa ne yapardın odanda:)) Ama neyse o korkmak da serbest:))
Genelde bir gazetenin üstüne bindirip camdan atıyorum böcekleri :))
Ona da bunu yapabilecek misin peki:)) Hamam böcekleri çok tuhaf ya bazıları da kafam kadar diğer böceklere benzemiyor pek:) Bir de aklına geliyorsa hala üzülme fareler çok kurnaz ya belki o cardında ölmemiştir ölü taklidi falan yapmıştır:))
Ölüp ölmediğini bilmem çöpe attık da biz kuzenle sağlam dayak yedik o ayrı 😂😂
Hadi ya neden çok minnakmışsınız halbuki 9 yaşındaki çocuk dövülür mü erkek miydi kuzenin!:) Son olarak şunu soracağım sana yaşanmış olay bu sen de yaşamış gibi düşünüp cevapla lütfen:)2 yaşında bir bebeğin var evde de şu uzun gövdeli çıyan mı kırkayak mı neyse ondan var ama büyüktü cidden.. yalnız ikinizsiniz bebekle bu durumda ne yapardın peki? bizim komşu yazın bizi çağırmıştı aynı durumda.. sen olsan napardın?:)
Minnaktık ama manyaktık da kuzenim erkekti evet o sıra en büyük hobimiz uzun sopalı süpürgelerle kedileri tenis topu gibi savurmaktı çünkü annemlerde onlarında canı var yapmayın diye kızıyorlardı işte o hayvanı da keyfiye öldürdük sandılar bu arada bebek diyorsun sıkıntılı her türlü haşereyi deşerim o durum :)
Siz de çok yaraamazmışsınız:) Bu dediğin haşereyi biliyorsundur sanırım baya uzun/ince gövdeli ve çok hızlı bir şey onla çocuğu bırakıp komşuya kadar gelmek bence de saçmalık ki bir daha aynı yerde olmayabilirdi gittiğimizde, kaybolabilrdi gözden! Peki çözümün ne olurdu onlarda inanılmaz dayanıklı, dokuz canlı hayvanlar bunu düşünürek yanıtla ama!!
Son soruma da yanıtını bekliyorum korkusuz şövalyeciğim=))
Ahahah korkusuz şovalye :D sorunu göremedim
Deşerim dedin ya karşılaştın mı bilmiyorum ama çıyan 9 canlı resmen hayvanın sürekli bir yerleri oynuyor:)) Ev haliyle hakkından nası gelirdin diye sordum ama cidden yaşamış gibi düşünüp o anda cevaplarsan sevinirim:)
Ezerim..
Ya onlarca yorum var korkmayan birkaç kişi onlar da doğru-düzgün cevaplamıyorlar:( Peki hatırladığın en son ne zaman ve nasıl öldürmüştün? Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün ne yaptın falan gibisinden olayı biraz detaylı anlatır mısın çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Okuyan hemcinslerine de örnek olsun:))
Heyy!!!
Evi terkederim😂
Aynı fikirdeyim ya 😂😅
@Keyfinizin_Kahyası yapmışlığımda vardır 😂😂
İyimiş. 😂😄
kaçarim valla :)
Çok korkardim😨😨😨😨
yeni ev alırım😂
Öldürürüm
Ama büyük olan hamam böceklerini diyorum.. Daha önce öldürdün mü ve öldürdünysen nasıl olayı anlatın pls!!
Evet aynen öldürdüm işte bildiğin üstüne bastim
Genelde çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Onlarca kişi arasından korkmayan birkaç kişisiniz:) Ama çok katısınız ya hem çok kötü bir ses çıkmıyor mu ezince!!
Vacuum cleaner 😂
Terliği patlatırım
Daha önce hiç karşılaştın mı peki öyle olanlarla!
Gördüm tabi. öldürdüm. d
Nerede gördün ve nası oldu peki nası öldürdün anlatır mısın ama vurdum öldü diye değil olayı anlat pls:))
Niye ki :D hoşuna mı gidiyor örümcek öldürmesi
İşte soruyu bile yanlış anlamışsın örümcekleri ya da diğer böcekleri değil sadece büyük hamam böceklerini sormuştum :D
ıyy iğrenç
Yanii! tepkin?
korkarım